Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 52 024
  • 827
  •   1
Отговори
# 285
  • пустинята Гоби
И на баба ми нямаше да й хареса палтото над анцуг, така че ви разбирам..

Таня Илиева всъщност е една от малкото истински български модели, не е някаква там, която я показват по телевизора. По-важното тук е че момичето е естествено красиво и има приятен и ненатрапчив стил на обличане, нищо общо с родната действителност.

# 286
  • София
Таня Илиева е естествена и това е основното й предимство. Лично аз не бих я нарекла хубава, но това си е мое мнение.

Относно анцунг и палто - ако го видим на жена с моделска  външност е едно, ама ако го видим на някоя тетка от махалата, друго ще кажем. Всичко е в мярата и в съобразяването с личните качества. Копи-пейст не става.

Но бежовия комплект не ме смущава никак.

# 287
  • София
Много добре знам, че не всичко от Пинтерест може да се приложи в реалния живот.

# 288
  • София
Много добре знам, че не всичко от Пинтерест може да се приложи в реалния живот.

Както вече казах, добре си се справила, според мен.

# 289
Ох погледнах в нета коя е Таня Илиева и виждам “Таня Илиева топлес на протестите в София” ...

# 290
Хубава тема. Според моята майка стилът ми не ми подхождал за възрастта. Joy
Не знам, вероятно е така. Аз смятам, че всеки трябва да се чувства добре в своята кожа и да носи това, което му допада без да робува на чужди предрасъдъци. От старостта никой не е избягал, така че работете над това да останете по-дълго млади по душа, а за другото...Каквото сабя покаже!
Ето една моя снимка отпреди 5 години. Тогава бях на 45. Сега съм на 50. Имам малко повече бръчици, ама без пластични намеси е така. От природните промени никой не е избягал.

# 291
  • В полите на Пирин планина
Ravenna, ами... супер си! Изглеждам много добре! Simple Smile

Не виждам нищо нестилно в облеклото ти.

# 292
Много нелепо изглежда. Преди няколко години, когато масовите марки започнаха да пласират дрехите си чрез абсурдните  комбинации официална рокля - маратонки, анцуг - елегантно палто, за да могат жените без възможности да посегнат към по - елегантните стоки, нищо че няма с какво да ги комбинират, бях сигурна, че никоя жена с вкус и възможности, няма да се подведе по тоя откровено маркетинг трик....

Тази тенденция тръгва от street style и няма нищо, нищо общо с така описания "маркетинг".
Тръгна от популярните на Запад, които извън работата си не се гласят и излизат с такова неглиже (да не ги изброявам, тенденцията всеки я знае).

Аз лично не съм съгласна с нито една от двете ви. Фюжънът (смесването на стилове) се наблюдава и в архитектурата и във вътрешния дизайн и в кулинарията и в изкуството и според мен не произлиза нито от маркетинг триковете на фешън компаниите нито от уличния стил. Бих се поровила повече инфо при възможност, не съм капацитет по въпроса, да не си помисли някой нещо Simple Smile

PS Като се замисля първото нещо по темата, което ми хрумва като пример за фюжън е пирамидата пред Лувъра, която май е вече на 30+ години.

# 293
Angel_wing, много си хубава и много артистично и естествено стоиш пред обектив.

Много мило, благодаря!

Скрит текст:
Да не би днес да сме видели? Wink
Равена, аз съм приятно изненадана. Изглеждаш много добре и се радвам, че те видях. Heart

# 294
Изпуснала съм тази тема. В предната последно се коментираха жилетки.
Включвам се с една семпла, но мисля ефектна, жилетка от Waikiki

Ето тази:
https://www.lcw.com/bg-BG/p/cardigan-0W8465Z8-CVL

Според мен, най-добре с такива  блузата/ризата да е пъхната вътре (в панталон/пола).

Edited.

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 17:59 от Витаминче_

# 295
Агенте, аз съм по-склонна да му кажа еклектика на това Simple Smile

Повече гафове има, отколкото баланс в тая област, но мен си ме влече.

# 296
  • Sofia
И аз клоня към класиката. Трябваше ми доста време да възприема дънки със сако, а сега се оборудвах с вталено червено и бяло ленено да ги нося така.

# 297
Обожавам този стил и много ходех преди с него.

# 298
На мен визията със сако и дънки ми е приятна комбинация, но скъсаните дънки никога не са ми харесвали.

# 299
  • Sofia
Чак толкова скъсани и аз нямам. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт