Била, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - 12

• 96 900
  • 1 077
  •   1
Отговори
# 345
Ледът, който вземам е 2 кг и е идеално за грубо 1 седмица всекидневна употреба.

# 346
  • София
В магазин Хит Люлин вече има аптека.

# 347
Метро имате ли го Simple Smile За един приятел питам Хи Хи Хи

# 348
  • Русе
Ауу, извинявам се. В Билла на Дунав имаше един пакет лед захвърлен при бланшираните картофи. Че и на прИмоция беше - 1,21 лв. Голяма мизерия е точно този магазин, а уж е на центъра. Дори в магазина на Охлюва, дето повече от пазаруващите са от "братята" е в пъти по чисто и подредено.

# 349
  • София
А каква е причината да пазарувате от мизерен магазин?
Видя ли веднъж малка мизерийка в някой магазин после го подминавам.
Сега поне магазини има на всеки ъгъл, не е като при соца - един на квартал.

# 350
  • Русе
А каква е причината да пазарувате от мизерен магазин?
Видя ли веднъж малка мизерийка в някой магазин после го подминавам.
Сега поне магазини има на всеки ъгъл, не е като при соца - един на квартал.

Ами, почти ми е пред входа на службата. Другите са ми много далече. Не винаги ММ има възможност да отиде до тях и аз отскачам до този през малките почивки.

# 351
Аз ходя само на Охлюва . Рядко на Бозвели, нищо че втория е до вкъщи

# 352
  • Русе
Аз ходя само на Охлюва . Рядко на Бозвели, нищо че втория е до вкъщи
ММ на тази до Хлебозавода пазарува. В Родина сме, този магазин ни е най-удобен. И във Възраждане е близо, но там пък няма къде да се паркира. А магазина на Охлюва ни е удобен по път за село и често пазаруваме там.

# 353
  • русе
Кои са постоянни продукти, от които сте доволни и купувате често?
Отскоро живеем до Билла и още им се чудя😊

# 354
Въпрос на вкус е, но прясното мляко марка Била 3,6% не е лошо, и е на добра цена. Кисело мляко Домлян и Маджаров. Кашкавал пак Домлян и Маджаров, сирене Маджаров и Елена. Месата свинско и пилешко, опаковани от Българска ферма. Пъстърва от Рибният щанд, или опакована пъстърва и бяла риба/мерлуза. От скоро има топено-пушено сирене на Добрев, много е вкусно. И от две седмици има страхотни български розови домати, даже втора седмица са на промоция, краставиците също. Ползваме си и приложението/карта с отстъпки на група продукти, зависи какво намалят и ни трябва. Обичайно месото, сиренето и кашкавалът, масло ги зареждаме на -25% при тези намаления.
Точно до нас има Била, та се възполваме Simple Smile

# 355
Билла ми е квартален и доста често съм там. Всичко на Българска ферма и Билла градини харесвам, охлювчетата с канела, кроасаните с масло, кисело мляко Билла 3,6, ориз Балдо ( който си е техен в жълтата опаковка, кайма свинска 100% от щанда за месо, готовите кебапчета и кюфтета на Бг ферма. Това от конкретно техните неща. Много зависи и колко посещаван е магазинът. Нашият е централен и застояла стока не засичам. Промоциите им са напълно реални и колкото и скъп магазин да е, пак понякога е по-евтино. Също промоционалните стоки са пресни. Това ми е личното впечатление. Знам че доста хора не харесват магазина, но го предпочитам пред малките магазинчета зад блока.

# 356
  • Пловдив
Доволна съм от плодовете и зеленчуците,  киселите млека с марка Билла, от топлата витрина, пекарната и салатите на килограм.  Харесвам колбасите с марка Билла, както и замразените им зеленчуци. Охладеното пилешко месо им е много добро! Това е магазинът, от който правя основното пазаруване за домакинството ми.

# 357
Когато пазарувахме по-редовно в Билла преди 2-3 години, много харесвахме насипните им маслини (от различни видове)! Не знам в момента как е положението, но ги предпочитахме пред другите магазини.

# 358
  • София
Здравейте, дали може да ме ориентирате къде има хубава пушена сьомга? Как върви като цена и как е пакетирана? За момента взимам от Лидл (че ми е близо) - слайс 4 парченца, но ако има нещо по-добро, бих пробвала.

# 359
  • Пловдив
Преди изобщо не съм купувала нищо от Била, но на мъжът ми започнаха да му дават ваучери за храна за там. Всичко от топлата витрина, което съм взимала е страхотно, особено печеното пиле и млечната салата на кг ( взимам директно цяла тарелка от 2,5 кг). Също и маслините без костилка от витрината им, които са насипни. Брашното на Била от 5 кг и прясното мляко на Била, както и земелките от пекарната. Това задължително се взима от Била, от другаде не

Общи условия

Активация на акаунт