9 ФЕГ - 5

• 78 088
  • 773
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Излезе ли класирането по профилите? И ако да, доволни ли сте?

# 631
Класирането излезе, десетината майки, които си контактуваме, сме доволни - децата са по първите си желания. Има няколко групи, които са по-големи от 28 деца, има и една - по физика,  която е с по-малко от 18 деца (такива им бяха правилата за съставяне на групи - между 18 и 28 деца), което значи, че са удоволетворили желанията на деца под чертата на класирането по бал. Мисля, че са се постарали да удоволетворят максимално много децата.

# 632
много се радвам, че децата са приети в желаните профили
ако не бяха, драмата щеше да бъде голяма - моето чудо искаше да го местя в 35 су или друго училище с френски, ако се наложи да учи компромисен профил

# 633
  • София
И миналата година според мен нещата с профилите се случиха както трябва.
Успех и хубаво време на новите попълнения!

# 634
  • София
Много се радвам! Миналата година също беше успешна откъм класиране. Дано да се привърши и ремонта навреме, за да учат всички в една смяна.

# 635
  • Sofia
Аз си мисля, че хората си обичат децата и искат да им удовлетворят желанията - все пак си ги знаят Simple Smile Много се радвам за вас!

# 636
Има все пак деца, които са класирани по трето/четвърто желание като поне едно от двете първи желания все пак е удовлетворено мисля. На дъщеря ми приятелката е приета по първо и четвърто желание.

# 637
  • София
Запис и от мен Simple Smile Моето момче ще е в паралелка с немски.
Дано децата са здрави и щастливи и изкарат незабравими 5 години!

Здравейте! И моето момче е в тази паралелка. Тази сутрин се записа🙂

# 638
Здравейте, записвам се и аз-с девойка с френски и испански.

# 639
Здравейте,

Синът ми също е записан във ФЕГ. Има ли някаква група във ФБ за наборите или по паралелки?
Като записвах ме посъветваха да потърся онлайн група. Към момента от училището нямат инфо за така наречената "заешка" екскурзия.

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 15:00 от Stel_la

# 640
Здравейте,
Синът ми също е записан в паралелка с Фе/Ае. Има ли някаква група във ФБ за наборите или по паралелки?
Като записвах ме посъветваха да потърся онлайн група. Към момента от училището нямат инфо за така наречената "заешка" екскурзия.

На нас ни дадоха листовка на входа, когато ходихме да запишем дъщеря ми (и тя е записана в паралелка ФЕ с АЕ). Фирмата е "Никра Детур" и на сайта им има информация за "заешкия" лагер.
Не сме открили ФБ група на випуска, а паралелките още не са определени.

# 641
  • София
На заешкия лагер им бяха чели кой в кой клас е. Никра организират и екскурзията до Франция, при моята трябваше да е в годината на ковида, но се проведе миналата година. Свестни са, заешкият лагер допада доста на децата.

# 642
  • София
На заешкия лагер им бяха чели кой в кой клас е. Никра организират и екскурзията до Франция, при моята трябваше да е в годината на ковида, но се проведе миналата година. Свестни са, заешкият лагер допада доста на децата.

Мерси за споделеното! Моето дете вече се записа за "заешкия" лагер Simple Smile

# 643
Днес записахме детето във ФЕГ. Благодаря за споделеното за заешката екскурзия.

Знаете ли как се формират паралелките с ИЕ и АЕ? Според бал или имат друг критерий?

# 644
За випускът, който ще е 11 клас се говореше, че е по бал на следния принцип: детето с най-висок бал в А клас, следващото в Б, следващото В, после пак А и т.н.
Но за випуска, който сега ще е 10 клас това не е така. Момичето и момчето с най-висок бал за АЕ са във В клас.

Общи условия

Активация на акаунт