Пред раздяла със започнати процедури по инвитро

• 4 755
  • 71
  •   1
Отговори
Здравейте, момичета. Предстои ни нов опит, но за съжаление сме пред раздяла. Как се процедира в такива случаи? Към кого трябва да се обърна и нужно ли е да правя нещо повече? Обърках се, не ми е лесно в момента и тук няма значение кой е причината. Какво да правя с инвитрото? Благодаря и успех на всички! Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 яну 2021, 16:27 от Не се сърди, човече

# 1
Ако не си започнала процедурата нищо не прави.

# 2
  • София
Изговори с него какво правите, заедно вземете решение.

Мой приятел се отказа. Каза - искам поне да му дам норамлен шанс, без значение какво ще стане в последствие. Но пък и приятелката му вече беше с друг....

# 3
Ако не си започнала процедурата нищо не прави.

Точно в това е проблема☹️
Започнахме, а сега ми казва, че не вижда смисъл. Но нито казва край, нито друго. Поне да каже какво иска...

# 4
Говорете двамата по въпроса. Ако няма трансфер все още,  нищо не правете. Ако има оплодени яйцеклетки,  трябва да решите какво ще ги правите.

# 5
Говорете двамата по въпроса. Ако няма трансфер все още,  нищо не правете. Ако има оплодени яйцеклетки,  трябва да решите какво ще ги правите.
Да говоря ли все пак с лекаря си за това, че се разделяме?

# 6
  • София
Първо се изяснете разделяте ли се, че като те чета и ти не знаеш.

# 7
Първо се изяснете разделяте ли се, че като те чета и ти не знаеш.
Не казва нищо, не знам и аз...😢
Ще почакам засега

# 8
Ако има вариант забавете процедурата, докато се изясните. Обади се на доктора да кажеш, че имате проблем и той да ти предложи варианти. После говорете с мъжа ти.

# 9
Ако си в стимулация все още - довърши я, извадете яйцеклетките, оплодете ги (ако той все още иска) и ги замразете като ембриони. ( Ако не иска да даде материал си замрази якцеклетките поне)
Все още май не сте решили какво искате да правите точно, така че това е най-добрия вариант, според мен.

# 10
Има голямо значение на каква възраст сте и в кого е проблема. На какъв етап е процедурата? Може да замразите яйцеклетки или ембриони, ако имате. Може раздялата ви да не е окончателна. Ако ли пък при теб няма репродуктивен проблем и имаш време, можеш да срещнеш друг мъж и да забременееш естествено.

# 11
Какъв е проблемът, че така неопределено ви е положението....(ако ти се споделя, разбира се)

# 12
Това дете ще бъде ли биологично твое? В смисъл, от  твоя яйцеклетка? Ако е така, зависи и на колко години си, но аз лично бих искала мое дете. Въпросът е дали ще искам той да е бащата.

Така че според мен първо ти си изясни какво искаш, защото ако го чакаш да се начуди той какво иска, и ако каже, че не се разделяте, а после си смени мнението?

# 13
1. Вариант -вадиш само яцеклетки и замразяваш
2 вариант- правите ембриони и замразяваш
3 вариант- прекратяваш стимулацията и хормоните ще ти излизат през ушите.

# 14
Момиче, ако наборът ти е 80 (от ника ти), нямаш много време за чакане и озъртане. Поне яйцеклетки си замрази.

Общи условия

Активация на акаунт