Eucerin AtopiControl – подарете спокойствие на сухата и раздразнена кожа

• 9 177
  • 350
  •   1
Отговори
# 285
Най-голямото предизвикателство остава сухотата и сърбежа. Досега не съм намерила продукт, който да се справи, за съжаление. Мажеш и след 10 минути все едно нищо не си направил. Особено сърбежа нощем....не съм намерила решение засега.

# 286
Кожата ми е светла и не ми излизат бръчки, но е склона към омазняване и пъпки.

# 287
На места е суха, като цяло изглежда добре за възрастта ми, но ме дразнят тъмните кръгове под очите.

# 288
Не ми харесва, че е лесно податлива на слънце.
Харесва ми,че е бяла.

# 289
Харесва ми, че почти нямам бръчки, харесвам и цвета си, но пък е мазна и имам разширени пори. В същото време на ръцете ми е много суха.

# 290
Кожата ми лесно тъмнее на слънце, рядко съм имала кожни проблеми, но не харесвам че е с широки пори и зачервявания по лицето

# 291
Здравейте,  изписаха дъщеря ми от болницата с редица кожни проблеми. Най-голямата трудност за мен е идентифицирането и лечението им. Лекарите ни посъветваха да използваме най-висококачествена козметика. В не всички аптеки обаче може да се получи адекватна и изчерпателна информация за такиви продукти и признавам,  че не знаех за тази серия на Eucerin.

# 292
  • При децата ми
Харесвам кожата на лицето си затова, че не е проблемна и комедогенна.

# 293
Харесвам цвета на кожата си Simple Smile но не харесвам това че е прекалено суха.

# 294
Не ми харесва склонността да се появяват пъпки и омазняването в Т зоната.

# 295
  • Пловдив
Единственото нещо, което ми харесва в кожата ми е, че е по - матова, но не харесвам постоянната й жажда за хидратация и опъването.

# 296
  • Бургас
Харесва ми, че почти не съм имала проблеми с пъпки. Не ми харесва, че бързо изгарям на слънце.

# 297
  • Пловдив
Харесва ми, че не е проблемна и лесно се поддържа. Не ми харесва, че е много светла и лятото лесно изгарям, ако не се мажа със слънцезащитен крем.

# 298
Харесва ми това, че не се появяват пъпки.
Не харесвам, че се зачервявам и омазнява често.

# 299
Харесвам си кожата, светла и гладка е, но пък и склонна към пъпки.

Общи условия

Активация на акаунт