Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 51 325
  • 827
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Аз съм изключително несериозна в грижата си за кожата. Често забравям дори крем да намажа на лицето си.
Тялото ми пък "вижда" мазила само през лятото, ако се сетя да ползвам някаква слънцезащита.

# 46
  • София
Ти си генетична мутация 😘.  И без мазила си екстра. И аз не мажа много. Нямам навика, а не съм така надарена от природата.

# 47
  • В полите на Пирин планина
Моята кожа до скоро беше доста мазна, което не е лошо от гледна точка на грижа за бръчки и подобни. Simple Smile Сега е по-скоро нормална. Но бих пробвала сухо олио за коса, защото моята е доста чуплива и съответно доста суха. Все има нужда от хидратация и по принцип ползвам винаги някакъв серум на влажна коса, а после и балсам без отмиване и фиксация, заради къдриците. Simple Smile
Иначе аз за работа се гримирам всеки ден и задължително ползвам ББ крем с висок фактор слънцезащита. И зимата, и лятото, защото съм много бяла и веднага се зачервявам.

# 48
  • София
Трябва да променя себе си и да стана сериозна в грижата.
Ако на 20-30 това не е проблем, на 45+ вече си е необходимост.

# 49
Нощен крем по-силен само ползвам, в останалото време BB крем с 20 фактор.
Гледам да овлажнявам въздуха в стаите, че  заради парното е много сух.

# 50
  • София
Аз ползвам малко козметика, обаче съм претенциозна към текстурата - да не е мазна, да не е суха, да не е лепкава. Последно открих този за зимата.

# 51
При мен е абсолютно задължително използването на крем за лице, както и мазило за тяло, тъй като кожата ми е изключително суха. През деня използвам крем със SPF 30 през зимата и 50 - през лятото, защото съм с много бяла кожа, склонна към образуване на петна от слънцето. За тялото използвам какаово масло, но през зимата то не е достатъчно хидратиращо.

# 52
Аз пия колаген (GNC, тип 1, за кожа) и хиалуронова киселина, която ми предписаха преди 12г заради тендовагинит/ ръце, та до днес, периодично по няколко месеца.
Имам си някакво убеждение, че трябва да се работи "отвътре" по въпроса с кожата...

# 53
  • София
Ако трябва да съм честна, сещам се да слагам крем/серум веднъж седмично и това е огромен напредък. Кожата ми е мазна. Забелязвам вече, че имам нужда от някаква грижа, обаче ей на, още не мога да си го наложа. То после и ще е късно сигурно.
Купувам вече пролетни и летни дрехи, имам нова бяла риза, нямах класическа бяла и исках. Много харесвам дънки и бяла риза.

И къси панталонки рае с бяла тениска. Поредната рокля, разбира се, имам същата в друга разцветка, но адски много си я харесвам.

# 54
Ризата е жестока! От къде е ?

# 55
  • София
Ризата е жестока! От къде е ?

От на Деси страницата във фейса. Ще ти я пратя.

# 56
Аз се мажа със съответстващи козметични продукти отгоре до долу, лице, тяло, пети, два пъти дневно, всеки ден.
Не съм планирала нещо специално за пролетта, в това отношение съм импулсивна, харесвам, купувам.

# 57
  • София
Аз не бих носила такава торбеста риза (туника, по-скоро).
Миналата година накупих няколко рокли он-лайн, повечето с флорален принт, които не съм облякла нито веднъж.
Тази година смятам да се въздържам от покупки на дрехи.

# 58
Аз пък накупих дрехи за вкъщи 🤣
Удобни широки анцузи, топли меки пуловерчета - всичко в светли, неутрални цветове.
Най-забавното е, че се възприемам много секси така, мисля че това е тоталното изтрещяване в следствие на година хоум офис.

Даже ми минават някакви еретични мисли да тръгна и навън така по модел на холивудските звезди 😆

# 59
  • София
Аз не бих носила такава торбеста риза (туника, по-скоро).
Миналата година накупих няколко рокли он-лайн, повечето с флорален принт, които не съм облякла нито веднъж.
Тази година смятам да се въздържам от покупки на дрехи.
Аз ще я нося вътре в дънките, не така пусната. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт