9 ФЕГ - 5

• 77 355
  • 773
  •   2
Отговори
# 120
  • София
... За лагера капарото е 50 лв...
Мария, за кой лагер става дума? За този на фондация "Миню Балкански" ли?

# 121
# 122
  • София
Мария, на мен не ми поискаха предплата за този лагер, но може би защото той записа Химия, а не ФЕ. Коя дата записахте ФЕ?

# 123
Аз не подадох документите (стоят си написани, само точките от оли чака, но се отказа засега). Там или във фб прочетох, че трябва да се платят първо 50 лв а после останалата сума.

# 124
  • София
Попитах те, защото и на мен не ми поискаха капаро, но сега ми се изясни.

# 125
Да, намерих къде съм го прочела:
http://www.balkanski-foundation.org/french-academy/
И за химията го има същото: http://www.balkanski-foundation.org/chemistry/
(че и химия ни беше вариант).

А одобренията колко време след изпращане на документите пристигат?

# 126
  • София
При нас беше за 1 седмица, горе-долу. Те събират апликации, и ги разглеждат наведнъж. Затова е забавянето, така ми обясниха по телефона.

# 127
  • София
Аз получих отговор след двадесет дни.

# 128
  • София
Понеже темичката е изпаднала на 2ра страница я повдигам с един въпрос. Прави ли се т.нар. директорско контролно на осмокласниците в края на учебната година?

# 129
Понеже темичката е изпаднала на 2ра страница я повдигам с един въпрос. Прави ли се т.нар. директорско контролно на осмокласниците в края на учебната година?
Миналата година не правиха.

# 130
  • София
На сайта на гимназията има информация за изпита Delf. Приемат заявления (и пари) от 10 до 17 май.

# 131
Здравейте,

Някой може ли да съдейства с изнамирането на линк за Голямата разходка с Луи дьо Фюнес, но с БГ субтитри, а не с аудио?
Може и някой друг филм подходящ за тийн, просто за този се сетих на прима виста.

# 132
  • София
Здравейте,

Някой може ли да съдейства с изнамирането на линк за Голямата разходка с Луи дьо Фюнес, но с БГ субтитри, а не с аудио?
Може и някой друг филм подходящ за тийн, просто за този се сетих на прима виста.

привет!

според моя опит, филмите с Луи дьо Фюнес не се възприеха като забавни от тийна. Ако е момче - защо не опитате с със сериите на Такси? по-съвременно, има екшън...

# 133
Здравейте,

привет!

според моя опит, филмите с Луи дьо Фюнес не се възприеха като забавни от тийна. Ако е момче - защо не опитате с със сериите на Такси? по-съвременно, има екшън...

Момиче е, но обича екшън, благодаря за идеята.

# 134
Учителката им беше дала да гледат филма The Intouchables. И аз го гледах. Със субтитри е. Много ни (на мен и дъщеря ми) хареса. По действителен случай е, но има и много хумор, и човешка история. Препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт