Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 52 057
  • 827
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Магни, ти трябва да си виждала Ейнджъл на живо. С такава рокля ще се виждат само хубавите й крака, а тя има и други красоти за показване.

# 211
Магни, това е много найс. Дамо деколтете -да е лодка и да може някой да го ушие хубаво..)

Змийке, мерси. Ама всичко друго ако показвам, ще ми е далеч от комфорта..)

# 212
Ангелче, на теб не бих си позволила да ти дам съвет как да се облечеш. Сигурна съм, че ще намериш най-прекрасната визия за себе си, каквото и да облечеш.
Трикотаж и аз нося не малко. Изобщо не съм съвършена - ниска съм, с отвратителни прасци ...., но не се намирам неуместно облечена така
....
Друг е въпроса, че с моя ръст тези напречни райета спокойно могат да отидат директно в графа "изцепки" Joy
Една от най-любимите ми ежедневни рокли миналото лято беше трикотаж в тъмносиньо, по тялото до талията, надолу дълга и разкроена. Рокли-пуловер също нося доста.
Сега чакам и такава https://shop.mango.com/ee/women/dresses-and-jumpsuits-short/flut … ess_77026718.html и такава пола
Скрит текст:
При всичките ми кусури и с риск да прозвучи нескромно, очаквам да ми стои по-добре. Бричове нямам, корем също - за момента, а дължината ще ми дойде едно 15 см по-надолу..... и няма да я облека точно с такива боти Rolling Eyes Като цяло, доста "по-пеньоарест", лежерен, семпъл и небрежен стана начинът ми на обличане с това висене вкъщи.
Изцепки имаме всички понякога. Има дни в които едвам се изтърпявам.
За кремовете - бръчки, линии, отпускане на контура определено се виждат при мен. Имам тънка, суха, склонна към розацея и неприятно чувствителна кожа и очи. Продукти за лице ползвам доволно и отдавна. Чак ме е срам малко като ви чета, но наличностите ми в това отношение не са малки. Не съм сигурна, че мога без крем. Започват да ми излизат лишеи, пукам капиляри, кожата ми изпъва и се лющи постоянно, ако не мажа обилно. Най-зле е и най-много внимание изисква през януари-февруари. Ексфолирам 1 до 2 пъти седмично, ползвам тоник, серум, крем - дневен и нощем, слънцезащита, маски 1-2 пъти седмично, .... Козметични процедури и инвазивни корекции не съм правила и не мисля да правя. Забелязват се винаги, според мен. Не държа да изглеждам на 20, просто "свежа лелка" Joy Само падналите си клепачи евентуално бих пипнала оперативно, но само ако увиснат до степен да ми паднат над окото.

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 23:29 от Light Beam

# 213
  • София

Змийке, мерси. Ама всичко друго ако показвам, ще ми е далеч от комфорта..)
Не съм имала предвид да показваш всичко.
Просто имаш много красоти. Трябва да избереш какво да покажеш според мястото за сватбата.

# 214
Не съм виждала Ейнджъл на живо. Но от снимките, които показва оставам с впечатление, че е много фина като структура, не просто слаба. Убедена съм, че е хубава отвсякъде и рамене има много нежни. Но краката ѝ са страшно елегантни, спокойно може да бъде акцентирано на тях при всякакъв повод и начин - с къси рокли, тесни панталони, клинове, чорапогащи и аз на нейно място бих наблягала на това. Както на твое бих подчертавала деколте и рамене. Освен това тази ефирност някак не позволява според мен повече открити части. Помня Ейнджъл сподели, че е 167 см под 50 кг. Ами аз съм 168 см и съм 58-60 кг. И въпреки че влизам в графа слаби, съм си доста подчертана в ханш и бедра. И може би затова си позволявам да клоня към границата на вулгарното. Не ме притеснява, а и с моите татуси съм определено далеч от фина и елегантна. Ако помниш една моя бяла рокля, аз смятам че стоя добре в нея, но не мисля че много дами биха я избрали.

Light Beam, роклята на Манго е точно мой стил. Може би само друг цвят бих избрала. Имам един гащеризон в такова маслено зелено, много ми харесва, но върху мен не съм толкова очарована.

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 08:31 от MagniМ

# 215
До цветотип е. На мен гълъбово сиво, светло синьо, петролено и всякакви такива приглушени сини и зелени нюанси са ми любими и ми пасват най-естествено и безболезнено. С ярките и топлите ми е доста по-трудно да напасна нещата. Черно и бяло харесвам, но напоследък и тях ми е все по-трудно да нося непоследствено до лицето, правят ме или много розова или твърде бяла и съсухрена, особено зиме Joy

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 00:11 от Light Beam

# 216
  • Mediterraneo
Права бях за синята рокля...

Ейнджъл може и чувал да облече, пак ще е страхотна и не я мисля изобщо!

# 217
Магни, на мен ми харесва роклята, и как ти стои. С прическата само според мен можеш  повече. Мисля, че късо също би ти отивало, както и едни очила с по-дебели рамки за разкош..Wink

# 218
  • София
Четох темата и заспах пред тв и сънувах Ейнджъл булка 😄. Не си спомням обаче роклята. Ако си досънувам, ще гледам да я запомня.

# 219
Ангелските криле е слаба по детински, за това не и седи вулгарно каквото и да облече, обаче я някоя с едри бедра и гърди сложи нещо подобно и стой та гледай Simple Smile.

# 220
Ейнджъл, със сигурност има какво да се направи с тънката ми мека косица. Но както споделих няколко странички по назад, част от стила ни в определена възраст е да се чувстваме добре в кожата си. Опитах много и различни дължини през годините, сменях тонове и нюанси. Реших че блондинка ( каквато съм по рождение) ми допада най-много и че нямам време да полагам други усилия освен да е чиста. Може и просто оправдание да е, но в 99% от времето си просто я мия, сресвам и излизам докато е още мокра.

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 08:31 от MagniМ

# 221
Light, благодаря за темата!

Angel, поздравления и от мен! Сигурна съм, че ще намериш нещо, в което ще си зашеметяваща и ще се чувстваш неотразима!

МагниМ, прекрасно изглеждаш!

При мен въздухът е ужасно сух и няма как да мина без кремове и продукти за коса. Колекцията на Агент е спираща дъха! Аз бих изпаднала в криза ако имам толкова много неща - кое кога да ползвам. Старая се да не купувам много козметика, но и аз залитам от време на време. Умувам и някои козметични процедури, но все не ми остава време да проуча по-задълбочено.

# 222
  • София
И, Магни, помня я роклята, както и повода, по който я бе облякла. Ако искаш сподели го и тук.

Аз като булка съм се показвала вече. Мисля си, че роклята бе подходяща за плажна сватба.

А заради тази тема вече два дни подред не пропускам крема за лице Wink

# 223
Аз като булка съм се показвала вече. Мисля си, че роклята бе подходяща за плажна сватба.
Тя цялата ви сватба беше много хубава като започнеш от мястото, та до букета ти. Не само роклята.
Скрит текст:
повода все още е най-строго засекретената информация в живота ми Joy Нищо, че се похвалих в цялото нет пространство
Sprinkles, благодаря ти! Какви процедури обмисляш? Много неприятно ми се свлече лицето, по-назад някой спомена уморения вид и отпуснатите крайчета на устните. Но това с кремчета не може да бъде коригирано.

# 224
Змийке, аз и твоята сватба и мястото много харесах. Иска ми се да е нещо такова.
Но предвид обстоятелствата, наистина ще изчакам всичко да приключи и тогава ще го мислим.
ММ иска да в е италиански замък, но с него ще оправя..😅

Общи условия

Активация на акаунт