Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 52 066
  • 827
  •   1
Отговори
# 195
Ейнджъл! Честито! Сега вече можем да се развихрим и да си помечтаем за твоя сметkа Simple Smile)))

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 17:39 от Agent Provocateur

# 196
Най-вече в града нося трикотажните си роклички. . По правилно  беше да напиша  носеХ. Защото мисля да ги пенсионирам това лято. Късите със сигурност. От тук насетне ще залагам на панталони. И ниски сандали. Но ще ми липсват...

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 08:32 от MagniМ

# 197
  • Sofia
MagniМ, защо сменяш стила?

# 198
Мен засега наистина нещо семпло ме влече..
Нещо подобно.

https://www.pinterest.com/pin/574349758707956095/

https://www.pinterest.com/pin/574349758707956095/

Не ми е за първи път и съм обличала приказни рокли доста..

# 199
Angel_wing честито!  Аз си те представям така някак си 

# 200
Мен засега наистина нещо семпло ме влече..
.......................
Не ми е за първи път и съм обличала приказни рокли доста..
Най-важното е ти да се чувстваш приказно прекрасна!
И това е най-важното, не в какво и как те виждат каките У форумО Wink

Аз лично не съм вярвала, че 15 год след сватбата си все още толкова много ще си харесвам роклята и поне в моите очи абсолютно не е dated (демодирана) и пак си я взела под наем!

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 01:39 от Agent Provocateur

# 201
Angel според мен трябва да е с рокля. Тя е првкалено фина и ефирна, и панталоните ще я захлупят. А силует ми звучи добре.

Карен, защото съм на 52 и бедрата ми не са вече за показване.

# 202
Агент, мерси..
Като решим да го правим кога и къде, тогава ще я мисля роклята.
Аз съм практична жена, бих си избрала дори романтична, бохо рокля, може и въобще да не е бяла, просто рокля, която истински ми харесва и бих носила и другаде.

# 203
Здравейте.
След красотите, които сте показали, направо не е за показване тази синя рокля😂😂 и то на мен, но ...за домашно халатче(че след коментарите ви няма да посмея да се появя навън😉) става, та ето(ще я изтрия след малко, моля не я цитирайте)

Чорапогащника просто не ми се махаше, тъкмо се прибрах, но няма да го слагам с нея😄.А, от сега усещам, че някои ще ме посъветват и нея да не слагам😉, но...как беше -'пениш се не пениш, ке те ям', ще 'избождам' очите на домашните лятото😂😂😂.
Хубава вечер от мен.  А, Angel_wing убедена съм, че каквото и да избереш за тоалет за прекрасният момент, ще ти стои страхотно. Надявам се, когато се случи, да пуснеш тук една поне, снимчица.

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 23:09 от Seeflower

# 204
  • София
Напротив! Много добре ти стои и то точно с чорапогащника. Аз затова исках снимка - съвсем различно е!

# 205
  • София
Ейнджъл, аз пък не мисля, че А-силует е за теб, но първо трябва да решите къде ще е събитието.
А при сватба на нашата възраст удобството трябва да е на първо място.

# 206
  • Sofia
MagniМ,  на снимките, които показа имаш отлично тяло.
Seeflower, аз бих освободила набраното, за да я нося като дълга рокля.

# 207
Seeflower, искрено казвам, че не искам да ти убия ентусиазма, но наистина е рокля за избягване. Дава ненужен обем. От такъв едва ли някой има нужда. Надявам се да не го приемеш зле Flowers Hibiscus

# 208
  • София
MagniМ,  на снимките, които показа имаш отлично тяло.
На живо тялото й е още по-хубаво. Може да си позволи да носи абсолютно всичко, което пожелае.

# 209
Змия, ти си предубедена.! И аз те обичам,! Обаче идея си нямаш колко бъро се случват някои промени. Аз самата бях повече от изненадана. Щот си лежах на каквото ми е дадено, вместо да опитам с онзи планк, който ми показа. Само с ходене пеш не става. Затова ти се кефя, че си дисциплинирана в спортта. От там е и хубавата кожа.
Angel я виждам в нещо подобно. С нейните убийствени крака.

Общи условия

Активация на акаунт