Препарати за съдомиялна - 11

• 50 895
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Вече съм споменавал ползвала съм само таблетки на ДМ ( преди едни комбинирани ок 60 бр, сега изчезнаха и взимам революшън) и Феъри Платинум. Хич не се и изкушавам с други, доволна съм цена качество. Прах и гел не ми се дозира.
ММ искаше предния месец да ме излъже с една промоция 2*40 бр за 36 лв Финиш Куантум, но твърде дълго щях да се мъча, ако не ми харесат.
Всъщност влязох да споделя че при последния пакет Феъри, лимонения аромат е по-омекотен. Произведен дек.2020.

# 226
Купих  от капсули те на Лидъл. Не съм доволна

# 227
Купих  от капсули те на Лидъл. Не съм доволна
Какво не ви харесва ? На колко градуса миете ? На каква програма , колко време ?
Питам , защото ако ползвате програма за 30 минути е нормално резултата да е лош .
За добро миене си трябва поне час .

# 228
110 мин. 60 гр.
Не измива добре съдовете.
Преди миех с феерито и беше супер

# 229
  • Mediterraneo
Капсулите или таблетките на Лидл? Аз и от двете съм много доволна( меките капсули нещо ги спряха, надявам се пак да ги пуснат), както и от гела.

# 230
Аз от капсулите също не съм доволна, не измиват добре (ежедневна програма, за час и половина), след това в самата миялна също мирише доста неприятно.

За разлика от тях таблетките на Лидл за мен са много добри, досега не съм имала оплаквания от тях.

# 231
Обсъждахте солта тия дни ☺ и да ви питам.
От първото зареждане със сол мина два месеца и снощи светна лампата за сол.  Пускам съдомиялната през ден средно. Настроена е на най-твърдата вода. Ползвам таблетки на Феари платинум, ако има значение това за солта, съдомиялната е Аристон.
 Понеже в темата като, чели сте разисквали, че солта бавно свършва затова реших да ви попитам дали е в рамките на нормалното за два месеца да светне лампата за сол?

P.S Преди два месеца за същата тази съдомиялна споделих, че има силен стържещ звук от нова, но не можах да ви кача клип.
Идва майстор и не констатира повреда. След майстора един два пъти се е появявал въпросният звук.

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 11:16 от Кris_80

# 232
  • На брега на реката
При условие, че е на най-високата степен, е нормално!

# 233
  • София
От бавно до бавно има разлика - например аз пускам миялна всеки ден или през ден, но настройката ми е за мека вода и е логично по-малко сол да хаби. Зареждам на около 4 месеца, може би. Също зависи и от големината на резервоара. Моята онзи ден светна и досипвах. Е, някой тук беше писал, че събира 2 кг сол контейнера, моят определено събира под 1 кг (тогава логично по-често да ми светва лампата). А поне моята whirlpool, със сигурност си дърпа и по малко сол, въпреки, че ползвам капсули (и аз Феъри) и натискам бутончето, та знае.

# 234
Благодаря за бързите отговори Simple Smile
И аз избирам бутона за капсули.
Нямам забележки в миенето даже не използвам гланц. То не си и позволявам да слагам много мръсни съдове...още си я къткам 😂
Значи ще се заредя с повече сол Wink
Във Варна е много твърда водата и затова избрах настройката за най-голяма твърдост.

# 235
Някъде сол на промоция ? Вчера свърши моята и трябва да купувам .

# 236
  • София
Благодаря за бързите отговори Simple Smile
И аз избирам бутона за капсули.
Нямам забележки в миенето даже не използвам гланц. То не си и позволявам да слагам много мръсни съдове...още си я къткам 😂
Значи ще се заредя с повече сол Wink
Във Варна е много твърда водата и затова избрах настройката за най-голяма твърдост.
Слагай смело мръсни съдове, на машинката не й пука - тя е предвидена за миене и на такива; а Феъри-то мие добре и спестява много търкане на ръка. За моята миялна даже пише да не се изпалкват или забърсват съдовете при зареждане, но аз гледам да отстраня ако примерно тавата има някое залепнало парче месо или картоф. Вече година се справя отлично.
А гланцът не е за миене, той е за след миенето - помага за изсушаването и за по-лъскави съдове. Щом си ти харесва в какъв вид излизат - не слагай, тъкмо една химия по-малко. Но да знаеш, че неговата функция не е миенето. Аз пробвах първо без гланц, добре си бяха. Но реших да пробвам и с гланц - повече ми харесаха чашите, например; от тогава си ползвам просто като лично предпочитание. И да напомня за почистването на филтрите от време на време, както и на самия уред със специалните препарати. Сполука и разбирателство ви желая на теб и помощницата ти!

# 237
Някъде сол на промоция ? Вчера свърши моята и трябва да купувам .

В Лидл има не на промоция, но си е евтина - 2кг за 2.50лв мисля че беше. Аз само такава ползвам и съм доволна.

# 238
  • София
А Феъри Платинум голяма опаковка на промоция някъде (ама на изпробвано място, ако ще е онлайн)?

# 239
А Феъри Платинум голяма опаковка на промоция някъде (ама на изпробвано място, ако ще е онлайн)?
Кауфланд , 50 броя за 20 лева

Общи условия

Активация на акаунт