Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда

• 41 110
  • 777
  •   1
Отговори
# 720
Нещо последните две тениски, дето ми ги достави ха са разочарование, много пари, а не са кой знае какво.
Тениските могат и от по-възрастни да се носят например. Зависи и колко са дебели. Не произвеждат, щото повече плат с трябва за по-големи размери. Предвидени за манекенки са. Grinning
Те ако са "дебели" /независимо от възрастта/, тениските и другите неща няма и да им станат. Satisfied Та не могат да ги носят в такъв случай.
Е, чак за манекенки не са. Просто са в малки до средни номера и това е. Който носи по-големи просто не им е клиент. Пазарът е голям и се предлага завсеки по нещо.

Аз реших да скъся вече полата и панталона от аквасерията. Защото определено няма да ги нося само с висок ток. А с нисък се влачат по земята.

Пак има от червената тениска - М и Л.

# 721
Не ми хареса тениската. Много надписи. На снимката е добре де.

# 722
Аз уж нямаше нищо да си взимам, обаче, се замислям за розовото боди…
И да ви разкажа нещо смешно… обличам си аз банския с висока талия и идва едното дете и ме пита “мамо, защо ти е толкова голямо долнището” Помислих си…. Ех, вече май остарявам 😂

# 723
Проблемът е ,че дрехите им са за по-млади и по-слаби жени.
Например няма размер xl.
А от по-младите има доста момичета,които носят този размер.

Не смятам, че това е проблем! Просто марката е насочена към жени с по-слабо телосложение, за повечето от моделите поне!
Стига вече сме го дъвкали това, няма как един модел, който е по тялото и стои секси на момиче 50кг, да го има и в ХЛ .. моля ви ..

# 724
Защо да не може, 50кг са си доста малко. Аз повечето рокли в Л не мога да ги закопчая, но може би са умалени, а не съм някаква дебела на, повечето и в бюста не ми стават. И топове в Л размер също са ми тесни, но в Хл биха ми станали и никак зле няма да ми седят.

# 725
  • Пловдив
50 кг бях последно в 8 клас 😂 на 173 см съм 62 кг и влизам в s горнища на АЛЕСА и М долнища. Не всичко е килограми, а е до структура и дали спортува човек.
А не виждам защо не правят до XL, ако някой е преценил да облече нещо и се чувства уверен и секси в него, то това е важното.

# 726
Споменах 50-те кг, защото Мими и Мая са около тях.
Аз не виждам как този топ
/ https://alessa.bg/test-my-limits-top-beige-print?current_category=tops / ще стои добре в XL размер, но щом казвате ..
И накрая .. не съм се изказала за всички типове дрехи/рокли, ризи/, че не могат да ги правят и в по-големи размери. Разбирам, че ги харесват и по-едри или надарени дами, но .. това е положението.

# 727
То някои модели и на Мими и Мая май не им стоят добре, като например ето тази рокля, която я има и в L размер

https://alessa.bg/touch-the-sky-with-me-roklya-rozov-neon?curren … _category=clothes

И от публикуваните снимки, съм забелязала, че често нещата стоят много по-секси и добре на клиентките им отколкото на тях. Тоест, не всичко опира до височина и килограми, а е въпрос на пропорции на тялото.

# 728
Тая рокля толкова бързо се износи и стана на топчета. .. Е, на тях добре им седят.

# 729
Аз не виждам кое не й е добрето на тази рокля облечена от Мими ..
Относно топчетата, не е приятно, но с машинка става добре.
То някои модели и на Мими и Мая май не им стоят добре, като например ето тази рокля, която я има и в L размер

https://alessa.bg/touch-the-sky-with-me-roklya-rozov-neon?curren … _category=clothes

И от публикуваните снимки, съм забелязала, че често нещата стоят много по-секси и добре на клиентките им отколкото на тях. Тоест, не всичко опира до височина и килограми, а е въпрос на пропорции на тялото.

# 730
Аз не виждам кое не й е добрето на тази рокля облечена от Мими ..

А аз виждам, но няма да се обяснявам, защото не искам да бъда груба. Ще отбележа само, че според някои сигурно и един модел, който е по тялото и стои секси на момиче 50кг, би стоял по-добре на жена, която е ХЛ Grinning Въпрос на възприятие.

# 731
  • Най-красивата страна
Аз не знам да има друга фирма,която да шие дрехи само за слаби жени.Обикновено всички предлагат и големи номера ,без значение дали дрехите са по тялото или не.

# 732
Аз не знам да има друга фирма,която да шие дрехи само за слаби жени.Обикновено всички предлагат и големи номера ,без значение дали дрехите са по тялото или не.

И аз не се сещам за други. Но дрехите всъщност са за жени от слаби до нормални, не само за слаби. Номерата М и Л не изискват да си много слаботелесен.
Аз не съм по манекенски слаба отдавна, по-скоро съм към средни размери /по техните - М и Л/, въпреки това си купих доста неща за един месец от Алесите и си ги обличам съвсем спокойно - и блузи, и панталони /къси и дълъг/, и пола, и риза. Висока съм с 3-4 см повече от сестрите и за дължината се ориентирам лесно по тях. 
Ако бях по-едра, просто нямаше да пазарувам от там. Има достатъчно предложения и за по-едрите дами.

Впрочем чух се по повод моя поръчка с една от служителките, много любезна дама, тя ми каза, че са предвидили да преиздават банските от това лято. Аз много мислих, понеже бански имам доста, но целият от аквасерията с връзките много ми харесва и ако го пуснат отново... не знам дали ще се въздържа и този път. Smiley Харесаха ми от същата серия и половинки - долнището с ниска талия и връзки и подплатеното горнище. В момента няма нищо от тези. Но ако ги пуснат пак - ще видя...

# 733
Днес разхождам банския аква серията на басейн. Уникален. Много удобен , обирам всички погледи. Инвестицията си заслужава от всякъде .
Скоро ще пробвам и старата им серия от лимоните , червен бански . Че го имам от миналата година , а така и не го облякох.

# 734
Какво представляват чашките на този целия бански, с връзките? Подвижни ли са или са пришити между двата плата?

Общи условия

Активация на акаунт