Била, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - 12

• 96 855
  • 1 077
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Това, което се твърди, че се изключват фризери нощно време в големи търговски вериги, е просто абсурд!
За квартални магазинчета предвид българщината, не споря. Не пазарувам в такива и нямам наблюдения.
Направете си експеримент и ще се убедите - всеки фризер има видим и за клиента дисплей с температурата, минете контролно при отваряне и погледнете. Трябва му време за да я достигне и ако е включен току що, тя ще е по-висока от тази, която виждате в края на деня, примерно.

# 286
На мен ми се е падал и Нирвана на кристали, а той не е от евтините,3 лв малка кофичка.

# 287
  • Русе
Интересно ми е откъде са тия ледени образувания във фризерите за сладолед. Дебели са колкото краставица. Откъде при -18° тече/капе вода във фризера, та да замръзне така Thinking

# 288
  • here and now
Ами клиентите не ги затварят и докато се усети някой от персонала, мазалото е станало. Да не говорим по колко пъти дневно се случва.
Ама то все трябва някой друг да е виновен.
Не визирам списващите тук. Няма нужда всички да пишете, че не правите така, и аз не правя така, но много хора правят.

# 289
  • Русе
А защо това е единствения магазин(от посещаваните от мен), който е с такъв лед във фризерите? Отворени витрини съм виждала често, дори ходя да ги затварям, ама ледени шушулки нямат.

# 290
  • here and now
Знам ли и аз. Вероятно ги почистват. Веригата може и да е една, но персонала и управителите са различни.

# 291
  • София
Аз пък нищо не бих взела от фризер с подобни образувания. То си е ясно,  че нещо не е наред с него. Все ще има наблизо и читави магазини, пък нека сладоледа там да е с 0.67 лв. по-скъп.

# 292
За жалост не е градска легенда. В кварталния магазин го практикуват същото с фризера за сладолед. Два пъти купувам същия като на авторката - изкристализирал. Вече купувам от други места.
Вкъщи всеки има фризер и знае как изглежда нещо размразено и повторно замразено. Пък вие си го наричайте "градска легенда".
То си е до мислене,сестра ми има семеен хр магазин, ами никога не изключват хладилните витрини.То от това ако ще спестят пази Боже,вярно не е евтин промишления ток ,но става дума за храна която някой ще консумира.

# 293
Последния път като си взех сладолед от Билла беше адски гаден. А беше делта.точно вкус на кристали и никаква сладост. Кофичката беше някаква жилава , а не хрупкава

# 294
  • Русе
Аз стигнах до извода, че сладоледът е неправилно транспортиран. На шоколадовия, който купих му няма нищо. А онзи ден си обясних откъде са ледените образувания. В хоризонталния фризер тече вода, която идва от вертикалния над него. Видях как се стичат капките през един процеп. Чудя се на месинджър ли да им пиша. Thinking В магазина и да кажа... те нима не са го видели този проблем? Аз от месеци съм забелязала ледовете.
Я вижте, какъв хубав сталагмит се е образувал.
Скрит текст:

# 295
  • до най-прекрасния мъж
Така е, до мислене е. Не го правят всички, но има и такива. Другият вариант е повредена витрина. Но ако ти се случи два последователни пъти през определено време да купиш разтопяван сладолед, започваш да си мислиш, че е умишлено и да избягваш магазина.
За Т Маркет писах в БГ мама тогава още и някой коментира, че така практикуват. Беше или човек, работил, или познат на работещ там, стори ми се достоверно. Забравила съм, било е преди повече от 10 години.  После прочетох и на други места за подобни практики и вече вярвам.

# 296
  • русе

В Била имат ли такива вафлички

# 297
Да. На тяхната марка

# 298
  • Русе
Бисквити съм виждала, ама вафлички май не съм, а питането е за тях.

# 299
Купувала съм преди години такива пакети от Билла, марка Билла в яркожълта непрозрачна опаковка (мисля). Те са микс от хрупкави бисквитки, вафлички, пурички и т.н. (като форми) Отдавна не съм купувала, така ли изглеждат и сега?

Общи условия

Активация на акаунт