Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 51 888
  • 827
  •   1
Отговори
# 150
  • София
E хубаво де, ама да не мислите, че на някой сложил прилепнала рокля по тялото му е пукало, че друг е потръпвал от нея. Аз си носех с кеф такива, вече не, но адмирирам.

Пък модата на 20 годишните е различна от тази на 40 годишните, ще ме прощавате. Дреме им на младите от киселяк лелките, пък нека да им струват повече парцалите...
Ауч, хапем ли се? Киселяк ли ме нарече? И на някои млади им пука как се обличат. Да, стилът е различен, но чалгарското си личи.

# 151
  • София
Айде пак се почна.

# 152
  • София
"Трикотаж" със сигурност не значи плетиво.
Всъщност точно това означава.
От речник:
трикота̀ж — съществително име, мъжки род
м., само ед. Съвкупност от плетени изделия. Магазин за трикотаж.
прил. трикота̀жен, трикота̀жна, трикота̀жно, мн. трикота̀жни. Трикотажен костюм.

Не си представяте плетено на две куки, разбира се. Плете се машинно. Тениските СА трикотаж.

# 153
  • Виена
Трикотаж или  jersey е точно не тъкан, а плетен плат. Тениските, суичърите (sweatshirts), всекидневното бельо в повечето случай са си трикотаж.

# 154
Аз си признавам без бой, че продължавам да нося трикотажни рокли.
За лятото, а и за пролет-есен стават с нещо връхно.
Всъщност и от вълнено трико си нося в по -хладните сезони.

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 18:03 от pep_si

# 155
  • пустинята Гоби
Хайде сега, били чалга впитите рокли. Абе вие по-далеч от носа си, виждате ли? Те са си класика в жанра, далеч преди чалгата да превземе милата ни родина.

На мен ми пука как се обличам от 6 ти клас, за вас не знам.

# 156
Имам чудни трикотажни рокли, както и такива, впити по мен.
Убедена съм, че ми стоят добре и изглеждам добре в тях.

# 157
  • София
Страхотна тема. Мога ли да се присъединя?

# 158
  • пустинята Гоби
Кажи какво мислиш за роклите по тялото и си вътре Simple Smile!

# 159
  • София
Аз, слава богу си виждам краката и през носа и през корема. Нямам против тесни рокли, имам против евтини на вид.

# 160
  • София
За роклите по тялото мисля, че ако една жена може да си ги позволи и има вкус, може да са много изискани. Проблемът при тях, както и при дрехите с блясък и лъскави елементи, е в мярката, във вкуса. В определени  случаи може да изглеждат пошло, в други случаи - елегантно.

Лично аз нямам подходяща фигура за прилепнали рокли. Така че не нося. Но обичам лъскави елементи и претендирам, че знам как да подбирам и нося такива дрехи.

Много съм взискателна към начина, по който изглеждам. Не мога да разбера, защо жени, макар и слаби, които нямат съвършени фигури носят прилепнали дрехи. Ако ми изскача коремчето, както е в много от случаите, които ежедневно виждам или ако има някакво несъвършенство в съотношението на горна и долна част на тялото, например, за нищо на света не бих носила неща по тялото.

# 161
Ето една любима, трикотажна “Зара”.

Ето и една като чорапогащник направо (Wolford)

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 12:02 от Angel_wing

# 162
  • София
Angel_wing, много си красива и можеш да си позволиш да си носиш, каквото искаш. Роклите са елегантни, защото ти ги правиш такива.

# 163
Всеки си има своите моменти на лудост. Аз не мога да кажа за роклята нищо преди да я видя облечена. Имам си и "впити", които доста добре ме очертват. Обичам и разкроени такива. По-дълги и по-къси. Защо всички трябва да са в един стил?
Скрит текст:

# 164
Ето една любима, трикотажна “Зара”.
Стои ти съвършено! И толкова нежност има в цялостната визия!

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 10:24 от Sysly

Общи условия

Активация на акаунт