Eucerin AtopiControl – подарете спокойствие на сухата и раздразнена кожа

• 9 737
  • 350
  •   1
Отговори
# 225
  • у нас
Светла е, не е мазна.

# 226
  • На морето!
Проблемна е, имам разширени пори и изисква сериозни грижи, за да изглежда свежо.

# 227
Харесва ми, че е светла и нежна, но е суха и това предразполага към по-ранно образуване на бръчки.

# 228
Не ми харесва, че е суха, сърбяща и с раздразнения. Харесва ми, че е млада и бързо се повлиява добре при подходяща козметика и грижи.

# 229
Харесва ми, че много рядко ми излизат пъпки, но иначе не ми харесва тенът и това че е суха и тънка

# 230
  • Бургас
Това което ми харесва е, че е нежна, а това което не харесвам е, че понякога се изсушава

# 231
  • Mediterraneo
Много ми е чувствителна кожата по лицето, по тялото- суха. Това като минус. Като плюс мога да отбележа, че и заради кожата, бързо се повлиях от лазерна епилация.

# 232
Харесва ми, че нямам черни точки, но не ми харесва, че е прекалено чувствителна и много се зачервява.

# 233
Излизат ми пъпки, но пък нямам бръчки.

# 234
Не ми харесва, че кожата ми е много суха и чувствителна. Иначе е светла и това ми харесва.

# 235
Грижата за кожата за мен винаги е била много важна, харесва ми, че моята е нормална и с равномерен тен, но през зимата доста често изпръхва на места и се налага допълнително да я хидратирам

# 236
Не ми харесва, че съм със светла, тънка и склонна към суха кожа.Постоянно трябва да подхранвам и хидратирам за да е поддържам в свеж и хубав вид.
Харесва ми, че е гладка и нямам пъпки, зачервявания, лунички ..и т.н.

# 237
  • Велико Търново
Като цяло не си харесвам особено кожата, но ми допада най-много това, че когато уцеля правилната козметика мигновено се влюбвам в собствената си обвивка Simple Smile

# 238
  • оттам, откъдето започва България
Харесва ми, че кожата ми е бяла, но това пък води до изпъкване на несъвършенствата - лунички, петна. Отделно от това с годините кожата ми става все по-суха и дори лющеща се на места.

# 239
  • SF
Кожата ми има нужда от повече вода и еластичност. През зимата изисква по-специални грижи. Сега съм вкъщи и мога да й обръщам повече внимание.

Общи условия

Активация на акаунт