Пазаруване от НМ, тема 48

• 40 850
  • 765
  •   1
Отговори
# 615
:
Ще трябва да потърся да си поръчам някакво закачащо се приспособление поне за по-тънките. Има едни такива на кръгчета и като закачалка.
Хм, точно такива си купих, седят си ей така...Пробвах да ги ползвам- закачих няколко шала и после се убих да ги търся къде са...LaughingLaughingLaughing
Гледам да са в шкаф, че прашасват така на открито да седят...
Увивам на рула и бутам, като по филмчетата, бутнеш 1, изпаднат 2...
Аз ги комбинирам и с тоалет, понякога ми е аксесоар (тънкия шал) и са ми прибрани в гардероба.
Много ни е сложно, 'начи...

# 616
Да, и с повече кръгчета има
http://iskambg.com/20144-superlarge_default/%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D … D0%B5-1098475.jpg
Сега ми хрумва и че мога дама за си направя такава. Имам едни дрънчащи гривни, които няма да нося, те са 12.
Скрит текст:
Това е втората сушилня, още не съм ги сгънала... Close

# 617
Страхотни са...Азалия!
С гривните може и да измайсториш нещо хубаво и полезно. Аз още не съм намерила такова чудо, което да ме удовлетвори, че да си направя или купя...

# 618
Относно закачалките за шалове се сещам, че в Лидл имаше за панталони на 3-4 ленти в една закачалка (ама го обясних.., като стълба малко прилича) Та може и за шалове мисля да се ползва, аз панталони съм наслагала, но...С по-тънки шалове, да се сгънат и наредят по няколко на лента, поне 3-4 ще съберат и повече, така поне на 15-20 ще им намерите на една закачалта приложение, но пък ще дадат обем мисля и заемат място в гардероба. Няма пълно щастие.
Аз съм си отделила едно чекмедже в трикрилния гардероб под голямото отделение със закачалките в антрето ми е сложен  и си ги сгъвам шаловете, после си ги набутвам на "вълна" издута и така ги редя, прилепнали силно,но се издуват и си личи кой -какъв цвят е. Дебелите съм ги сложила, като Дева сгънати под палта и якета, пак си ги намирам и това ми е мястото за шаловете,  също не са малко и повечето не ги нося, ама да ги има уж.... може и да потрябват един вид((

# 619
...шаловете,  също не са малко и повечето не ги нося, ама да ги има уж.... може и да потрябват един вид((
Joy Ох, всичко с такава идея купуваме, ама нали разбираш, че бройката е малко извън рамките на необходимостта...
Разчиствам. Днес в контейнера за помощи занесохме връхни дрехи. Твърде са обемни, за да ги мъкна в H&M. Ами няма да споменавам колко бройки изхвърлих + 4 чанти. Сега подхващам  другите дрехи, тях мисля да нося за рециклиране, но като дадат талони, после ще се чувствам длъжна да ги употребя. Кръговратът край няма...

# 620
Нищо не хвърлям.
Всичко нося в НМ.
Но доста примъкнах и вече по-рядко нося.

П.П.
Опасен е този Гугъл. Sunglasses
Публикувах си поста и веднага ми излезе реклама на един гардероб, да прибирам шаловете! Joy

# 621
  • София
Връщането с код за нов профил платено ли е или е безплатно?

Аз днес получих сивото яке и черната блуза-пуловер.
Сивото яке е супер, ама страхотно е, много топли, много меко, много ми харесва.
А как е като размер? В отзивите пише, че е уголемено и се чудим дали да вземем един номер по-малко.
На мен ми е добре, поръчах М размер и ми е точно, иначе нося 42-44 номер, но и Л щеше сигурно да ми е добре, зависи как искаш да го носиш и каква е разликата между номерата. Моето е точно , както си го исках.
Не знам какво да те посъветвам... вземи си номера, който носиш си мисля.
Докато се чудехме, размер М свърши и взехме S. Дано да ѝ стане! Парката ONLY, която купихме от друг сайт е М. Ще се отчета, когато дойде.

# 622
Момичета, някоя има ли тази нощница и халат? Дали са хубави и дали си отговарят на номерата?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0947364001.html

# 623
Идва ми днес пуловерът.

Оставих си палтото. Със защит шлиц е отзад, изпрано и облечено.

# 624
Момичета, пристигна ми черното яке, онова от 27лв. Еми направо не мога да повярвам 😂😂😂, направо ми "заспа". Много ми харесва.

# 625
  • Варна
Дойде и моето жакетче, ето това:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0787180001.html
Като кройка и плат ми харесва, единствено се чудя дали не ми е малко по-широчко, отколкото трябва... Но пък на бюста ми е ок, въпреки, че там няма кой знае какво да го изпълва Crazy 38 взех като останалите ми връхни дрехи от ХМ - палтото и двете сака. Ще меря довечера с роклята, дано стои добре, че други варианти нЕма, а и време нЕма.
И синята дантелена рокля, която препоръчахте по-напред пуснах и дойде, S размер, на дължина е добре, другото ще видим вкъщи. Не че имам къде да я нося, ама... Може да ме поканят на някое лятно парти.

# 626
Ми то балтон, какво жакетче Joy
Като писа, помислих че сако някое си пуснала...

# 627
  • Варна
Тънко е, затова така му викам, но да, по-скоро е тънко палтенце Laughing To e за отвън, така или иначе няма да има почерпки и чудесии, може би ще се поразходим малко, а и роклята няма нужда от друга дреха като допълнение. Но просто нямам с какво връхно да я нося, нищо подходящо, затова и седи трета година в гардероба, не съм я обличала ни веднъж, освен на едно коледно парти.

# 628
Месечинке, ама това пише, че е палто и е такова, ама късо)))
Как ти стои пуловера, щеше да пишеш, май не ти е харесал((
На мен днес ми идва чантата и шала.
Вчера ми стана лошо от жега в това сивото яке, много топли, само за Тетето))
Наистина топли, не се шегувам, ама то си е и топло времето навън и някак...по тънка блуза бях отдолу, нечувано за мен. В студени дни обаче нагоре ще ми топли, ама дупето ще ми е студено , та...
Месечинке, не разбрах за роклята, май няма са какво да комбинираш отгоре за официален случай в студени дни
виж това , намалено е, не знам де...ама на мен ми харесва (но няма да купувам повече поне 2 години от НМ съм се зарекла щото, каквото ми трябваше и смятах купих, каквото и да е---това ще се носи)
ето това може би става за по-официални случай да сложиш отгоре
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0932681001.html

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 10:08 от Анонимен

# 629
  • Варна
Фани,
аз не съм поръчвала пуловери Simple Smile
Да бе, пише палто, ама на мен не ми мяза, палто за мен е онова форумното, дебело и дълго Joy Тва си е жакетче с перушинеста яка hahaha

Общи условия

Активация на акаунт