Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 51 978
  • 827
  •   1
Отговори
# 450
  • В градината...
Моите вежди са сравнително тънки с много леко оформяне от дъжд на вятър, ако се сетя.
Изобщо не харесвам сегашните рисувани вежди, изглеждат ми като на туркините, всъщност, от изток идва май тази идея.
Скрит текст:

# 451
  • София
На мен ми харесватю защото ме устройват. По-малко скубя.

# 452
Стрина Калина, благодаря!

Изобщо не харесвам сегашните рисувани вежди, изглеждат ми като на туркините, всъщност, от изток идва май тази идея.
Е, именно. Има някои брутално оформени с разни прави ъгли и много запълнени с цвят Open Mouth, а има и много деликатно и естетски оформени и както писа някой по-горе, дават една добра форма на цялото лице.
Как да се реши човек на кого да се довери... голям страх. Joy

# 453
Има една дама в Димитровград, която на мен лично ми води класацията за микроблейдинг специалист, но ми идва далечко.
В момента е пълно със салони, които предлагат тази услуга, но на някои трябва да им забранят със закон да го правят, защото се справят потресаващо зле. И се чудя как продължават да имат клиенти.

# 454
Много хубави лица видях в темата. Относно веждите и аз съм с микроблейдинг, но ефекта е около година. Моите си бяха почти без разлика оформени, изобщо не личеше. Обаче това пазене да не се мокрят първата  седмица,  ме убива. Сега ходя два пъти в месеца да ми ги почистят и боядисат. Но определвно е по-досадно като ангажимент.

# 455
  • В градината...
В нашия град е пълно с турски фризьоро-козметични салони, те май основно с това се занимават. Та, мечка страх, мен не страх, като им видиш творенията .... а мъжете им как са дюздисани, Азис ряпа да яде.

# 456
Не знам, от 5 г се пробвам с микроблейдинг, на няколко места, и все не ме лови.. на третия месец рязко избледняват..(

Клер, изпуснах те..(

# 457
Агентче, а тези предполагам са и водонепропускливи?
Разбира се! Simple Smile
https://www.zappos.com/p/ugg-adirondack-tall-boot-iii-black/prod … ae40-aa4d7948c29e
* Waterproof leather and suede upper with a cuffable shaft that may be worn up or down.
* Non-wicking nylon lace-up closure for a secure and adjustable fit.
* UGGpure™ wool lining.
* DryTech waterproof bootie construction.
* Removable, replaceable Imprint UGGpure™ wool insole.
* Dual-density EVA midsole for stability and support.
* Molded Spider rubber outsole for maximum traction.
* 200g insulation is cold-weather rated to -32°C.

Стрина Калина е рядко стройна и нежна хубавица и и е много рано за тази тема, а аз от години я побутвам към по-шоколадови къдрици Grinning

Веждите ми и на младини бяха тънки гайтани, сега съвсем нищо не е останало, но съм ужасно скептична към микроблейдинг... троша пари за продукти, които обещават "естествен" резултат аз, последно преди 2 дни поредния гел с фибри си купих. Но поне устни имам още, след 30 год коментари от приятелки и колежки колко не били ОК. Червило не смеех да сложа Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 17:54 от Agent Provocateur

# 458
Не знам, от 5 г се пробвам с микроблейдинг, на няколко места, и все не ме лови.. на третия месец рязко избледняват..(

Клер, изпуснах те..(
Ако кожата ти е мазна, изхвърля пигмента много бързо и микроблейдингът не е подходящ. В такъв случай се прави микропигментация, при която се влиза в по-долен слой на кожата. Но на мен лично резултатът не ми харесва, защото ги няма " косъмчетата ", като правени със сенки са.

Агентче, накрая заради теб специално ще завъртя едни къдрици, тъкмо вече съм брюнетка.

# 459
Беше мазна, вече не и пак не хваща. Преди години и с татуиране направо пробвах и пак нямаше особен ефект..(

# 460
Харесвам плътни, добре оформени вежди. Дебелината -  забелязала съм на себе си и на мои познати и приятелки, че природно дадената е най добра за съответния човек /в 90% от случаите да кажем/. Моите леко съм ги изтънявала преди време, но после спрях и сега си върнаха естествената форма, много съм доволна.
Устните ми са добре, но не са очертани контурите, бледи са. Мислех за разни козметични процедури, прочетох за страничните ефекти и се спрях. Не са при всички наистина, но откъде да знам как ще е при мен.
В тази връзка искам да попитам:

О, веждите и на мен са ми голям проблем.. тънки и редки са и никакъв перманентен грим/туш и тн. не ги лови.
Рисувам си ги с молив и с едни като течни маркери за грим.
Angel_wing, може ли линк към тези течни маркери за грим, стават ли и за устни, т.е. има ли в розово или подобни цветове?

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 20:29 от Sweta

# 461
Аз пък днес се присетих за Harpalike Rolling Eyes Нещо се загуби от темата. И ми липсва. Ако чете да влезе да каже едно здрасти.
Извинявам се за офтопика!

# 462
Дааа! И на мен ми липсва. Дано всичко е наред и да пише.

# 463
Аз съм със суха кожа и микроблейдингът е ок, на пети месец е почти.
Много естествено и с рисувани косъмчета е, изобщо няма общо с разните му там гротескни изпълнения.
Имах си и мои косъмчета, просто имах места на които имаше нужда от попълване и подчертаване на формата.
400 лв, с включен ретуш беше цената, за София това, да видим колко ще издържи, но парите си струват за мен, като се сметнат цените на моливите, които сменях постоянно и загубата на време.

# 464
Момичета, няколко дни не успях да вляза и вие половин тема изписахте!
Добре дошли на всички новоприсъединили се Hug
Снимките изпуснах почти всички Sad
Харпа и на мен ми липсва от известно време. Надявам се да се включи.
Стрина Калина изпуснах, но имам спомен за чифт грациозни крачета с къси панталонки от по-стари постове.
Пенева си е красива от малка, по бегли спомени на живо от много отдавна. Очите и са прекрасни.
Дез, сходен цветотип сме май. Явно затова комбинациите ти ми допадат толкова Simple Smile "True summer" съм си аз.
Роки, на мен комбинацията ти анцунг с палто ми допадна.
Сиска, ти винаги си много хубава и твърде самокритична.
За черното - обожавах преди, особено през зимата. Контрастира на светлата ми кожа. Напоследък нося по-рядко. Това застрояване затворени, липсата на пътувания и време навън ми разказва играта. В момента се мъча да се справям с куп проблеми с кожата - лош тен, сухи лишеи, зачервяване, "нацепване" в буквалния смисъл, особено по кокалчетата на ръцете. Обвинявам не толкова възрастта, колкото генетичната си предразположеност и по-малкото време навън. В грижата съм традиционно усърдна, но в момента се чувствам безсилна....
За веждите - нито съм ги скубала някога, нито подчертавам. Напоследък и те взеха да изтъняват ... Може би е време да започна да ги подхранвам със серуми.

За покупките - последните седмици допълних гардероба си с доста неща, но основно базови - топове за под жилетки и сака, фини блузи с дълъг ръкав, жилетки, ежедневни рокли, тениски,... съобразени с реалността от последните 12 месеца..... Дрехи, купувани преди 3-4 години и необличани нямам. Ако не съм обличала нещо 2 сезона, изхвърлям или подарявам. Но, за сметка на това, имам любими неща, които нося вече 4-5 години.

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 07:47 от Light Beam

Общи условия

Активация на акаунт