Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 51 994
  • 827
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Аз съм съгласна с нея. Има доста специализирани теми за здраве, както и лекари. Като видя нов отговор, очаквам тоалети, а не съвети за лекарства.

# 406
Еее хайде сега. И аз искам да чета за мода и гледам снимки, а не чета за хормони Simple Smile.

# 407
No_frame bitch,
Благодаря за информацията! Но аз не страдам от недостиг на прогестерон и не питам как да си го набавя в тема, само защото в заглавието има "40+".
Помолих учтиво, получих "захапване" за хормонален дисбалас Rolling Eyes

# 408
Нито въпросът, нито отговора са по темата.
Все едно в темата за менопсуза да питам от къде да си купя бял шал.

# 409
топли цветове - с тях не се харесвам, дават ми уморен вид . Цялата есенна гама отбягвам - жълто, охра, каки, кафяво,  керемидено, масленозелено... И бежово не ми отива , слива се с тена ми, затова само далеч от лицето. ...
Нося студени, ярки .. цветове . Намирам, че ми отиват кралско синьо, бордо, малиново, лилаво, черно, снежно бяло.
Тази част все едно аз съм я писала Simple Smile
Агентката любезно ми беше пратила по-рано линкове за цветотип. И съм между deep & cool winter. Определено това са и цветовете, които харесвам.
Кафяво, оранжево, керемидено не понасям. И не само на дрехи, дори  и на лак за нокти. Виж, маслено зелено - да. А наскоро открих, че и тъмна горчица става.

В тази връзка - Стрина Калина, ти не ли си леко тъмничка в лицето? Как ти седят топли цветове? Мисля, че не си толкова за черно, колкото за по-..интересни комбинации Rolling Eyes

# 410

В тази връзка - Стрина Калина, ти не ли си леко тъмничка в лицето? Как ти седят топли цветове? Мисля, че не си толкова за черно, колкото за по-..интересни комбинации Rolling Eyes
Вече и аз не знам каква съм честно казано, зависи с какъв цвят коса съм май. Ще помоля да не ме цитирате, по-късно ще ги махна.

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 10:22 от Стрина Калина

# 411
Няма нужда чак от определяне на типове и т.н. Достатъчно е да имаш малко усет и знаеш кои цветове ти отиват. А стрина Калина все мислех, че е някоя лелка а тя млада и хубава мома Joy. Та Калино моме, можеш да носиш какъвто си цвят искаш, едва ли има цветове които да не ти ходят.

# 412
Удари ме в сърцето с последните кадри Агент!!
Mmmm, и моето кърви - след снощната снежна буря в средата на която карах със летните гуми и малката кола на ММ и умрях от ужас утре чакаме да ни удари -15С по термометър и -25С++ като усещане заради океанския вятър.

Отивам да си извадя Уговете и сноуборд гащите - апропо вторите са чудно немско качество, купувани преди 15+ години,
Разбирам те на 100%.
При нас след снежната буря със силни ветрове за 4 дни се е закотвила температурара на -39 градуса с ярко слънце и не мърда.
Уж утре ще отпусне до -25 и ще излезем малко навън.

Уговете не стават за тук, освен за есента или несъществуващата пролет, но много ги харесвам.

Aaa, не съм съгласна, има най-различни, моите са идеални за як студ! Grinning

Но честно казано хич не ми се иска да ги опитвам на -39... до -33 знам със сигурност, че ме топлят Simple Smile

# 413
  • Бургас
Много ми се иска да променя малко косата. Харесала съм едно синьо черно, това ми е първият вариант, другият ми е да я вдигна пак на по-високо и късо каре и трети да направя бретон. Днес сутринта, като пуснах НТВ, сутрешният блок и като видях как са я офъкали девойката, която е мой набор, че сигурно и по-малка, а са я състарили поне с едни 5 години и май се отказах, а май ми отива. ПП. Проверих я, тамън 6 години е по-малка от мен, 30 годишна е, явно това ранно ставане, не е за нея.

Относно прогестероновите кремове, те се ползват много за "подмладяване" на кожата и тялото, тип антиейдж, на билкова основа са като цяло и се прилагат и в козметичната индустрия, не само в лечебната.

Това съм харесала като цвят, но се чудя също дали ще трябва да променям и гардероба с този нюанс.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 14:54 от Cherry^Blossom

# 414
Според мен, този нюанс състарява.

# 415
Стрино, скри ми шапката!
Ника ти е толкова подвеждащ, прекрасна си!
Ама сигурна ли си, че си тази тема? Simple Smile

# 416
Стрино, скри ми шапката!
Ника ти е толкова подвеждащ, прекрасна си!
Ама сигурна ли си, че си тази тема? Simple Smile

Тъкмо и аз щях да напиша същото, а тя страхотна мадама.
Ейнджъл и ти също.

# 417
Вече и аз не знам каква съм честно казано, зависи с какъв цвят коса съм май.
Много си свежа... И според мен, можеш да си позволиш носене на всякакви цветове - и топли, и студени. Това с цветотиповете е за подсказка, не задължение, кои цветове да носим Simple Smile

# 418
Ха! Стрина Калина се оказа красива мома под прикритие. Страхотно оформени вежди, и изобщо изцяло прекрасна, но за веждите искам да повдигна тема.
В салон ли ви ги правят, или се спасявате сами?

Нали съм болна и имам време, гледах видео в Тубата на някакво девойче, което бе така вманиачено, и с такъв религиозен плам и фанатичен блясък в окото говореше за вежди и грижата им, че ме отказа.
https://www.youtube.com/watch?v=bkWZsxIM4ag&t=599s
Но с едно се съгласих, че ако веждите не са наред, цялата визия не е наред. Сега в ХО е лесно, но евентуално после хич не ми се губи ежедневно време с тях.

На мен ми е трудно да определя типа си. Мисля, че съм неутралка, фуксията ме отваря, бялото също.
Сивото за мен е благинка за окото, особено млечното сиво. Хармоничен и спокоен цвят е. Прекрасно съчетаем с люляково, пепел от рози, фушия. Обожавам си шаловете.

Най-вероятно съм меко лято,  към тези цветове посягам, малинови червила ми стоят най-добре.
Обзаведох се с анцунг (за след спорт) и яке цвят мента, а шалът към него е мента, сиво и фуксия, и ми застана добре.

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 08:54 от Dez

# 419
О, веждите и на мен са ми голям проблем.. тънки и редки са и никакъв перманентен грим/туш и тн. не ги лови.
Рисувам си ги с молив и с едни като течни маркери за грим.

Общи условия

Активация на акаунт