Пазаруване от НМ, тема 48

• 40 856
  • 765
  •   1
Отговори
# 600
Платено е връщането...ако не е заради дефект...

# 601
  • София
Платено е връщането...ако не е заради дефект...
Благодаря!

# 602
Поръчки, направени онлайн в периода 26.11.2020-31.01.2021, са с удължен срок за връщане - 100 дни и са с безплатна доставка и безплатно връщане.

# 603
Връщането с код за нов профил платено ли е или е безплатно?

Кодът за нов профил няма общо с връщането.

Връщането е безплатно, ако предявяваш рекламация, и ако поръчката е направена до 31 01.т.г.

# 604
Връщането с код за нов профил платено ли е или е безплатно?

Аз днес получих сивото яке и черната блуза-пуловер.
Сивото яке е супер, ама страхотно е, много топли, много меко, много ми харесва.
А как е като размер? В отзивите пише, че е уголемено и се чудим дали да вземем един номер по-малко.
На мен ми е добре, поръчах М размер и ми е точно, иначе нося 42-44 номер, но и Л щеше сигурно да ми е добре, зависи как искаш да го носиш и каква е разликата между номерата. Моето е точно , както си го исках.
Не знам какво да те посъветвам... вземи си номера, който носиш си мисля.

Днес пристигнаха сивите дънки и сивия пуловер
Много хубав е пуловера , има 20 % вълна, стои добре, деколтето не е толкова дълбоко, като на снимката, взех С размер, точен ми е, М също мисля добре , но не обичам да ми е широко и висящо.
 За 17 лв препоръчвам , хареса ми много.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0896182001.html

също и тези сиви дънки, хубава материя, добре стоят, няма изненади, харесват ми много и с пуловера се връзват
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0399201042.html

# 605
  • София
А имате ли представа дали в момента приемат стари дрехи по програмата им за рециклиране(по-конкретно ме интересува за гр.Бургас)?

# 606
Май да. На сайта какво пише?

# 607
  • Сливен
Днес в магазина надписа си стоеше,близките дни ще нося.Имаше много хора на касите и не ми се чакаше да питам.

# 608
жълтият шал на 5 лв дето е намален е отново в продажба
за който желае
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0757903028.html

# 609
Заричам се ето тук, че шалът с размери на одеяло е последният, който купих за години напред! Ако ще и като подаръци да ги раздават, няма да взема повече.
Скрит текст:
Днес подреждах шалове... десетина изхвърлих, всички останали изпрах, защото всичките миришат на парфюм, събрани на едно място. Имам налични повече от ... 30 шала с всякаква дебелина! Това е откачено даже в моите представи. Unamused Къде си държите шаловете? Зимните са колкото пуловери, заемат много място! Имам един който е като шалът на Лени Кравиц..., той наистина е като одеяло.

# 610
Аз пък трупам и едва ги прибутвам по шкафовете. Реших скоро да разчистя, ми от толкова много само 3 ми се откъснаха да подаря. За сметка на това от ХМ поръчах 3 нови, които по размери са като за 6 😁😁😁
Много обичам шалове, имам си любимци и не купувам всеки срещнат, та...си ги нося почти всичките. Днес минах в магазина в Дъ Мол- има намаления, но утре ще разгледам по- подробно. Трицветния пуловер го има в много бройки, а в сайта има само ХС и С. Утре ще го търся за проба, че ми е интересен.

# 611
  • Sofia
Някои шалове ги държа директно на закачалката с връхната дреха, на която подхождат. Така не ги търся и избирам.

# 612
И аз така.
Половината са по закачалки, а големите са сгънати, долу под закачалките.

# 613
Ще трябва да потърся да си поръчам някакво закачащо се приспособление поне за по-тънките. Има едни такива на кръгчета и като закачалка.

# 614
Такива ли?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт