Била, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - 12

• 97 554
  • 1 077
  •   1
Отговори
# 960
Фантастико в Благоевград няма. В нашата Била не съм виждала такива намалени стоки.

# 961
  • София
Наложи се да вляза в Билла в България Мол :
За стотинки или 1,2,3... лева имаше различни плажни неща за деца ( на 2 различни места в магазина ), също така разпродажба на Ел крушки и бои за обувки - там не чак толкова примамливи.

# 962
  • Русе
Къде е този щанд в Била? Никога не съм виждала да има при нас, а пазарувам често.
На гарата е на страничните рафтове , срещу чипсовете.
На Борисова е страничния , срещу тоалетни или домакински хартии.
Само веднъж преди 2-3 години си бях взела от Билла Възраждане намален Персил. От тогава все се оглеждам за нещо, но ни там, ни на центъра, ни на Хлебозавода съм виждала нещо намалено. И на Охлюва съм се оглеждала, но и там нищо.
Всъщност преди месец-два на центъра имаше намалени ученически тетрадки МФ 20 листа, вестникарска хартия за по 5 ст. Ама отдавна нямам първокласници, пък и нигога не съм им вземала тетрадки от вестникарска хартия, така, че ги подминах.

# 963
  • София
За Била, явно зависи от филиала, къде какво е изостанало.
Сега погледнах сайта на Фантастико. Този път са качили допълнителната брошура за Перник, Ботевград и Кюстендил.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 964
Миналия месец в Билла продаваха детски дървен магазин намален на 50% с цена 45 лв. Бая се чудех ама не го взех. Кухнята от Лидл ни стига

# 965
Никога нищо фрапиращо намалено не съм виждала в Била. А не е като да не посещавам магазина. Вики, тетрадките ги видях, но не бяха на 5ст. Май на по 20ст купих няколко с широки редове, че масово бяха квадратчета и тесни и широки редове. Хубава ми се стори хартията, макар да нямам спомен какво точно купих Joy Оня ден имаше дядо коледовци на касата на 49ст, та купих няколко да ям скришом на работа. На касовата бележка пишеше, че са намалени от 1.99лв, но на такава цена никога не съм ги виждала сякаш. Все на по 99ст са били.

# 966
Да, грешката е моя /да ме извините/, няма магазин в Благоевград, много е далече за все още за разрастването им.
Но имат отделна малка брошура за Перник, Ботевград и Кюстендил.

# 967
Сега погледнах сайта на Фантастико. Този път са качили допълнителната брошура за Перник, Ботевград и Кюстендил.

Уау, наистина отделна брошура за магазините извън София. И какво значи това? Че цените са различни?

Иначе им писах по ФБ, че го няма Кюстендил на картата и веднага ми отговориха "Добавяме го" Wink  Благодариха и пожелаха приятен ден. Брей, любезни и мили хора.

# 968
  • София
diziler Основната брошура си важи, като има и допълнителна, както виждаш с интересни намаления. Днес минах през Фантастико-Перник, имаше дори от маслото Монарх 2 за 1.
За съжаление не бяха изкарали нови брошури, а допълнителната за първи път я виждам качена на сайта. Нямам представа до кога ще има такава брошура.

# 969
Билла са пуснали онлайн игра /достъпна от телефон/ с награди безплатни продукти и ваучери. Може да се пробвате, аз ударих от първия път ваучер за 30 лв Simple Smile - https://billagame.bg

# 970
Нищо не спечелих аз.

# 971
Много трудно се сканират баркодовете на наградите да знаете. Добре че уцелих любезна касиерка, та се мъчи жената 10 минути докато излезе отстъпката.
Вчера ми се падна мляко олимпус, а днес маги бульон.

# 972
Кашкавал "Дряново"на промоция (Билла). Някаква каша, а не кашкавал. По-скоро има вид на топено сирене. Яде се.

Последна редакция: сб, 15 яну 2022, 15:12 от Бг-леля

# 973
  • Стара Загора
Аз и приятелят ми спечелихме по две пакетчета пуканки за микровълнова. При него касиерката сканира 3-4 пъти, а при мен още от първия път стана.

# 974
Аз спечелих винен оцет от играта на Билла. Не ми беше нужен, но си го взех Grinning

Общи условия

Активация на акаунт