Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 51 996
  • 827
  •   1
Отговори
# 375
  • В градината...
Ами с тази коса, нормално е. А и ако работата ти го позволява, няма проблем.
Като студентка бях червенокоса и тогава тотално смених цветовата гама - иначе бях бледа, задължително ярко червило, ярки дрехи.

# 376
  • Бургас
На мен ми писват бързо дрехите, за това обичам да не са адски скъпи и  да ги сменям и обновявам, пазарувам доста от разпродажби и масови линии. Подарявам, което става за носене, но ми е писнало. Имам страст към рокли, случвало ми се е да купя нещо, само защото е красиво и да не го обличам.

Иначе преди мразех червени червила, ярки цветове, от как родих втори път съм се изхакала тотално и смених стила, папагал абсолютен, колкото по шареничко и цветно, толкоз по-добре.

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 14:53 от Cherry^Blossom

# 377
  • София
Lioness77, с каква боя си направила това божествено червено на косата си?

# 378
Дрехи имам повече, отколкото мога да износя. Много подарявам, много стоят още с етикетите, купени преди 3-4 години. Купувам неща, които няма къде да нося в дадения момент, но много са ми харесали, гледам да са класически неща, за да не излизат от мода. Не инвестирам големи суми в една дреха, предпочитам да имам много, защото ми омръзват бързо. Тази есен започнах да нося цветни дрехи, преди това гардеробът ми беше черен може би на 90 %, сега съм си оставила само няколко любими черни дрешки. Обичам когато имам нова дреха да си купя още нещо ново, с което да я комбинирам. Гардеробът ми е пълен с дрехи, които не могат да се комбинират помежду си и от този навик не мисля, че някога ще се откажа.

# 379
Lioness77, с каква боя си направила това божествено червено на косата си?
Косата ми даже е пред боядисване, а боята е Wellaton 77/44 .

# 380
Точно и ботуши белички имам подобни
Ето нещо, което никога няма да обуя в този живот (не се кълна, де но... шанс - 0)
А аз съжалявам, че с годинките все повече неща изключвам и белите ми ботуши скоро ще са само спомен. Разхождах си ги с голямо удоволствие в слънчевите зимни дни. Може би ще им дам шанс с дълга рокля като посочената. Или плетена  до коляното. Задължително в пастелни цветове.

# 381
Носите ли подобни и с какво бихте носили? И за врата става обаче открих.

Напоследък се заглеждам по ленти, тюрбани. Не знам откъде ми щукна, но много ми допада и харесва като стил. Има една дама, която я следя в Инста, много ми допадат нейните комбинации (доста шарено се носи). Е, живее в Гърция, времето също го позволява, уви. Тук, където съм, не спира да вали и да вее, никакъв шанс за подобен начин на обличане нямам.

# 382
  • волно калдъръмче
Прекрасна си, Чери! Малката черешка е много сладка.

# 383
Да, много си свежа и цветна! Heart

# 384
  • София
Купувам си минимум по 2-3 нови дрешки всеки сезон, може и повече. Имам любими кройки, към които се придържам, но обичам новите тенденции и избирам тези от тях, които ми отиват. Следя модата, интересно ми е, макар че я пречупвам през стила си. Ето сега, например, са модерни обувки с квадратни носове  -обзаведох се с 2 чифта такива боти, даже днес си купих едните. Въпреки това имам дрехи, които много харесвам и ги нося с години. В момента много харесвам модата - дълги разкроени поли и рокли. Моят стил.

# 385
  • София
Ето сега, например, са модерни обувки с квадратни носове  -обзаведох се с 2 чифта такива боти, даже днес си купих едните.
Е това е добра новина за мен!

# 386
  • Mediterraneo
Общо- взето, нямам много дрехи, понеже никога нямам какво да облека. ММ изпада в стрес като ме види седнала на спалнята, загледана в гардероба Simple Smile

При нас е пролет, в петък го дават до 30 градуса. На сянка обаче си е хладно, та жилетката си е с мен.

Този шал се оказа направо бижу! Съчетава се с целия ми гардероб, показвала съм го сигурно в 2-3 комбинации. Извинявам се за намачкана блуза, от колана в колата винаги ми се мачкат дрехите там.

# 387
Винаги ми е било интересно защо някои жени предпочитат да имат купища дрехи пред минималистичен гардероб. Аз също бях натрупала инвентар, в който се губех. Буквално! До момента, в който открих, че предпочитам определени цветове и кройки. Ограничих се цветово заради косата и цялостния цветотип - кожа, очи...

Та, съобразявате ли тези неща или предпочитате пъстро и разнообразно?
Съобразявам ги! И цветотипа с цветовете съобразявам, и кройките, и материите. За сметка на това изглупявам откъм шалове/колани/обувки. Дрехи купувам много трудно, изключително претенциозна съм, обичам да ми е качествено и да мога да нося с години - т.е. и като стил не залитам в крайности и трендове. В очите на повечето от вас най-вероятно ще изглеждам ужасно скучна Simple Smile

Януари, 2020...ееееххххх!
Скрит текст:
Снимките са мои, само телефонни, за съжаление!

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 17:09 от Agent Provocateur

# 388
Удари ме в сърцето с последните кадри Агент!!

Аз съм все в черно, сиво и бяло и синьо през лятото .
Червеното го имам във връхни дрехи и аксесоари.

Не купувам нови дрехи от 2 години поне, освен нещо необходимо или тематично, но имам много за износване.

Съобразявам се с русото и карамел косата, бледата кожа и фигурата си. Черното отива с вдичко Wink

# 389
Определено се съобразявам с цветотипа и фигурата си, но това въобще не значи, че купувам по- малко дрехи. Просто много по- трудно си харесвам такива. Също компенсирам с колани, шалове, чанти, обувки (вече по- малко), слънчеви очила.

Черното отива с вдичко Wink
С това категорично не съм съгласна. Даже при цветотиповете май имаше теория, че черно отива само на жените тип "зима". Нооооооооооо... отново стигаме до там, че всичко е строго индивидуално и чувстваме ли се ние самите добре и в кожата си, значи всичко е точно. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт