Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да ми кажете къде мога да намеря мини шевна машина в T-Market и колко струва?
Какво е мнението на хората за филтриращите кани, налични в Метро?
Какво е мнението на хората за гъбите, закупени от Била, които са били мухлясали?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да ми кажете къде мога да намеря мини шевна машина в T-Market и колко струва?
-
Какво е мнението на хората за филтриращите кани, налични в Метро?
Мненията за филтриращите кани, налични в Метро, са предимно положителни. Потребителите съобщават, че са виждали тези кани в магазина по време на промоции като 2 за 9,98 долара. Освен това подобни продукти могат да бъдат намерени и в други магазини като Джъмбо и Левче на различни цени въз основа на местоположението.
-
Какво е мнението на хората за гъбите, закупени от Била, които са били мухлясали?
-
Какво е мнението на хората за прясното месо в T-Market?
-
Има ли вероятност да получа мюсли на промоция в последния ден от брошурата на Metro?

Оня ден имаше дядо коледовци на касата на 49ст, та купих няколко да ям скришом на работа. На касовата бележка пишеше, че са намалени от 1.99лв, но на такава цена никога не съм ги виждала сякаш. Все на по 99ст са били.
Благодариха и пожелаха приятен ден. Брей, любезни и мили хора.
-