9 ФЕГ - 5

• 77 343
  • 773
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Е нетфликс има доста леки френски сериали.

# 136
  • София
Е нетфликс има доста леки френски сериали.
Още един глас за Нетфликс.

# 137
  • Sofia
Ще съм признателна,  ако цитирате някое име на сериал,който се възприема добре от тинейджър!!!

# 138
  • София
Ами аз не деля така филмите. Синът ми от година и повече гледа и сериали, които и ние с мъжа ми. Романтичните само не го кефят. Приятни леки сериалчета са the hook-up plan, lupin. Имаше един за една рекламна агенция, но ми избяга името.
Редактирам се , сетих се как беше call my agent.

# 139
  • София
Всички казват, че е много полезно.

# 140
Здравейте.
Не съм много по темата, но бихте ли ми препоръчали добър онлайн преводач от английски на френски език.

# 141
  • София
Здравейте.
Не съм много по темата, но бихте ли ми препоръчали добър онлайн преводач от английски на френски език.

имаш предвид машинен превод, нали? от Google Translate по-добро засега няма, според мен.

# 142
  • София
Понякога ползвам и bing translator.

# 143
Здравейте!
Дъщеря ми е девети клас и вече започва да се вълнува от избора на трети и четвърти профилиращ предмет. Има ли някой тук информация как се е случил този избор в десети клас и знае ли се предварително кой  учител ще преподава по тези предмети в 11  и 12 клас? Директорката спомена, че от тази година изборът на всеки предмет ще е отделно и няма да става по двойки като в предходната година. Интересно ми е как са се случили на практика нещата! Предварително благодаря за всяка информация.

# 144
  • София
Все още не са се случили нещата. Само анкети имаше.

# 145
  • София
И ние в 10 клас се чудим как ще стане. Може би ще има класиране по успех, ако има повече кандидати.

# 146
Все още не са се случили нещата. Само анкети имаше.
А в тези анкети децата от кои предмети избираха и по колко предмета посочваха?

# 147
  • София
По 3 - един резервен. Не бяха комбинирани по двойки.

# 148
Здравейте,
Дъщеря ми е 7-ми клас и е харесала гимназията.
Моля да споделите впечатленията си.

Предварително много благодаря

# 149
Здравейте,
Дъщеря ми е 7-ми клас и е харесала гимназията.
Моля да споделите впечатленията си.

Предварително много благодаря
Ако има мотивация да научи френски и това е главното, 9 ФЕГ е нейното място. Децата са чудесни, повечето учители също, администрирането и управлението за мен е малко мудно, но нещото, с което някак не мога да се примиря, че няколко учители създават огромен стрес в децата с неясни критерии и свръхизисквания. Като обобщение дъщеря ми е доволна от избора си и пак би избрала 9ФЕГ като първо желание.

Общи условия

Активация на акаунт