Била, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - 12

• 96 565
  • 1 077
  •   1
Отговори
# 300
Viki_1974, на показания фризер от снимката проблемът е и височината до която са наредили кутиите сладолед. Фризерите не трябва да се пълнят до горе, горния ред остава много слабо охладен.

# 301
  • Русе
Сладките не са ли на Clever? И Billa ли има такива?

Фръц!, сега аз ли да ги уча? Те техници нямат ли? Не е към теб насочено, де. Просто им се възмущавам.

# 302
Сладките не са ли на Clever? И Billa ли има такива?
Ох, може би оплетох жиците... Бял непрозрачен пакет на Clever да е било? Извинете, ако ви обърквам, но и аз бих си купила и затова разпитвам. Сигурна съм, че преди години съм купувала и ми бяха харесали много, но ЕГН-то си казва думата. Flushed

# 303
  • русе
В Била по всяко време на денят ли пекат от дългите франзели,че след обяд като ходя витрините с хлебните изделия са полу празни?
Или да си поръчам най сигурно няколко франзели

# 304
Във всеки магазин в страната е различно това с печенето на хляба.
Най-сигурното е да си купиш от Метро замразени франзели и са си ги опечеш вкъщи, много хубави стават.

# 305
  • Стара Загора
Искам да изпозлвам отстъпка -10% с Била кард. Пише, че в приложението или на сайта им трябвало да излезе ваучерът, но аз нито на едното място, нито на другото, виждам такъв ваучер. Някакви идеи?

# 306
  • София
Искам да изпозлвам отстъпка -10% с Била кард. Пише, че в приложението или на сайта им трябвало да излезе ваучерът, но аз нито на едното място, нито на другото, виждам такъв ваучер. Някакви идеи?
За рожден ден, нали? Излезе при ваучерите в профила в сайта им. Може да е и като купон на самата касова бележка. Но имай предвид, че не излиза точно на датата, а някъде около нея. Книжният купон е с трайност 30 дни, а електронният ваучер - 50 дни.

# 307
  • Бургас
За отстъпка за рожден ден ли става въпрос? Ако да - на мен ми излезе при пазаруване на каса след касовата бележка т.е имах го на хартия.

# 308
  • Стара Загора
В сайта пише "Ваучерът за отстъпка можеш да откриеш в твоя клиентски профил на www.billa.bg и в приложението BILLA APP една седмица преди началото на месеца, в който попада рожденият ден. " и затова го търся в сайта им и в приложението, има други ваучери, но не и такъв. Не съм пазарувала този месец от Била, а рожденият ми ден е в събота.

# 309
На мен първо ми го изпратиха на мейла, като код, и няколко дни по-късно се появи в приложението като ваучер. Около рожденият ден беше, но дали няколко дни преди, или няколко дни след него, не помня.

# 310
  • Стара Загора
Доколкото разбирам може да се използва еднократно в рамките на месеца на рождения ден. Пише, че се получава около седмица преди месеца... Моят рожден ден е в събота (края на месеца), днес сме четвъртък, а нито на мейла, нито в сайта или приложението има. Никак не ми е ясно...
Също така мислех, че мога да обвържа физическата карта с приложението, но там дава съвсем различен номер.

# 311
Аз ваучерът за РД го получих няколко седмици преди датата върху хартиена бележка когато пазарувах. После ми го пратиха и на имейла, с който съм се регистрирала в приложението.
После се появи и в самото приложение в секцията с ваучери.

# 312
  • Стара Загора
Мислех довечера да пазарувам и да използвам тези проценти намаление, но явно няма как...

# 313
  • София
Мислех довечера да пазарувам и да използвам тези проценти намаление, но явно няма как...
Ako ти се занимава, мини първо с една покупка и най-вероятно ще ти се появи купон на касовата бележка. С нея ще направиш големия пазар. След това ще имаш още един голям пазар с ваучера от профила. Joy

Редактирах невярната информация.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 21:34 от Тaня67

# 314
  • Стара Загора
Уф, каква била работата. Аз пазарувам 90% намалени неща Grinning

Общи условия

Активация на акаунт