Любов на по-късна възраст - възможна ли е?

• 18 400
  • 704
  •   2
Отговори
# 600
стигнала до годеж поне. В тоя ред на мисли, няма как да знае предварително дали бъдещият мъж ще се разбира с детето.

Човек няма как да знае в какво се забърква, докато не се съберат всички заедно под един покрив. Не съм съгласна, че трябва да ги запознае чак на олтара, защото после като нищо може да има “Аз не бях съгласна/ен и не съм подписвала/сал за такова нещо”.

# 601
Като не ти е идвало до главата, няма какво да го мислиш Simple Smile Има ли желание, има и начин. Аз заживях с мъжа ми, след като се оженихме, преди това не е преспивал вкъщи никога.

# 602
Като не ти е идвало до главата, няма какво да го мислиш Simple Smile Има ли желание, има и начин. Аз заживях с мъжа ми, след като се оженихме, преди това не е преспивал вкъщи никога.
Аз отдавна съм го измислила и познавам себе си доста добре и знам какво бих направила.

Твоят вариант не ме устройва, също и другите спрягани с разведени, ергени, без деца, с деца, с бивши и т.н.

Явно авторката я притесняват подобни варианти и затова ги изключва също и иска да поживее сама известен период години и да намери работещият вариант за себе си , което посъветвах и адмирирах.

# 603
А как знаеш какво те устройва, като не ти се е случвало? Боб ли се хвърля Simple Smile Ти си стой сама, ако случайно ти се случи, това е твое право.  Авторката е на 30 и животът е пред нея, може да смени 5 мъже, ако реши. Може и да е все сама, ако това иска. Варианти бол.

# 604
Белите мъже са малцинство. Понеже, раса не е политкоректа дума, популациите на отделните етнически групи са цвят различен от белият.
К'во от това ? Парите нали са в тях ?

# 605
стигнала до годеж поне. В тоя ред на мисли, няма как да знае предварително дали бъдещият мъж ще се разбира с детето.

Човек няма как да знае в какво се забърква, докато не се съберат всички заедно под един покрив. Не съм съгласна, че трябва да ги запознае чак на олтара, защото после като нищо може да има “Аз не бях съгласна/ен и не съм подписвала/сал за такова нещо”.
Обикновено има време между годежа и олтара. Вариантът на всеки 2-3 месеца нов татко не  добра идея.

# 606
Ама да, жената след развода почва едно ходене, че ходене по срещи, щото те мъжете  без среща не мож ги подбра.

# 607
Лесно е да намериш мъж. Сега вече кой мъж за какво става е отделен въпрос.

# 608
Ама да, жената след развода почва едно ходене, че ходене по срещи, щото те мъжете  без среща не мож ги подбра.
Тъй де.
Детето у дома само и мама на хотел цялата вечер ту с един, ту с друг.

Бианка, варианта да взема ерген и да му раждам дете. Бррр..

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 01:01 от Анонимен

# 609
Авторката е на 30 и да си наложи доброволно 10-13г живот посветен на дете и работа, а мъж в периферията, ще е вредно и за нея и за детето.  Да, може и да има трайни отношения тип гаджета, но са по скоро изключения от колкото норма.
Та живота е пред нея. 
Просто да не и е фикс идея непременно нов мъж, но когато го срещне..леко и постепенно ще го усети и ще се случи.
Повече ведрост. Никак не е лошо да поживее сама. Много неща ще и се прояснят.Ще се почувства пълноценна и щастлива сама. Тогава може би ще усети по- добре мъжа.
В чужбина не знам как е.
Но  в България (като изключим пандемията) има клубове по интереси. Ходиш по екскурзии, походи. Всичко това ти дава енергия, позитивизъм и нови познанства.

# 610
И мен ме е страх да съм домакиня, но за много жени това е сбъдната мечта Simple Smile

# 611
Тая тема взима такива остри завои, че ми е страшно трудно да следя. След сложните отношения, веганството и йогата, домашните любимци и расизма, интересно кое следва? Гладът в Африка и глобалното затопляне?

# 612
Ама да, жената след развода почва едно ходене, че ходене по срещи, щото те мъжете  без среща не мож ги подбра.
Тъй де.
Детето у дома само и мама на хотел цялата вечер ту с един, ту с друг.

Бианка, варианта да взема ерген и да му раждам дете. Аз на мм отказвам второ вече 13 години, а друг брак и деца брррр..

Майка ми казваше - не се заричай.

# 613
Това със срещите с мъже звучи много страшно. Залостваш детето само или го захвърляш и отиваш на ресторант. Направо ме върнахте в хипарското време в Америка.

Ма човек се среща с други хора и като ходи на работа, в магазина, фитнеса, докато детето е на градина/училище. Какви са тия протоколи за срещи, все едно сме в 5-годишен план. Повече спонтанност, по-малко сметки и нещата се наместват.

# 614
Е, някои опознаваме хората, комуникирайки с тях, а очи в очи е най-добре.

Общи условия

Активация на акаунт