Eucerin AtopiControl – подарете спокойствие на сухата и раздразнена кожа

• 9 178
  • 350
  •   1
Отговори
# 270
не харесвам петната и бръчките по кожата си

# 271
Хубаво е това, че е светла.
Недостатък е, че е чувствителна и трябва да я пазя от слънцето и студа.

# 272
Не харесвам кожата си, много е чувствителна, винаги е била такава, а с времето вече имам и бръчки и пигментни петна от бременността, губи еластичност...

# 273
1. Едното ни дете е с много чувствителна кожа и много внимавам с какво се къпе. Дори и най-прехвалените препарати с естествени съставки го дразнят. Кожата се зачервява и го сърби.
2. Не харесвам появата на черни точки. Харесвам, че не е предразположена към стрии.

# 274
Харесвам еластичността ѝ, но е проблемна и често имам акне по лицето, както и лишеи по тялото.

# 275
Харесвам цвета ѝ, но не и смесеният тип, който е.

# 276
1. Споделете ни кое е най-голямото предизвикателство, което атопичната кожа отправя към вас и вашето дете?
Най-голямото предизвикателство е, че не успяваме да разрешим проблема. Има моменти, в които кожата се успокоява, изпада в ремисия, но след известно време всичко започва отначало.

2. Кои са нещата, които харесвате в своята кожа и кои не?
Не харесвам склонността ѝ към кожни проблеми. Харесвам те а на кожата си. 🙂

# 277
Определено много харесвам кожата си. Единствено зимата имам нужда от правилна хидратация.
За съжаление и двете ми деца са с чувствителна кожа и там грижите са повече.

# 278
Кожата ни е това, което ни прави красиви и трябва да се харесваме, такива каквито сме. С несъвършенствата можем да се справим с правилните грижи и козметика. Такова несъвършенство при мен е сухата кожа, предразположена към раздразнения и образуване на сухи и сърбящи участъци.

# 279
Харесва ми ,че не мазна и не е склонна към акне.Не ми харесва ,че е чуствителна и много се изсушава.

# 280
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Харесвами, че не е мазна, нямам акне, но през студените месеци се появяват лишеи с които трудно мога да се справя без лекарства.

# 281
Не ми харесва, че е леко мазна, но пък не е много чувствителнА, което е добре.

# 282
Харесвам кожата си в момента(кърмачка съм), но през останалото време е доста суха и покога щипе.

# 283
Сухата кожа

# 284
  • София
Харесвам тена си, че не е бяла, а мургава. Но по лицето е с по-разширени пори и вече бръчици.

Общи условия

Активация на акаунт