Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 52 076
  • 827
  •   1
Отговори
# 165
Angel, на високия Сичко му стои добре Grinning Така поднесена, роклята е супер. Но набрана, освен че дава ненужен обем, стои някак "евтино".
Аз такова рокле (не набрано) бих носила само в къщи. Навън бих имала усещането, че всички мен гледат.

# 166
  • София
Май има разлика с набръчканата, но, ако смятате, че е ок, добре. Аз си казах мнението.

# 167
Е аз казсх, че набраната не бих я носила. Не ми е стилна просто. С набор около талията - да, иначе не ми харесва.
Но пак е до индивидуалност на всеки.

# 168
  • София
https://images.app.goo.gl/9yz34qzVsaSoCAus9
https://images.app.goo.gl/XLjuEp7NTrrcAbANA
https://images.app.goo.gl/jvV6WWAujVj6syx89

Има разлика с показаната. Не успях да намеря такава, за да сравня.

# 169
Момичета, очаквах да ви развеселя с моята лудост.Ще се снимам довечера със синьото рокле.Не е трикотажно, мислех, че е, затова го взех, но не е. И, не ме линчувайте, първоначално я взех да си я нося вкъщи, като униформа😁.

Angel_wing, страхотен стайлинг, поствай по-често визии, аз поне ще си вземам бележки😁

# 170
Ето го и моят евтин трикотаж има и още ама нямам снимки в телефона ,даже не съм и слаба и на вечеря така ходя и на бира ,на 41 лета съм 😂
Онли год кен джЪдж ми ,както казват съвременните философи🙏

# 171
  • волно калдъръмче
Аз не бих носила набраната синя рокля поради няколко причини. За мен тази дължина не е комфортна вече, ако е една идея по-дълга и цвят Navy, бих се пременила с нея.

С това отговарям за себе си и съвсем не означава, че критикувам избора на друг. Ако роклята стои естетически добре, не надува допълнително фигурата и погледа се плъзва плавно по кълките, без да се задържа критично по тях, адмирирам.

# 172
  • София
Едва ли има някой, който да не може да се похвали с евтина трикотажна рокля.
Но освен за плаж и разглеждане на исторически забележителности около плажа, едва ли става за нещо друго.

# 173
Имам от тропическия трикотаж на НМ, непретенциозни удобни летни варианти
(като първата)

# 174
  • волно калдъръмче
Имам от тропическия трикотаж на НМ, непретенциозни удобни летни варианти
(като първата)

Е точно тези не ми пасват, а толкова ги харесвам. С моя бюст съм като бременна с тях.

# 175
  • София
Почти нищо, което не опира на талията, не ми стои добре. Това е най-тънката ми част и гледам да я подчертавам.

# 176
Момичета, очаквах да ви развеселя с моята  лудост.
Жалко че няма тема “ моята лудост или стилови гафове на 40+”Аз щях да съм много по-редовна в нея. 😂

# 177
Под трикотажни рокли, които много носех, а сестра ми все още носи на 45+, имах предвид такива
Скрит текст:

Сега се намърдвам в нещо такова, когато говорим за трикотаж. Плат може и по-вталено и право да е надолу Simple Smile
Скрит текст:
Летните роклЕта трикотаж като за плажа, хич и не ги броя Wink

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 14:33 от peneva_a

# 178
  • Sofia
Момичета, очаквах да ви развеселя с моята  лудост.
Жалко че няма тема “ моята лудост или стилови гафове на 40+”Аз щях да съм много по-редовна в нея. 😂

Ще е празна. Всеки си мисли, че има добър вкус. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 179
Тези последните ги харесвам и са най-често носените от мен.
Трикотажни, памучни или както там ги наричате.

Това изказване, че ако нямаш идеално слабо тяло и имаш леко коремче за да си позволиш да носиш такава или онакава дреха, го смятам за неуместно и грубо в такава тема.
Принципно когато се започне с такива изказвания и критика към стила на другия...хората спират да пишат или да показват снимки.

Общи условия

Активация на акаунт