Пазаруване от НМ, тема 48

• 40 846
  • 765
  •   1
Отговори
# 630
Така си е...ма пак си е палто, ама тънко.

Айде още малко да стегне времето, че да го сефтосам Joy

# 631
  • Варна
Фани,
късно е веке, чадо, каквото е, това е Crazy
Аз имам между другото еко палто от преди, това ми беше най-крайният вариант. Но по-длъжко, като пелерина. Архивирала съм го отдавна, но май еко палтата пак излизат на мода.

# 632
Честито , Тете)) Да си го носиш със здраве, харесва ли ти? Мери ли го вече.
Не знам кой писа, че си го купи и май му е голям и ще го връща може би, но да го огледа вкъщи и не писа повече((
Тете, виж и този пуловер на 18лв е и с 20% вълна, много добре стои , не е голямо деколтето и на сиви дънки (знам , че имаш и купи още) е супер, препоръчвам. Много ми хареса на мен, затова ... За теб ХС може би ще е добре, уголемен е доста и това ще ти е добре, ако прецениш де, да не съм виновата после, просто споделям
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0896182001.html

# 633
  • Пловдив
И на мен ми пристигнаха дънките...учудващо добре стоят, обаче са ми широчки в талията.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0904961001.html
Можело е по-малкия номер...чудя се кво да сторя....да върна и пак да поръчам? Ама са на 40 и 42. Моят е 42...да не стане пък 40ската да не мога да я закопчая...?

# 634
Обикновено разликите между два номера са 4 см в талията (по мои наблюдения, когато съм питала за различни неща на клиентски). Зависи дали им е достатъчно еластана, ако с колан в този размер не те устройват- пробвай с по-малък номер.

# 635
Мистик, как е цвета на живо. По-светло ли е от на снимката, защото за дънковата блуза ми трябва и цената ме устройва. Талията височка ли е, че аз ниски не мога да нося, заради корема. Докъде са дълги горе-долу, няма снимка да се ориентирам.

# 636
  • Пловдив
Талията е нормална...цвета е хубав, светличък е.
Тоя модел се носят по-изсулени, ама...пък не искам да ме стяга...обаче нали се и отпускат и съм в шах.
После ще ви снимам в почивката.

# 637
Мистик, освен да ги пробваш за малко повече време вкъщи, за да усетиш дали ще ти са повече свободни от комфортното за теб? Обикновено съм 40 размер, и в 38 се побирам, зависи от модела, такива дънки не съм купувала и нямам впечатления от тях, но например един кожен панталон, за който четох отзиви в сайта, взех нарочно 42 и ми е много удобен (най-доброто ми попадение, беше от по-скъпите имитации на кожа, но го хванах с разни намаления на идеална цена).

# 638
  • пловдив
Здравейте ,момичета.Налага ми се да върна нещо.Отдавна не съм го правила -безплатно ли е ?

# 639
  • София

Можело е по-малкия номер...чудя се кво да сторя....да върна и пак да поръчам? Ама са на 40 и 42. Моят е 42...да не стане пък 40ската да не мога да я закопчая...?
Поръчай и после върни този, който не става. Иначе можеш да останеш и без двата. Simple Smile Все пак имаш месец за размисъл.

Здравейте ,момичета.Налага ми се да върна нещо.Отдавна не съм го правила -безплатно ли е ?
Зависи от кога е поръчката. Ако е от декември или януари, е безплатно.

# 640
И на мен ми пристигнаха дънките...учудващо добре стоят, обаче са ми широчки в талията.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0904961001.html

Тези дънки са страшни, поръчах си уж моя номер 38, но са ми широчки и тогава обърнах внимание на етикета, че се водят loose fit, но с колан или за дните, когато съм подута ще са супер. Та на момента поръчах един номер надолу и ми заспаха.

# 641
  • Пловдив
Май ще трябва по-малък..в седнало положение.правят чупка...
Скрит текст:
И права...
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 12:34 от mystic woman

# 642
mystic woman,много добре ти стоят дънките!Много хубав модел.

# 643
  • Пловдив
mystic woman,много добре ти стоят дънките!Много хубав модел.
много чупки правят и ги приготвих за връщане...само се чудя да чакам ли по-малкия номер, та да сравня?

# 644
Здравейте!
Има въпрос относно размера на дънките.
Преди време съм си купувала черни. На етикета пише 29, но в сайта най-малкия размер, който ми излиза е 32.
За протокола - нормално телосложение съм, в никакъв случай не съм слаба, не търся най-малък размер.

Общи условия

Активация на акаунт