Била, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - 12

• 97 580
  • 1 077
  •   1
Отговори
# 945
Преди няколко месеца видях в Била калиева сол в едни бели пластмасови шишенца беше.

# 946
Разглеждам в кимбино брошурата на хипермаркетите. На Лидл има неща, предимно нехранителни, и пише че продукта не е наличен по независещи от тях причини? Защо го нямат?

# 947
  • София
Разглеждам в кимбино брошурата на хипермаркетите. На Лидл има неща, предимно нехранителни, и пише че продукта не е наличен по независещи от тях причини? Защо го нямат?
Забавени доставки от производителя.

# 948
Други вериги позволяват ли си различни цени на продукти в различните градове?
Фантастико за София продава торта за 12,60 лв. и в Благоевград, Перник и Кюстендил за 9,99 лв.

# 949
  • у дома...
Те и заплатите, които плащат веригите са различни в различните градове.

# 950
Веригите имат различни промоционални брошури за различните градове, нищо чудно да имат и различни цени на определени артикули.

# 951
  • софия
Е, те във Ф имат различни промоции в различните магазини в рамките на София, та това.

# 952
Други вериги позволяват ли си различни цени на продукти в различните градове?
Фантастико за София продава торта за 12,60 лв. и в Благоевград, Перник и Кюстендил за 9,99 лв.
Фантастико май нямат магазини в Благоевград и Кюстендил. Извън София имат само в Банкя, Перник, Елин Пелин и ако не се лъжа: Ботевград отскоро.
А ето лютеничка в Микс Маркет

# 953
  • София
В Перник, магазин Фантастико има допълнителна промоционална брошура, валидна само за там. За съжаление не я намирам никога никъде качена. Тази седмица не съм минавала от там, та не съм си взела брошура. Предполагам, че е същото и с магазина в Ботевград. Възможно е споменатия артикул да е от тази брошура. Тези дни попаднах на хубави намаления в Била. Вероятно изостанали прахове за пране, таблетки за съдомиялна, филтри Аквафор на много добри цени. Предполагам, че във всеки филиал ще са различни тези артикули.

# 954
Да, в Била има щанд “Разпродажба”. Интересни неща има с нарушена опаковка или изтичащ срок. Във всеки филиал е на различно място.
Последно купих таблетки за съдомиялна - финиш 26 таблетки за 3,99, което ми се стори супер евтино. Кутията беше залята с нещо и лепнеше, затова бяха намалени.

# 955
  • София
В случая не говаря за един щанд, а за доста по-мащабна разпродажба.

# 956
Къде е този щанд в Била? Никога не съм виждала да има при нас, а пазарувам често.

# 957
Има Фантастико в Кюстендил, даже наскоро го обновяваха.

И при нас в Билла има щанд Разпродажба, до алкохола се намира, днес взех бебешки плодови пюрета по 12ст. На тяхната марка, аз ги взех за мен, не са за дете.

# 958
Има Фантастико в Кюстендил, даже наскоро го обновяваха.

Странно, на официалния сайт на Фантастико на картата го няма, но пък в списъка с магазини го има, оттам идва заблудата ми. https://www.fantastico.bg/shops

# 959
Къде е този щанд в Била? Никога не съм виждала да има при нас, а пазарувам често.
На гарата е на страничните рафтове , срещу чипсовете.
На Борисова е страничния , срещу тоалетни или домакински хартии.

Общи условия

Активация на акаунт