Препарати за съдомиялна - 11

• 51 967
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Над 10 години ползвам този кафяв дуралекс и докато го миех на ръка такива петна не са се появявали.
Появиха се  още на 1-2 миене в съдомиялната.
И аз имам такъв кафяв дуралекс и не съм имала проблеми нито с гел нито с таблетка (на сомат са и двете), солта ми е или сомат или финиш, зависи кое ще е на промоция Bowtie ).
Когато ползваш таблетка е хубаво да си натиснеш копчето на миялната за таблетка (ако модела има такова). Ползвай дълга програма, но не еко, и високи градуси 60+. За други по-къси програми - гел или прах, като за предпочитане е гел.

# 436
Благодаря, натиснато е копчето на миялната за таблетка.

# 437
  • София
Новите Фейри Платинум + са супер . Изчисти тава от мусака , която предварително не бях накиснала /само махнах големите остатъци / и пуснах на ЕКО програмата с другите съдове _ блеснала е .
И с предишните Платинум си беше така, аз никога не накисвам Simple Smile Онзи ден ММ пържи сьомга в нов тиган, имаше брутално загоряло по дъното (едвам отлепих някои парчета от кожата на рибата). Пуснах на ежедневната програма и излезе напълно чист. Ето затова никога не съм пускала интензивна и не съм пробвала гелове и таблетки - просто не се налага.

# 438
  • Mediterraneo
Кафяв Дуралекс имам, с времето се понадраска и някак потъмня и помътня от препаратите на миялната. Ама все ми е тая, сервизът ми е на 20 години, няма какво да го пазя и да му слугувам.

# 439
Кафяв Дуралекс имам, с времето се понадраска и някак потъмня и помътня от препаратите на миялната. Ама все ми е тая, сервизът ми е на 20 години, няма какво да го пазя и да му слугувам.

Simple Smile Също не робувам на стари вещи.
Зададох си въпроса от любопитство, а и да разбера дали този "филм", който се вижда под определен ъгъл не е от не изплакнати добре съдове, понеже преди като миех на ръка не го е имало, а и не ми е "скърцала" така посудата Simple Smile

# 440
  • Mediterraneo
При мен не е неизплакнат препарат, пробвала съм да "доизмия" на ръка- нито пада, нито се усеща останал препарат. Скърцането за мен е перфектно измито, не знам кой как го приема. Не скърца ли, не ми е чисто.

# 441
Значи ще си взема гланц, до сега не съм ползвала и ще видя дали тези петна ще изчезнат.
Няма са изчезнат, аз мия с гланц.

# 442
ToniShu, тигана с незалепващо покритие ли е?

# 443
  • Бургас
Значи ще си взема гланц, до сега не съм ползвала и ще видя дали тези петна ще изчезнат.
Няма са изчезнат, аз мия с гланц.

И аз имам такива петна по черния аркопал. Също по някои стълкени чаши. С гланц, без гланц - все тая.

# 444
  • Mostly in my mind
На колко цикъла горе долу ви светва да слагате още сол?

# 445
На колко цикъла горе долу ви светва да слагате още сол?

От 50 капсули виждам, че са ми останали 4.
След напълване първоначално сме досипвали веднъж до сега.
Настроена е на най-твърда вода.

# 446
  • Mostly in my mind
На мен ми е настроена на предпоследното по твърдост. След 3 цикъла ми светва. Озадачих се.

# 447
Проблем с резервоара за сол може би?! Каква е машината?

# 448
  • Mostly in my mind
Бош.
Как трябва да процедирам? На сервиз ли да се обадя?

# 449
  • Велики Преслав
Нищо и няма. Намалете солта. Сложете я на най-ниско ниво или поне на следващо.

Общи условия

Активация на акаунт