Eucerin AtopiControl – подарете спокойствие на сухата и раздразнена кожа

• 9 737
  • 350
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Кожата ми е гладка и без пъпки.

# 241
Харесва ми, че е нежна и светла, а това я прави и много чувствителна. Имам и много бенки.

# 242
Кожата ми е бяла и ставам червена много бързо на слънце.Имам лунички и петна след бременностите.

# 243
Харесвам това, че много рядко ми излизат пъпки, които бързо минават, но не харесвам това че зимата е прекалено суха и започва са се лющи и зачервява дори само от студен вятър.

# 244
Не ми харесва, че кожата ми е много суха, също че мноооого трудно хващам тен. Положителното е че за сега нямам бръчки.

# 245
  • БГ
Имам проблемна кожа - на лицето е мазна, с разширени пори, на деколтето е по-скоро суха и много чувствителна, на ръцете и краката е мека и гладка. Харесва ми летния тен.

# 246
Харесва ми, че имам чиста и бяла кожа, но мразя, че толкова лесно ми излизат бенки.

# 247
Харесвам в кожата си това, че не е склонна към образуване на пъпки и нямам някакви фрапиращи разширени пори, но не харесвам това, че е доста суха и вече са факт първите бръчици около очите и устата.

# 248
Харесвам  това, че кожата ми е мека но в същото време е и много чувствителна. 😟

# 249
  • София
Харесва ми, че е еластична. Не харесвам несъвършенствата по лицето и алергията на ръцете.

# 250
  • София
Не ми харесва, че кожата ми е много чувствителна и се зачервява изключително лесно.
Харесва ми, че е еластична и мека.

# 251
Харесва ми това,че е светла и нежна,но не ми харесва ,че е чувствителна и трябва да се съобразявам с козметиката, която ползвам.

# 252
Харесва ми това, че е стегната и гладка, но определено суха на моменти, което е проблем за мен...

# 253
  • Г. О.
Харесва ми, че е много светла, мека, чиста, без бръчки и пъпки.

# 254
Харесва ми, че е много бяла и без кожни възпаления, но е чувствителна към слънце. Понякога реагира алергично към козметика. Суха е като цяло.

Общи условия

Активация на акаунт