Диди - радвам се да те видя в темата. Благодаря ти за страхотните гифчета на Селин и Демир.

Много съм щастлива, че и ти харесваш Фуркан и Айбюке. Двамата са изключителни - големи сладури. Има невероятна химия между тях.

Дано в бъдеще ги поканят отново заедно като двойка в друг сериал, филм или проект. 

nanni_123 - Диди ти е отговорила относно Селин. Двамата с Фуркан са добри приятели от доста време.
diziler - аз гледам и сериала с Фуркан, който върви по Нова Телевизия. Мерием е страхотен сериал. Жанра е съвсем различен, но Фуркан отново се справя отлично. 

Гледала съм Фуркан на няколко места, но лично за мен Фуркан най-много си пасва с Айбюке. Много се радвам, че двамата са толкова близки и добри приятели. Ето още техни снимки от 2020 и началото на 2021 година - невероятни са.

И още малко снимки на Фуркан и Айбюке от 2019 на едно събитие по повод "Навсякъде ти" ! Само как се гледат и смеят, когато са заедно - пълнят ми душата.

Възможно е наистина Фуркан и Айбюке да са били заедно там и тя да ги е видяла.
Аз се сетих за поздрава на Айбюке по повод рождения ден на Фуркан - беше му написала нещо от сорта, че ще продължи да го тормози и през тази година. 

Камерата не се движеше, само вълничките от лек вятър - това, което виждате/. 

. За час имаше над 1400 коментара, но реших, че си струва... превъртам, превъртам - само влюбени фенки припадат и се свестяват взаимно. Накрая упоритостта ми беше възнаградена. Прилагам доказателства за потвърждение, че не само аз съм познала мястото. Мисля, че две стигат.

Супер много се радвам за Фуркан и Айбюке и ги разбирам - явно предпочитат да пазят личния си живот в тайна. Дали са на почивка като приятели или като влюбени си знаят само те, но за мен определено има нещо между тях и си личи. Надявам се да са много щастливи заедно.

Аз лично много харесвам и двата сайта - и от двата чета полезна информация, за което съм много благодарна.