Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 51 991
  • 827
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Гадина малка. Не стига, че млада, ами и слаба. Марш в детската градина  🤣.

# 436
Аз Стрина я помня от предни снимки, затова и попитах дали не беше леко тъмна в лицето. Много ми хареса на първите 2 снимки - с бялата тениска и другото светло. Мисля, че много ти отиват, но те правят нежна, а може да не търсиш този ефект Grinning

Cherry blossom, била ли си без бретон?

ludmilass, не съм на 40, но май имам по-консервативен вкус от някои дами тук. Аз не бих сложила точно този гащеризон, много ми е.... работнически, може би.
Скрит текст:

Цитат
"бабешки" период – луда бях по кафяво и беж. Носех предимно и то в монохромни комбинации.
- точно така ми звучи. До сега, само 1 път в живота ми, съм видяла 1 жена, която беше от - до в кафяво, и ужасно много й отиваше. От шоколадова коса, през кафяво поло, до кафяви джинси. С топли кафяви очи.
(Аз също съм с тъмна коса и тъмно кафяви очи, но за дрехи ме прави болнава. Освен ако не е тъмно, студено кафяво, почти черно. Понеже съм светла и неутрална, грея с наситено черно)

# 437
Да бе, а на всичкото отгоре и хубавица! Joy

# 438
  • София
Да бе, а на всичкото отгоре и хубавица! Joy
Нали, как да не и се дразни човек 😁.
Аз много обичам кафяво и ми стои добре. Обожавам едно кафяво поло.

# 439
  • София
И аз обичам кафяво, но все още не мога да си намеря точния пуловер.

# 440
  • София
За съжаление не видях Калина Sad

Аз съм с плътни вежди, налага се да скубя само няколко излишни косъмчета, но много мразя да го правя.
Устните ми са ОК, за щастие никой не се е усъмнил в истинността им.
На млади години обаче са ме питали дали бюстът ми е с корекции. Не е, истински е, размер 65GG.

# 441
  • София
Пускам се за малко, да ви се представя. Моля, не цитирайте, ще изтрия после.

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 14:51 от Клер

# 442
Клер, толкова си лъчезарна, като слънчице! Много си хубава!

# 443
  • постоянно
Клер,
имате страхотно излъчване ...
А за " НАД 50г " направо завидяХ Two Hearts

# 444
  • София
Супер си.

# 445
Разкошна си Клер!

За четирисетгодишнината си тази есен си направих микроблейдинг на веждите, иначе моите бяха много изтънели.
Сега само отскубвам по някое косъмче и един път в месеца ходя на козметик за коломаска, та ми оформя и веждите.
Писнало ми беше да рисувам с молив всеки ден, отпадна ми като ангажимент, да видим само за колко време.

# 446
  • София
Понеже съм руса, само скубя веждите си, но не ги рисувам с молив. Не ми отиват тъмни вежди.

Затова пък без спирала, руж и червило не излизам. Ама буквално не излизам - и до боклука си слагам поне руж и леко червило. Фон дьо тен не ползвам, нито пудра. А що се отнася до цветя на червилата - изобщо не ми отиват нюд или много бледо розови червила, изобщо.

# 447
  • София
Стрина Калина, ника ти много лъже, да знаеш Smile
Изглеждаш перфектно и не бих ти дала повече от 30 год. Ти, както и angel, каквото и да облечете ще ви седи добре.
Всъщност влязох за да кажа, че много ми хареса аутфита с палтото и белите кецове. Simple Smile

Клер, много позитивно излъчване имаш и изглеждаш доста по-млада.

За веждите, миналата година си направих микроблейдинг и се родих. Това ми спести от времето сутрин, което губех  за оформянето им с молив или сенки.

# 448
А колко струва микроблейдинг в България при козметичка, която е майсторка и работи с усет? Субективно е, но все пак всички сме виждали и жертви на лоши резултати. No Mouth Тук  в Италия е от 500 евро нагоре, в Швейцария даже 800 франка, после се доплаща и нещо и за поддържащи процедури... А далеч не всички са истински добри, което доста ме разколебава.

# 449
Стрина Калина, ника ти много лъже, да знаеш Smile
Изглеждаш перфектно и не бих ти дала повече от 30 год. Ти, както и angel, каквото и да облечете ще ви седи добре.
Всъщност влязох за да кажа, че много ми хареса аутфита с палтото и белите кецове. Simple Smile

Клер, много позитивно излъчване имаш и изглеждаш доста по-млада.

За веждите, миналата година си направих микроблейдинг и се родих. Това ми спести от времето сутрин, което губех  за оформянето им с молив или сенки.
Благодаря ти! Може ли да споделиш къде си прави веждите? Моите са за подновяване и търся къде да ида. Може и на лични.

А колко струва микроблейдинг в България при козметичка, която е майсторка и работи с усет? Субективно е, но все пак всички сме виждали и жертви на лоши резултати. No Mouth Тук  в Италия е от 500 евро нагоре, в Швейцария даже 800 франка, после се доплаща и нещо и за поддържащи процедури... А далеч не всички са истински добри, което доста ме разколебава.
От 400 нагоре. За доплащане за ретуша говориш предполагам. Той се прави около 40 дни след първата процедура.

Общи условия

Активация на акаунт