Любов на по-късна възраст - възможна ли е?

• 18 464
  • 704
  •   1
Отговори
# 510
Да харесваш животни не означава да ги сложиш у дома си затворени. Не виждам връзката.

Да, цял живот ще ми тежи на съвестта, че са вкъщи, в лукс, а не под някоя кола.
Има разон.

# 511
Да харесваш животни не означава да ги сложиш у дома си затворени. Не виждам връзката.

Има разон.

Все пак тя каза, че харесва да й е чисто, а не че не обича животни. Може да се поддържа чисто, ама мноооого работа, бе хора. Имам два огромни песа и безполезна котка (Сори, Невенка, много са сладки, ама много проклети, ве! Няма ден, няма нощ - не подвива крак и не оставя никой да спи 😭 ). Понякога имам чувството, че единственото, което правя е да чистя след тях. Косми, косми, кални лапи, повърнато. Пак косми...На румбата ми й излиза душата и знам, че я отворя външната врата - я е избягала с мръзна газ клетата.  И колкото и да чистя, никога не ми е толкова чисто, както ако нямах животни. Но ги обичам и са ми всичко и не си представям живота без тях (бе, за котката няма да плача толкова 😂).
Зависи и от животното сигурно - малки кучета, които и не се скубят сигурно е различно.

П.П. И да, мъжът ми цапа повече от трите животни заедно 😤

Edit: ПримаДонна: че то сексът не е казано, че върви непременно с брак.

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 04:23 от Анонимен

# 512
  • По света и у нас
Откакто пораснах и разбрах, че сиренето е с пари, не мога да понасям тези лентяи домашните животни.
Живеят на почивка цял живот, и кво - аз да им прислугвам иначе ще умрат, и на всичкото отгоре да им чистя а*ото. А не.
Това лято взех една рибка за децата. Ми на това чудовище на всеки 3 дни трябваше да сменям водата! Като дойде време за ваканция отидох и я върнах в магазина, казах им че ще си я купя отново като се върнем, те казаха че нямало нужда, щели да ми я пазят безплатно. Еми още ми я пазят.

Аерин: Аз не си спомням да съм визирала брак някъде нагоре - нещо не разбрах.

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 06:03 от PrimaDonna

# 513
Откакто пораснах и разбрах, че сиренето е с пари, не мога да понасям тези лентяи домашните животни.
Живеят на почивка цял живот, и кво - аз да им прислугвам иначе ще умрат, и на всичкото отгоре да им чистя а*ото. А не.
Това лято взех една рибка за децата. Ми на това чудовище на всеки 3 дни трябваше да сменям водата! Като дойде време за ваканция отидох и я върнах в магазина, казах им че ще си я купя отново като се върнем, те казаха че нямало нужда, щели да ми я пазят безплатно. Еми още ми я пазят.

Аерин: Аз не си спомням да съм визирала брак някъде нагоре - нещо не разбрах.

Защото каза, че сама жена не си е работа без секс и драма, а пък аз имах предвид, че няма нужда да се женим или обвързваме, за да правим секс и да си докарваме драма на главите. Карай, не сме се разбрали Simple Smile
И на мен напоследък нещо ми се приискаха рибки, ама прецених, че на зверилника вкъщи само те ми липсват. Отидох в Петсмарт, порадвах им се както си бяха в аквариумите и си се прибрах. Домашните любимци носят много любов, но са и огромен ангажимент. Финансовата страна въобще не е за коментиране, като стане време за ваксини и прочие процедури и ме втриса. Но пък както казах, те са част от семейството и не можем без тях.

# 514
Обожавам котки и кучета, гледала съм вкъщи, но никой не може да ме убеди, че с тях и без тях е еднакво чисто. Като приключих с тази дейност, имах чувството, че години след това излизаха космите им незнайно откъде. Повече животно вътре не. Като отивам на работа минавам през едно паркче и виждам хора, които са си извели кучетата. Дъжд, сняг, апокалипсис, те са там опаковани като нинджи, с дъждобрани, с чадъри, изглежда ми като пълен ужас да гледаш куче вътре. Котките пък, които имах през годините, оголиха мебелите до дъски.

# 515
Дори поведението на животните се влияе от социума, да не казвам, че е продукт на семейните отношения Simple Smile
Аз не съм много по телевизиите, казвам го от личен опит и наблюдения, но понякога ми е интересно да гледам Моята котка от Ада 😈

# 516

Има разон.
Все пак не можем да приберем всички животни вкъщи. А и те не разбират от лукс, а от обич и грижа. Аз също нямам домашни любимци. Не защото не ги харесвам. Дори се страхувам до известна степен от тях. Не си представям нещо да ми щъка, докато спя. Освен това харесвам свободата си. Всичко, което ме обвързва с грижи, освен децата ми, ми е в повече. Авантюрист съм и не знам утре какво ще ми хрумне. Иначе не бих била груба с животинките, просто хората сме различни.

Сега по темата...Allwewant, четох те, пак те четох и ще ти напиша вижданията си по въпроса.
В началото звучеше точно като жалване, че детето е пречката. Имала си кофти опит. Сега си в някаква фаза на осъзнаване и преосмисляне. Още не си се отърсила и мисля, че някой ти е помогнал да мислиш, че всичко е приключило.
Намери къде се крие това съмнение, кой и защо го е сложил там, вземи една метла и замети.
Добрата новина е, че същинският живот тепърва предстои, а това, че вече имаш дете е огромен плюс дори. От тук нататък можеш да си избираш на воля партньор, не бързаш за никъде. И нищо да не стане с първия или втория, прибираш се при детето си. То винаги ще бъде там, за теб. Ако намериш своя човек, добре. При теб има някакъв яд, може би за неуспешният опит. Чувстваш , че си се провалила, вече си втора ръка, имаш дете, а шансът за създаване на семейство вече не е същият. Явно си мечтала за друго и сега търсиш вина в себе си, че не си успяла да го създадеш и вече нищо няма да е същото. Успокой се, помисли и го приеми. Освободи се от тези вериги и вини. Нищо не си пропиляла. Никой не дава медали за запазен брак. Важното е да си щастлива. Дали с брак, дали без, първи или втори, все тая. Бъди над нещата и ще се появи този дето да ти покаже, че "още" ставаш.
Аз лично не бих причинила друг татко на децата си. Ако по някаква причина се разведа, ще си живея живота с кеф, ще си излизам с който искам и после всеки вкъщи. Това го пиша в случай, че имаш някакви такива опасения. Не е задължително всичко да е по книга, брака, развода, партньорството, живота. Ако не се вписваш в дадена среда, то не и принадлежиш.

# 517

Има разон.
Все пак не можем да приберем всички животни вкъщи. А и те не разбират от лукс, а от обич и грижа. Аз също нямам домашни любимци. Не защото не ги харесвам. Дори се страхувам до известна степен от тях. Не си представям нещо да ми щъка, докато спя. Освен това харесвам свободата си. Всичко, което ме обвързва с грижи, освен децата ми, ми е в повече. Авантюрист съм и не знам утре какво ще ми хрумне. Иначе не бих била груба с животинките, просто хората сме различни.
Това болднатото 💐 👍+1

# 518
След акцента за веганството, сега “за” или против животни в къщи ли сме?)

# 519
След акцента за веганството, сега “за” или против животни в къщи ли сме?)
Мда. Да се смееш ли, да ревеш ли...

# 520
  • София
Боже мой! Имам 2 кучета, 4 котки... по Вашите критерии трябва да е мръсно вкъщи. Котката е супер чисто животно. Кучетата си вършат работата навън.
Не обичам хора, които не обичат животни!
А любов в по-късна възраст... НЕ! Не и ако не си в хармония с природата...
Е какво общо има любовта с имането. Аз и на плаж обичам да ходя. Не си държа един в къщи.

2 кучета и 4 котки, ти си готова за стара мома Wink
Те бройките растат с времето ...

Аз обаче, имам алергия и към котки и към кучета.

# 521
Боже мой! Имам 2 кучета, 4 котки... по Вашите критерии трябва да е мръсно вкъщи. Котката е супер чисто животно. Кучетата си вършат работата навън.
Не обичам хора, които не обичат животни!
А любов в по-късна възраст... НЕ! Не и ако не си в хармония с природата...
Е какво общо има любовта с имането. Аз и на плаж обичам да ходя. Не си държа един в къщи.

2 кучета и 4 котки, ти си готова за стара мома Wink
Те бройките растат с времето ...

Аз обаче, имам алергия и към котки и към кучета.
Ами, вземи си заек тогава на канадски лукс в стил:
Ну заяц, ну погоди !
Така....широка, да показалис, че имаме

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 09:56 от buttercake

# 522
  • София
Ами, вземи си заек тогава на канадски лукс в стил:
Ну заяц, ну погоди !
Мислех една жена да си взема, ама и те много цапат, а и ходят докато спиш Wink
Иначе, имам алергии към всички животни. Към зайци предполагам също. Освен ако не са одрани.
Само към жени май нямам алергия, но и там е малко избирателно.

# 523
Тангра, не се отмятай. Жената нема да ходи кат спиш, нито ще цапа. Тя докато се наспи, ти вече ще си пуснал прахосмукачка, че и закуска ще си спретнал.

# 524
  • Paris, France

Котките не ги затваряме у дома. Първо ги прикоткваме да започнат да влизат в апартамента. После ги приучаваме да поседяват

Общи условия

Активация на акаунт