Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда

• 41 118
  • 777
  •   1
Отговори
# 660
Супер, а какъв код ти дават да ползваш за отстъпка, какво си хареса?

# 661
Писах по-горе - ризата в екрю от памук с дълъг ръкав и памучна тениска с 3/4 ръкав. Ще ги чакам в понеделник. Ризата отдавта ми харесва.

# 662
Пуснаха кейсове, а от рокля и сандали , ни вест , ни кост.
Губя търпение вече...

А някой поръчвал ли е от тях плажна кърпа , хубави ли са или не си заслужават ? Стандартни размери ли са ?

# 663
Да, аз имам, много ми харесва кърпата.
Нищо интересно не предлагат това лято..

# 664
Да, аз имам, много ми харесва кърпата.
Нищо интересно не предлагат това лято..

Благодаря.
Ще поръчам тогава една тяхна плажна кърпа.

# 665
Всички сме нетърпеливи за роклята.
Някой поръчал от новите модели бански? Пристигнаха ли?

# 666
Получих си двете тениски - рокли:
Розов неон Touch the sky и Being Average Черна с деним - ДОВОЛНА СЪМ! Нямам забележки.
Нося р-р S -леко свободни са,розовата е много свежа и стои разкошно на тен. Дискретно се стеснява надолу.Черната с деним детайлите ми се съчетава идеално с дънкови сандали и чанта.
Сега си чакам топът с дантела All i need is a yacht Аqua и бански от същата серия.

# 667
Аз взех също неоновите рокли, но трябва с нещо да се носят отдолу, ако се вдигнат ръцете идва като тениска. Предполагам затова много хора ще им ги върнат. И чакам рокля с дънковите ръкави, черна.

# 668
Аз получих целия бански в синьо, с връзките. Много е красив, материята е еластична, има връзки и на гърба.
Върнах им бялата, спортна рокля с червеното лого /новото/, защото наистина идва къса, а и си е плътна.

# 669
Аз получих целия бански в синьо, с връзките. Много е красив, материята е еластична, има връзки и на гърба.
Върнах им бялата, спортна рокля с червеното лого /новото/, защото наистина идва къса, а и си е плътна.
Връзките на синия цял бански регулират ли се?

# 670
Всички сме нетърпеливи за роклята.
Някой поръчал от новите модели бански? Пристигнаха ли?

Моите ще пристигнат в понеделник. Аква принт , горнище и бикини.

# 671
Връзките на синия цял бански регулират ли се?
Да, могат да се пристягат или разширяват и да си ги завържеш, където искаш.

# 672
Tолкова много хора ли купуват, гледам около 2хил поръчки на седмица, че чак и чехлите са изкупени почти, или правят малко бройки?

# 673
И аз чакам бански. Две части - с високата талия all I want is a yacht.
Имам смс, че до 1-2 дни изпращат. Не знам кога ще ги получа. Чакам да ги разходя по плажа 😍

# 674
Щом имаш такъв смс, значи наистина ще го изпратят в този срок. Когато получа такъв смс, в първия ден, в който идва Лео експрес до града ми, имам пратка от тях. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт