Била, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - 12

• 96 563
  • 1 077
  •   1
Отговори
# 315
Също така мислех, че мога да обвържа физическата карта с приложението, но там дава съвсем различен номер.
https://www.billa.bg/specialfolder/user/registerexisting/registe … obileAppView=true
"Клиентски номер" = номера на картата
На "Активационен код" натискаш "Нямате активационен код все още?", пак пишеш номера на картата и ще ти излезе възможност да ти пратят този активационен код на имейл. След това вече като си влезеш в новия профил ще е с кода на физическата карта.
Ако вече имаш профил с дигитална карта, трябва нов профил.

# 316
  • Стара Загора
ЧревоУгодник, благодаря много за разясненията! Не съм се ровила достатъчно из нещата на Била, за да се справя сама. Излезе ми и ваучерът за рожден ден Simple Smile Предполагам на касата трябва да покажа баркода на ваучера.

# 317
ЧревоУгодник, благодаря много за разясненията! Не съм се ровила достатъчно из нещата на Била, за да се справя сама. Излезе ми и ваучерът за рожден ден Simple Smile Предполагам на касата трябва да покажа баркода на ваучера.

Да, показва се кода на касата.
В нашата Била пък махнаха почти всички касиерки (останаха само 2 каси) и има каси на самообслужване.
Та сама си маркирам продуктите, сама си и маркирах и купона за отстъпка. Joy

# 318
  • Стара Загора
Само веднъж съм пазарувала в Била на каса на самообслужване, но в друг град, и ми се иска и тук да направят.

# 319
Батута, който е от днес в Метро, е ударен на 2 места. Не може да се сглоби. Не се лъжете на купувате.

# 320
  • София
Също така мислех, че мога да обвържа физическата карта с приложението, но там дава съвсем различен номер.
Първоначално и мен много ме бъркаше, че са с различни номера, но после си дадох сметка, че така имам две различни карти. Simple Smile В конкретния случай имам 2 купона за отстъпка. Но повече полза има когато пазарувам нещо от уикенд офертите на стокови групи. Тогава имаме право само на 1 отстъпка на ден и ако в единия магазин съм купила нещо, във втория магазин вече няма как да пазарувам със същата карта. Тогава на помощ идва дигиталната с различен номер от пластмасовата. Simple Smile Около нас има няколко магазина и ги обикалям наред докато купя нужното количество.

# 321
С тези каси на самообслужване не стават ли злоупотреби? Аз съм виждала в Била хора, които според мен крадяха неща (пъхаха си по джобовете, нямам сто процентово доказателство, че не са ги маркирали), както и такива, които настървено ядяха бонбони при насипните. При каса на самообслужване съвсем ще се отпуснат...

# 322
Би трябвало всичко да се следи, иначе е ясно...

# 323
С тези каси на самообслужване не стават ли злоупотреби? Аз съм виждала в Била хора, които според мен крадяха неща (пъхаха си по джобовете, нямам сто процентово доказателство, че не са ги маркирали), както и такива, които настървено ядяха бонбони при насипните. При каса на самообслужване съвсем ще се отпуснат...

Тези неща стават и без каси на самообслужване. Но за това си има камери и охрана.

# 324
Само да кажа, че отстъпката за рожден ден в Билла е 10 процента върху крайната сума. Няма значение стоките въакция ли са или не са. Аз за рождения ден имах един ваучер на касовата бележка и още един в сайта, защото си направих регистрация и там.

# 325
  • София
Само да кажа, че отстъпката за рожден ден в Билла е 10 процента върху крайната сума. Няма значение стоките въакция ли са или не са. Аз за рождения ден имах един ваучер на касовата бележка и още един в сайта, защото си направих регистрация и там.
Хубаво, че го написа. Наистина са го променили! Щях да си изпусна купона! Simple Smile През септември и октомври ползвах такива купони и бяха само за стоки с редовни цени. Спестените суми бяха стотинки. Най-голямата беше 1,50 лв. Simple Smile  Съответно и на новия не обърнах много внимание. На купона от май месец пише, че не важи само за тютюневи изделия и храна за кърмачета.

# 326
  • Стара Загора
Тази вечер пазарувах и исках да си използвам ваучера, касиерката каза, че почти всички продукти са ми промоционални и ще имам много малка отстъпка, ако съм искала да го ползвам на друга сметка. Пише ли го някъде на какво точно се начислява тази отстъпка? Аз там, където четох в сайта, никъде не пишеше, че важи само на непромоционални стоки, единствено за тютюн и детски храни не важи, но заради писаното по-рано тук и след като касиерката също ми каза това, реших да не го ползвам сега, а е трябвало, защото щеше да се начисли на цялата сметка.

# 327
Ето и касовия бон за доказателство, че не си измислям. Може да се сметне, че отстъпката от 10 процента е върху крайната сума.

Е, не ще да я направи снимката в нормална позиция и това е.

# 328
Guess Who, така е, правилно си отбелязала.
Има промени в общите условия на Billa Card, които засягат и секцията “Ваучер за рожден ден”.
Действително ваучерът преди беше само за ненамалени стоки, а сега е върху цялата сметка.

# 329
  • София
В Билата на бул. България, винаги има един служител до касите на самообслужване. Но като гледам как се яде на поразия вътре в магазина Close

Общи условия

Активация на акаунт