Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 52 015
  • 827
  •   1
Отговори
# 315
Босилке, страхотна си!
Пипита ти отива, а ризата и като модел ми е точно по вкуса.
Роклята с цветя е почти като ризката с която посрещах тази нова година Sunglasses

За разлика от дотук изказалите се, рокерската ти визия най-малко се впечатли. Не че не ти стои страхотно, просто в другите има... шик!

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 22:29 от peneva_a

# 316
  • София
Всичко ми харесва на Босилка!
Подсети ме за един мой аутфит, който отдавна не съм носила - пепитен панталон и цветен пуловер.

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 08:30 от Rockstar

# 317
  • София
Нищо не видях от снимките.
Sad

Обувките на Карен много ми харесаха, но за огромно мое съжаление не мога да нося обувки на ток.

Относно анцуга и палтото - палтото е много хубаво, но никога не бих излязла с анцуг навън, освен ако не е за спорт.
А и нямам анцуг в гардероба си.

# 318
Скрит текст:
Нищо не видях от снимките.
Sad

Обувките на Карен много ми харесаха, но за огромно мое съжаление не мога да нося обувки на ток.

Относно анцуга и палтото - палтото е много хубаво, но никога не бих излязла с анцуг навън, освен ако не е за спорт.
А и нямам анцуг в гардероба си.
Изпуснала съм снимките, ама и аз не качвам, та не се сърдя, но по отзивите се убеждавам, че тук сме все отбор убавици. Wink Казвам го най-чистосърдечно и с най-добри чувства, на който не му харесваме е болен от коранавирус - няма вкус. Stuck Out Tongue Winking Eye

Змия, и аз не нося анцунг, но имам един - класически спортен. ММ се шегува, че ми е официален и си го пазя за нов. Като хидим на почивка из планините го взимам и го обличам един - два пъти.

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 09:26 от Sysly

# 319
  • София
За спорт ползвам клинове, в планините туристически панталони/дънки, а през зимата скиорски екип.
Просто анцугът не е моята дреха.

И за да не е съвсем без нищо този пост, ето с каква циганийка съм днес

Не успях да завъртя снимката

# 320
  • волно калдъръмче
Въобще нямаше да отчета, че Роки е с анцуг под бежовия яморлук. Много ми хареса!

Дънки, сако и стилето ми е любима комбинация. Не нося ризи, уплътнявам с тениски или тънки блузи. На младини ходех с черно поло по тялото, черно сако и сигнално червено червило. Патъка според сезона - кубинка или стилето. Сега полото ме души.

# 321
  • София
Никакви снимки не видях пак, искам поне рокерската да видя!
Сако с дънки ми е адски любимо. Скъсани дънки носех доскоро, даже много скъсани. Но си оставих само един чифт, от най-скъсаните. Седят ми добре и цветът е много необичаен, няма шанс да си ги изхвърля (скоро).

# 322
Klemy , огън момиче си! Много си хубава! Развам се, че те видях.

# 323
  • София
Klemy , огън момиче си! Много си хубава! Развам се, те видях.
Благодаря ти! От 2-3 години вече не съм червенокоса, но характерът още е все така огнен.

# 324
Klemy, прекрасна си, огнена дама - приличаща на сладка тийнейджърка.

# 325
Клеми, много слънчево момиче си! Yellow Heart

Дами прекрасни, благодаря ви за милите думи! Flowers Hibiscus Hug
MagniМ, имаш предвид карираната рокля сигурно, не намерих снимка в нета, ето нещо подобно: Идвам с въпрос. Купих си една такава черна лента. Махам, слагам и още не мога да реша дали се харесвам с нея. Носите ли подобни и с какво бихте носили? И за врата става обаче открих.

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 14:46 от Босилка

# 326
Босилка, хвани небрежно косата си като на снимката с рокерската визия и смело я сложи. Имаш нежно лице и правилни черти, нямам съмнение, че ще ти стои добре. И хубава коса имаш, с разпусната също би ти стояла добре. Едно червено червило и ще грийнеш. Wink
Издокарай се и се покажи, сигурна съм, че ще чуеш обективни мнения и ще си прецениш.

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 13:46 от Sysly

# 327
Влюбих се в едно черно - бяло палто, обаче има проблем. Нещо такова е, ама има и друг вид шарка като форми
https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.fashio … CFQAAAAAdAAAAABAR

Направо не знам ако го купя с какво ще го нося. Тази година наблегнах на по-цветни дрехи и обувки - керемидено, каки, горчица. оранжево, зелено. А това палто сякаш го виждам единствено с едноцветни дрехи и то в черно, бяло, или сиво. Вие какво мислите?

# 328
  • София
Напротив. Черно бяла шарка много си отива с всичко цветно. Аз нося червеното яке с чб шапка и шал. Бих носила и наобратно.

# 329
Босилка, аз имам подобна бяла лента. Нося си я като диадема под косата, или с коса вързана на опашка. Но с твоите къдрици ще стои  чудесно и като на показаните снимки Simple Smile.
Съгласна с Rockstar за ч/б дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт