Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 52 074
  • 827
  •   1
Отговори
# 180
Ще е празна. Всеки си мисли, че има добър вкус. Stuck Out Tongue Winking Eye
Е то и аз си мисля, но това не ми пречи да гафя преднамерено и за разнообразие. Понякога  и не преднамерено 😂
На мен би ми била разпускаща такава тема.

# 181
  • София
Понеже аз казах за коремчето, да уточня. Имах предвид, че за мен лично е неприемливо да облека нещо, което подчертава недостатъците. Защото аз имам много такива. По тази причина не нося тесни рокли. Имам един единствен, широк летен панталон - защото разкроени поли и рокли ми стоят в пъти по-добре. Няма да се напъхам в дънки, нищо че са удобни, защото не се харесвам в тях. Говорех за мен. Просто мисля, че е по-добре да се лиша от нещо модно или удобно, отколкото да мисля, че изглеждам смешно. Нося дрехи, които подчертават достойнствата ми и поприкриват недостатъците ми, които, уви! са много.

Вече каквото и да облека, не ми стои съвършено. Но поне има някои линии, които ми стоят приемливо.

# 182
Ето този стил ми е много любим:

# 183
  • Mediterraneo
Да го гледам по снимки и на мен ми харесва, но какво приложение имат точно показаните два модела? Да ги облечеш веднъж.

# 184
  • волно калдъръмче
Да го гледам по снимки и на мен ми харесва, но какво приложение имат точно показаните два модела? Да ги облечеш веднъж.
За булка в зряла възраст.

# 185
Ех де Тарталета, ами предпоставка е за евентуален Петзвезден романс Simple Smile. Поне от холивудските продукции се опитват да ни убедят в това ...
Иначе откъм капели го докарвам този стил...

# 186

За булка в зряла възраст.

На мен ми предстои да бъда булка,  за сега съм се спряла на А-силует рокля, от 60 - те г. стил.
Но съм отворена за идеи и предложения..Wink

# 187
  • София
Пак "гафове" много зависи от това какво е тялото, какъв е стила, как се носи.
Както казах за синята рокля - на някоя дребна и руса може да й ходи.
Аз примерно нося много плетени и трикотажни рокли, не работя в офис и мога да се нося както си пожелая.
Има някои неща, с които аз не се харесвам, пък другите ме харесват.
Има някои неща, които аз пък харесвам, а дъщеря ми и мъжа ми не одобряват.
Абеее - зависи.

Ангелчето булка - оле! Ангелче, искам и шапка, стил Джаки О!

# 188
  • София
А може и с нещо такова:

Скрит текст:

Simple Smile

# 189
Да, но понеже още нямам идея за мястото и тн..може да се вречем съвсем сепмло, с близки приятели само. И предпочитам да ми е комфортно и леко по мен..

# 190
Просто ми харесва стила. Нося често рокли, широкополи шапки, панталони и сака.

# 191
Много бутафорно асамбълче. Joy
И какъв беше преходът от памучните рокли за плаж...

Нещо не я разбирам как върви тази тема. Simple Smile))

# 192
  • София
И какво? Трикотажни рокли не могат да се носят над 40 г в града ли? Ето така обикалях вчера, само че бях с бордо чантичка и кубинки.
https://i.pinimg.com/564x/76/c0/a2/76c0a20d579d29e914ffb91dac74df21.jpg

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 17:29 от Rockstar

# 193
Хммм, аз съм носила трикотажни рокли в града след като навърших 40... според мен поне няколко на Desigual още могат да се намерят из гардеробите ми, макар, че като цяло нито десените им са моите, нито дължините им!
Тази я имах я няколко цвятa, най-удобното трико на света за пътуване...

# 194
Ейнджъл, честито!
Теб те виждам в нещо обрано и изчистено, и не задължително в бяло. Обаче с твоята фигура, всъщност можеш да си позволиш каквото ти душа иска. Simple Smile

Аз почнах да чета отзад напред, а имам страници да ви чета.... Толкова много мнения, да не сте се скарали нещо? 😅

Общи условия

Активация на акаунт