Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №69

• 30 557
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Book Искам само да питам, има ли къде да се прочете книгата/историята, по която е направен филма? Flowers Rose

https://www.ibonorthamerica.com/post/camdaki-kiz-the-real-story- … 4fF22-AAL_wrR1mVw
Aerinn тук намерих откъси от книгата на английски

# 661
Aerinn, не ми е жал да Нух, защото той позволява така да се държат с него и Джемиле, и Мехди. Нали има една приказка за баницата. Дано да каже "баста", че поне при него да се види промяна, защото за другите обитатели на махалата, не виждам кой знае каква перспектива в това направление.
Да кажа и за това обвинение на Султан. Тя доста активно си го предизвика с лъжата, че чантата е нейна. Защо й беше да лъже, самочувствието ли си вдига по този начин? Не обвинявам сестрата, защото така се навързаха думите на Султан, че всеки на нейно място би си помислил същото. И тя сподели мнението си с чичото, не тръгна да обвинява веднага Султан. Аз ако съм на мястото на Султан не бих излъгала за една чанта, а ако бях на мястото на сестрата, би ми минало същото през ума. Да не говорим колко тежко го изживя Султан, а родната й дъщеря и юристката Зейнеп си мълчаха (въпреки, че те са в основата на проблема) и оставиха всички негативи за сметка на сестрата (но в турските сериали това е нормално - богатите са лоши).
Относно Джемиле, колкото и да са ми неприятни постъпките й, по я приемам, отколкото Бенал. Този жена няма капка достойнство и гордост. Чакам времето, когато Джемиле ще започне да съжалява, че е оженила брат си за Бенал, при положение че Зейнеп вече е снахата-мечта, работи и им осигурява средства за живеене, търчи и оправя бакиите на Мехди, уреди ги с квартира, намира работа на неквалифицираните, и най-вече им търпи прищевките.
Ха, Добро утро 😊

# 662
aniksi благодаря за откъса Flowers Tulip

И добро утро от Демет

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 10:22 от Aerinn

# 663
Финито на еп. 30, чакам довечера 31 Simple Smile
Само да отметна, че Баръш не следи Зейнеп, а следи колата, която е на фирмата. Като иска Зейнеп да не я следят, да си вземе такси, ама за такси пари йок.

# 664
# 665
  • Бургас
Хайде, и сряда дойде Joy а аз съм май най-нетърпелива с какво ще ни задържат довечера пред екрана....
Хаштагът на новия епизод: "Денят на решението" Дано вече излезе от затвора, че омръзнаха тези мрачни краски..

ПП  Точно така, mery_poppins1! Служебна кола е, логично е да има GPS. А че Нух не се светна, ами той горкия му изпиха акъла Караджовите Sweat Smile Аз съм си зад Баръш, и не съм съгласна със сравненията с Мехди.

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 16:01 от aniksi

# 666
aniksi, и аз искам да излиза от тоя затвор, че затворническите порядки хич не са ми интересни и не са по вкуса ми.
Направиха ми впечатление думите на Мехди към Зейнеп. Толкова настоятелен беше за парите, а когато тя му ги донесе, веднаги й вмени вина, че го правела, защото не вярвала, че той ще излезе от затвора, а така с парите ще си купи спокойствие! Пак я принуди да му се обяснява! Той не спира да я манипулира, ама и тя не се усеща и продължава да му се отчита.
Само на мен ли ми се струва, че Зейнеп досега в никой от мъжете не е била лудо влюбена, обичаща истински. При нея има едно мимолетно влюбване и основна причина, че някой мъж я е харесал, и тя се чувства едва ли не длъжна да отговори на чувствата му. Нещо бързо се влюбва, бързо ги разлюбва, както казват рускините - много бързо влиза от една връзка в друга. Може и да греша, но така ги чувствам нещата, особено сега с Баръш.

Да видим в епизода довечера какви ще ги свърши Мехди, че само с каква надменна усмивка тежко, тежко влезе в килията

# 667
И аз нямам търпение да излиза вече Мехди и да видим с неговата пословична гордост как ще отреагира, като види състояниято на семейството си.

Иначе, mery_poppins1, и на мен такова впечатление ми оставя Зейнеп, което май още повече ги кара мъжете да се влюбват в нея Stuck Out Tongue Особено с Баръш, хич не ми изглежда влюбена и точно както казваш сякаш се чувства длъжна да отговори на чувствата му и стъпките, които прави към нея. А може би в този случай просто не може да се отпусне и да си позволи да почувства нещо с толкова други проблеми и емоции на главата. Пък и все пак трябва да угоди на всички други, преди да стигне до себе си.

# 668

Защо са и насълзени очите на Зейнеп?

# 669
Мехди поиска прошка от Зейнеп.
Баръш и Зейнеп се сдобриха Heart Eyes

Релакс на макс Joy

# 670
И на мен добре ми дойдоха веселите моменти!!! Grinning
ами влюбен си е Баръшко Heart Eyes

# 671
  • Бургас
Не зная как сте тези, които гледате, но на мен до тук ми е много весело..JoyJoy Много диалози и съдейки по израженията - смислови. Но сватовниците с еднаквото мислене, типично по балкански повдигнаха настроението и излекуваха наранените души. Зейнеп беше уникална в пиянството си, а Баръш по влюбване наистина заприличва на Мехди - вече е направо обсебен, щом и прощава толкова лесно служебните задължения.
Нух, милия все по-често е във връзка с Аллах, но до кога ще издържи изцепките на Джемиле?...Добре, че го оставиха на работа, поне за това да не мисли.
Сега да видим от къде ще дойде половиният милион за любовницата?
И докато не съм забравила - много ми хареса режисьорското хрумване, когато Баръш пътуваше от затвора , отражението на образа му в стъклото на колата, като че ли ни показваше, раздвоението между Баръш и господин Баръш.

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 00:49 от aniksi

# 672
  • I Love You 3000
Здравейте , за пръв път се включвам онлайн. В момента ми вървят 5 минути вече реклами. Това нормално ли е?

# 673
  • Бургас
ще стигнат до 20, че и повече понякога...

# 674
  • I Love You 3000
Ужас , че той докога е филма? Да го чакам направо по Тубата.

Общи условия

Активация на акаунт