Любов на по-късна възраст - възможна ли е?

• 18 539
  • 704
  •   1
Отговори
# 180
Значи да не забравя да спомена на бъдещия си съпруг, че е некачествен, грозен и с тежки психически проблеми, след като иска брак с мен. Разведена съм, на 40г и с две деца на прага на тийнеджърската възраст. Знаеше го от самото начало, очаквах да избяга с писъци, даже аз се дърпах. Плюс това пеперудите си бяха а мястото. Ама като гледам, трябва да го връщам, че няма замък и не управлява холдинг!

# 181
  • София
Ами колко да е интересно, че всички са мъже.
Не е тайна, че мъжете мислят с главата си. Simple Smile
Не че жените не мислят, ама чак след като им изтрезнеят емоциите. Малко след дъжд качулка Simple Smile

И да, спор няма, че ако не мислиш, може да се влюбиш сляпо. За това сме абсолютно на 1 мнение. Няма противоречия. Въпросът (за милиони) е. Какво правим после!?

# 182
Така е. Дете = време за него, отговорности към него, битовизми, ядове, караници, възпитание => по-малко време и енергия за мъжа. Еми кой би си го причинил доброволно ?

То явно и ти, ако можеше да върнеш времето назад, нямаше да си го причиниш...
Оставам с впечатление, че детето ти пречи да си намериш тъпкач. Честно, почвам да изгрубявам и се махам от тази помийна тема, щото вече не ми се четат глупости. Горкото дете...

# 183
Свободата има много прекрасни преимущества. В края на дългогодишната си връзка така си мечтаех за свободата... JoyJoyJoy Я й се порадвай. Smirk
(Само дето аз винаги съм се самоиздържала плюс детето, та сега нямам никакъв финансов дискомфорт, не знам как е при теб.)

# 184
Темата е формулирана абсолютно неправилно. Авторката трябваше да попита "Любов при ниска самооценка и тесногръдие - възможна ли е?" Щеше да получи кратък и ясен отговор. Не.

# 185
Темата е формулирана абсолютно неправилно. Авторката трябваше да попита "Любов при ниска самооценка и тесногръдие - възможна ли е?" Щеше да получи кратък и ясен отговор. Не.

А баш...като си обладан от комплекси и предразсъдъци не очаквай някой да те погледне с други очи.

# 186
Ох, как обичам мъжете в бг-мама.
Разбрах, затваряме кепенците, всички над 30 се самозакопаваме, тея с децата по-надълбоко.

Има живот, ей, има живот и след деца, и след 30, и след 40 даже.... И любов има.

# 187
Ох, как обичам мъжете в бг-мама.
Разбрах, затваряме кепенците, всички над 30 се самозакопаваме, тея с децата по-надълбоко.

Има живот, ей, има живот и след деца, и след 30, и след 40 даже.... И любов има.

За тия тук у бг мама, няма.Като ги чета, направо чувала на главата да слагам на мойте години

# 188
Абе, има. Нищо няма. Недей така обърква хората, че им става още по-сложно. Laughing

# 189
Ели-Мели, ако просто исках тъпкач, темата нямаше да съществува. Имам на кой да оставам детето, щях да си хвана йога-мастъра и да съм happy. Но взаимност ми се иска, а не съм наивна и знам, че шансът ми за такава намалява. Всеки като чуе "самотна майка" и това го свързва с проблеми и защо да се занимава с такива, разбираемо.

# 190
Ами аз, на 40 с 2 деца от един брак с един и същи мъж (засега) !
От тук нататък нямам право на грешка, че току виж съм отишла направо на рафта за преоценени стоки и никой няма да ме вземе. Ще бъда провалена завинаги. Как беше, за един ден мога да стана некачествена. Егати.....
Омъжена съм и съм качествена, развеждам се и хоп, станала некачествена. А уж бях и съм същият човек ? Ауу, все едно са ми били черен печат.
Значи аз трябва да се определя като качествена заради събития, които са се случили в животът ми, а не защото съм качествена личност ?

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 18:32 от buttercake

# 191
Allwewant, ти какво очакваш?
Не може да гледаш всеки мъж като твой и да разсъждаваш.
И не очаквай, че ако ти трепне ще е мъжА до теб. Не се натоварвай с очаквания. Мъжа трябва да те усмихва и да събужда желания..Дали е друго..не помниш ли как беше?  Или винаги си ги гледала като съпрузи?

# 192
Всеки като чуе "самотна майка" и това го свързва с проблеми и защо да се занимава с такива, разбираемо.
Всеки? Не, не всеки, а само мъжлетата в обкръжението, в което си израсла и в което явно продължаваш да се движиш. Но не мисля, че ако смениш средата, това ще ти помогне. Може би, ако едновременно с това смениш и чипа в главата...

# 193
  • София
Ами и аз това се чудех, що не си хванеш йога мастъра?
Направо от йога ще минете на кама-сутра. А и душевност ще има, ще е изпрал 10-20 живота от кармата с йога преподаването.

Всички сме хора.
Директор на банка е скучно, а и не знам пеперуди има ли.

Ами аз, на 40 с 2 деца от един брак с един и същи мъж (засега) !
От тук нататък нямам право на грешка, че току виж съм отишла направо на рафта за преоценени стоки и никой няма да ме вземе. Ще бъда провалена завинаги. Как беше, за един ден мога да стана некачествена. Егати.....
Омъжена съм и съм качествена, развеждам се и хоп, станала некачествена. А уж бях и съм същият човек ? Ауу, все едно са ми били черен печат.
Значи аз трябва да се определя като качествена заради събития, които са се случили в животът ми, а не защото съм качествена личност ?
Ми то по твоята логика и аз трябва да съм супер дупер мистър перфектен, ама на, точно твоя типаж ме заклеймява като дърт чичак с голи претенции. А де! А преди 10г бях на топа на листа.
Но нищо, де! Да надъхваме едните и да пилим на другите, белким ги счупим.

И едно поздравче:
Стрина Даяна:
https://www.youtube.com/watch?v=v6VDHWNFbi4

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 18:39 от Танграта

# 194
Ели-Мели, ако просто исках тъпкач, темата нямаше да съществува. Имам на кой да оставам детето, щях да си хвана йога-мастъра и да съм happy. Но взаимност ми се иска, а не съм наивна и знам, че шансът ми за такава намалява. Всеки като чуе "самотна майка" и това го свързва с проблеми и защо да се занимава с такива, разбираемо.
Ти не разбра ли,че както се виждаш сама ,така те виждат и мъжете отстрани.Поработи над самочувствието си абе жена.Стига с твоите патриархални предразсъдъци. Тия мъже висящи във форума не са ти критерии.Навън мъже бол.
Не го мисли, а го живей тоя живот...ще дойде и твоето.

Общи условия

Активация на акаунт