Любов на по-късна възраст - възможна ли е?

• 18 450
  • 704
  •   1
Отговори
# 525
След акцента за веганството, сега “за” или против животни в къщи ли сме?)

Тази тема се превръща в енциклопедия на форумните отклонения, фобии, тревожности и т.н.

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 12:15 от EmmaT

# 526
Да, щото нормалният човек не страда от нищо изброено.

# 527
  • Paris, France
След акцента за веганството, сега “за” или против животни в къщи ли сме?)

Тази тема се превръща в енциклопедия на форумните отклонения, фобии, тревожности и т.н.

Като всяка друга 🤩.

Опитах се да разведря обстановката с котки, ама не мина номера.

Докато не съм забравила - гените на някои хора не им позволяват да функционират като месоядни. Такива са 20% от европейците и половината азиатци.

Веганството не  сваля нивата на тестостерон, а напротив, покачва ги при повечето хора. Чела съм доста истории на жени със СПКЯ, които пробват веганска режим за да свалят нивата на тестостерон и се оказват с повишен тестостерон.

Има и проучвания при мъже:

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/11319710/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/10883675/

Та, веганската диета вдига тестостерон, но вдига и нивата на свързващи се с него глобулини, така че достъпният тестостерон е еднакъв като се тегли чертата..

Намаляване на телесните мазнини вдига свободен тестостерон, намалява ароматази и сваля и SHBG.

И да се върнем на темата къде престаряла 30г може да намери сериозен партньор около нейната (старческа възраст  🥳 +/-5 години)

# 528
ФБ, Тиндър, че ЛинкедИн..Wink

# 529
В старческия дом... (там са наборите, нъл). Wink

# 530
И да се върнем на темата къде престаряла 30г може да намери сериозен партньор около нейната (старческа възраст  🥳 +/-5 години)

Като мине затварянето, по автобусните екскурии от пенсионерските клубове - там колко заварки са станали Simple Smile...

А снимките на твоята котка бяха по на място в темата от обясненията как на животните не им било добре в домове - понеже, нали, през зимата на -10 градуса им е екстра да си търсят храна по улиците, докато препаратите против лед им изгарят лапите...

# 531
Не мисля да чета 36 страници коментари, затова само ще обобщя набързо:
Аз съм на 30, не съм омъжена и деца нямам... И ако разсъждавах като авторката, досега да съм се обесила на полилея в хола...
А на въпроса за по-късната възраст (ама наистина по-късната) ще кажа, че моята майка се омъжи за 2ри път на 52 години (хаха, аз още веднъж не съм).

# 532
  • София
По темата, да кажа, че сюрия котки си е по-зле от всяко ремарке. Направо влакова композиция.
И не е цигански катун, а направо зоологическа градина.
Ами мерси, ама не, мерси!
Wink

А снимките на твоята котка бяха по на място в темата от обясненията как на животните не им било добре в домове - понеже, нали, през зимата на -10 градуса им е екстра да си търсят храна по улиците, докато препаратите против лед им изгарят лапите...
В Бургас и Варна температурите почти никога не стигат -10 градуса. Котките там виреят. Много си им е добре даже.

# 533
Не мисля да чета 36 страници коментари, затова само ще обобщя набързо:
Аз съм на 30, не съм омъжена и деца нямам... И ако разсъждавах като авторката, досега да съм се обесила на полилея в хола...
А на въпроса за по-късната възраст (ама наистина по-късната) ще кажа, че моята майка се омъжи за 2ри път на 52 години (хаха, аз още веднъж не съм).
Хахаха
И татко още му се лепят, би трябвало да е много некачествен, ама ей на заблудени бол

# 534
Майка преди втория си съпруг, живя и с друг мъж 10 години Grinning Няма празно... Но, виждам, че е по-щастлива от всякога и не мога да я съдя Simple Smile Така, че любовта няма нищо общо с възрастта.

# 535
То не толкова с възрастта.... просто няма как да определиш някой дали е качествен или не, по презумпция, само защото се е развел. Те половината бракове завършват с развод. Нормално е - хората се променят с годините, израстват, развиват се. Възможно е и да има някакви конфликти, изобщо всякакви причини може да има. Това не означава, че хората не стават за нищо и трябва да останат сами до края на живота си.

# 536

В Бургас и Варна температурите почти никога не стигат -10 градуса. Котките там виреят. Много си им е добре даже.

Какво общо имат Варна и Бургас с темата?

# 537
По темата – вече я изчерпахме. Който си го може, си го може, който не – да се оправя. Simple Smile

Невена, изследвания сред 15 и сред 230 мъже.... При 15-те всъщност пише точно обратното, че спада и фокусът е на животинските мазнини, а не на протеина. Компенсациите с глобулина поради липсата на "външен" протеин, който идва от месото и месните в един момент води до срив на имунната или свръхпроизводство на антитела. Природата го е измислила перфектно, метаболизъм, баланс, не разбирам напъните човешки да надскача природата. Но който го кефи да хитрува с природата, нека пък.

# 538

В Бургас е просто нафрашкано с улични котки и даже си мисля, че с всяка година стават все повече - извод - явно им е добре и си оцеляват прекрасно и зимата и лятото и т.н.

# 539

В Бургас е просто нафрашкано с улични котки и даже си мисля, че с всяка година стават все повече - извод - явно им е добре и си оцеляват прекрасно и зимата и лятото и т.н.
Обижавам котки, обожавам Бургас ❤

Общи условия

Активация на акаунт