Eucerin AtopiControl – подарете спокойствие на сухата и раздразнена кожа

• 9 734
  • 350
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Харесва, че е гладка, бързо хваща тен. Не ми харесват пигметните петна и ситните бръчици по лицето.

# 256
Като цяло си харесвам кожата с изключение, че не харесвам пигментните си петна.

# 257
Най-голямото предизвикателство е сухата кожа и търсенето на подходящ продукт за нея.

# 258
Кожата ми е доста суха и това не ми допада .Харесва ми , че нямам все още бръчки.

# 259
  • софия
Харесвам, че е чиста, но не ми харесва , че е суха.

# 260
  • Пловдив
Харесва ми, че хваща бързо тен, но пък е склонна да образува черни точки.

# 261
Не ми харесва, че имам белези от акне. Харесва ми, защото си е моята кожа Simple Smile

# 262
Харесва ми, че все още нямам много бръчки, но за сметка на това боря черни точки и понякога пъпки. Истинско предизвикателство е да намеря продукт с анти ейдж ефект, който в същото време да не е мазен.

# 263
  • София
Моята кожа е хубава, но чувствителна. Често ми се случва като пипам нещо да се зачервя по лицето. Вече съм свикнала и не ме притеснява, но детето е много предразположено към кожни проблеми.

# 264
Трудно е намирането на качествен продукт на достъпна цена.

Кожата ми е много бяла, лесно изгарям, всякакво зачервяване е много неприятно.

# 265
Кожата ми е много бяла,даже прозрачна и нежна.Това ми харесва ,но и ни създава проблеми.Чусвствителна е към слънце и козметика ,лесно се зачервява .

# 266
Харесвам тена си.Не харесвам сухотата и раздразненията.

# 267
Харесва ми , че е светла , не се появяват пъпки , но не ми харесва, че е много чувствителна , суха и образува черни точки . Слънцето не ми се отразява добре , затова използвам SPF 50

# 268
Харесва ми че нямам пъпки , но пък ми е малко мазничка което ме дразни

# 269
Кожата ми е много светла и лятото се появяват тъмни петна, а когато се замърси и пъпки. Внимателно подбирам козметиката си , а ако изпробвам нещо ново рискувам да не ми понесе

Общи условия

Активация на акаунт