Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 52 020
  • 827
  •   1
Отговори
# 300
Много ми хареса аутфита с екипа и палтото❤️

# 301
  • Canada
Много ми хареса аутфита с екипа и палтото❤️

И на мен. Близо е до моят стил.

Роклята на Равена не бих я облякла посред бял ден, обаче. Евентуално за вечерно излизане с нещо отгоре.

# 302
Оо, много ми харесва сако с дънки. Елегантно, но не твърде много (идеално за не строго формална обстановка). Heart Eyes Също много ми допада и за мъже. Или класика от бяла риза и сини дънки + обувки.

А тези шалове как ги носите?

Имам такъв. Харесва ми преметнат, но ми се размотава. А да го вържа ми идва грубо.

Бих искала да изглежда подобно. Мисля си за нещо като..щипка? Игла? Не знам и аз.

# 303
  • София
На мен много ми хареса комбинацията на Рок,  по принцип харесвам подобни аутфити за ежедневието. Удобни са, а и не изискват притежание на тонове дрехи за постигане на разнообразие.

# 304
Роклята на Равена не бих я облякла посред бял ден, обаче. Евентуално за вечерно излизане с нещо отгоре.
Ами то беше вечерно излизане (всъщност балът на дъщеря ми), ама ние си направихме импровизиран коктейл по светло със снимки. Винаги снимките излизат по-хубави на естествена светлина.
И да противно на очакванията в Монреал абитуриентите празнуват заедно с родителите си завършването на средното образование, особено ако завършват елитно училище. Въпрос на престиж е за училищното ръководство да покани и родителите, защото всъщност всички ние им плащаме заплатите.
А, какво съм седнала да ти обяснявам! Сега видях, че и ти живееш в Канада. Simple Smile
На мен визията със сако и дънки ми е приятна комбинация, но скъсаните дънки никога не са ми харесвали.
И аз не можах да свикна с това модно нововъведение. Да не говорим, че като имам някъде дупка по дрехите са ми все там пръстите да я чоплят и разширяват.
Така че предпочитам дънки (нескъсани, разбира се) в комбинация със сака от изкуствена кожа (че нали уж пазим животните) Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 20:22 от Ravenna

# 305
И в Чехия баловете са за родители в първата половина на вечерта, момичетата са с истински бални рокли, а танците са класически. Откриха "нашия" бал със валс на Щраус.
Аз бях в черно, но не скучно.

И аз харесвам дънки със сако, особено двуредо и с риза.

# 306
  • Sofia
Чакам лятото да си нося новите нюдове.

Скрит текст:

# 307
Дънки със сако и кецове или токчета е класика. Обожавам!

Оххх, Гугъл ми праща известие да си архивирам снимките и се натъкнах на миналогодишните зимни. И понеже говорихме за рокли на цветя, бабешки десени, пепит, цветни чорапогащници, якета, пуловери и всичко останало, припомних си нещо от архива.
Скрит текст:
Дзак. :>

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 00:15 от Босилка

# 308
Харесва ми свежия ти грим, Босилке Simple Smile

# 309
Ravenna, добре дошла! Едва ли някой ти се зарадва повече от мен. Аз все така си оставам най-голямата сред момичетата, но поне няма да се чувствам толкова не на място с петицата отпред. Всъщност не на място не е най-точното усещане, защото много ми харесва да съм сред всички тук. Но поне не съм вече единствената на 50+. На мен не ми беше нужно уточнението, че роклята е облечена при повод, ясно е че няма да излезеш така просто за кафе или пазар. И на работа никой не ходи с такава.
Карен, аз имам същите като от първата и последната снимка. Като сандали освен нюд с такава каишка и ток, имам тъмно сини и бели. Много са ми удобни.
Босилка наистина си много свежа. В една от роклите - сиво/черно, не знам и това ли е пепит, се влюбих.
Спортен екип с палто аз лично няма да облека, но на Рок ми хареса. Даже много.

# 310
Босилка, на всички снимки си прекрасна, но третата снимка е "право в десятката". Много ми харесваш с тази рокерска визия, а също и прическата. Много свежо и младежко излъчване имаш.

# 311
MagniМ, не се притеснявай, и аз съм 50+, но тъй като в тази тема не е поставена горна граница си пиша без угризения Simple Smile.

# 312
Рокерската визия на Босилка ме накара да подсвирна. Всичките ти снимки са чудни!

Оплакнах око с обувките на Карен.
Едни нюд боти ми се изплъзнаха под носа вчера, и още ме е яд. Изведнъж номера ми бе изчерпан. 😭

# 313
Бoсилка, визията от третата снимка е "твоята". Прическа, грим...супер си!

# 314
  • Canada
Ами то беше вечерно излизане (всъщност балът на дъщеря ми), ама ние си направихме импровизиран коктейл по светло със снимки. Винаги снимките излизат по-хубави на естествена светлина.
И да противно на очакванията в Монреал абитуриентите празнуват заедно с родителите си завършването на средното образование, особено ако завършват елитно училище. Въпрос на престиж е за училищното ръководство да покани и родителите, защото всъщност всички ние им плащаме заплатите.
А, какво съм седнала да ти обяснявам! Сега видях, че и ти живееш в Канада. Simple Smile
На мен визията със сако и дънки ми е приятна комбинация, но скъсаните дънки никога не са ми харесвали.
И аз не можах да свикна с това модно нововъведение. Да не говорим, че като имам някъде дупка по дрехите са ми все там пръстите да я чоплят и разширяват.
Така че предпочитам дънки (нескъсани, разбира се) в комбинация със сака от изкуствена кожа (че нали уж пазим животните) Simple Smile

Нас ни канят децата ако искат. Естествено нашият син не ни покани, но той от малък не обича да излиза с нас, предпочита с приятели. Simple Smile

Сако и джинси ми е любима комбинация от 20 години сигурно, а с маратонки и от по-рано, за ужас на всички наоколо.

Общи условия

Активация на акаунт