Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 51 335
  • 827
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Дай линк към ризата, моля!

# 61
  • Mediterraneo
От близо година полагам по- старателни грижи за кожата си. Много чувствителна кожа имам, изприщвам се от всичко. Грим не нося, а кремове много рядко улучвам да са ми ок. Проба- грешка, ама скъпо ми излиза. Последно си взех серуми, масла и кремове на Satin naturel( не е този комплектът, моят съдържа други продукти)

Веган козметика, която се оказа абсолютно подходяща за моята кожа и с видим ефект! Лицето ми светна, кожата ми се изчисти, абе много съм доволна. Ползвам серум витамин С, друг серум с хиалуронова киселина и крем с хилаурон. Маслата мажа веднъж седмично( алое вера и арган).

# 62
Ако не прозира ризата, би ли пратила линк и на мен.

# 63
  • При децата ми
Например:

Това е за изключително суха кожа. Моите са други марки.

Би ли споделила кои са другите марки?

# 64
  • София
Момичета, ризата е от група във фейса, периодично пускат неща, има по няколко бройки и изчезват за секунди. Пращам групата на лични.

# 65
Аз се мажа със съответстващи козметични продукти отгоре до долу, лице, тяло, пети, два пъти дневно, всеки ден.
Не съм планирала нещо специално за пролетта, в това отношение съм импулсивна, харесвам, купувам.
И аз така и то много отдавна. Сега ползвам органична/натурална козметика. Научих се да чета състав по INCI и подбирам кремове с подходящи за моята кожа съставки. Ползвам и масла, като купих и пробвах много докато налучкам тези, които ми действат добре.
Рано ми е за пролетни дрехи, чакам да отворят магазините.

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 21:43 от Sweta

# 66
моля и аз за групата, благодаря

# 67
Аз съм изключително несериозна в грижата си за кожата. Често забравям дори крем да намажа на лицето си.
Тялото ми пък "вижда" мазила само през лятото, ако се сетя да ползвам някаква слънцезащита.
Оф и аз съм като теб. Даже не забравям, а тотално съм неглижирала всякакви кремове и козметика за лице. Миналата зима мазах, сменях даже няколко вида, ама не видях разлика и бързо ги зарязах отново. Единствено ръце мацотя с масла и лосиони, но само в студено време. И темата за филъри и процедури следя, но само се каня и нищо не предприемам. Колкото съм отговорна за килограмите и какво ям, толкова съм несериозна за кожата на лицето и шията си. От 10 години се "променям". Добре, че е читав гена...

# 68

Аз ще я нося вътре в дънките, не така пусната. Simple Smile

Страхотна!
И аз ловувам ризи сега. Пуснах поръчка в Манго, и дънки чакам от другаде, не ги познавам, но изтрещях и ги поръчах. Дано ми станат.
Хора, приятелка ми се обади, че е с Ковид, а прекарахме събота заедно.
Ами сега?......
Вече тренирах, добре ми беше,  но все пак....

# 69
  • Mediterraneo
Dez, сега нищо. Чакаш да видиш дали ще имаш симптоми. Не знам какъв е протоколът точно. При нас, ако те посочат като тесен контакт, те пращат на тест по ЗК( ама се чака седмица и нагоре, та е все едно дали ще правиш тест или ще си карантина). Объркана работа. ДАно се разминеш!

# 70
  • София

Хора, приятелка ми се обади, че е с Ковид, а прекарахме събота заедно.
Ами сега?......
Вече тренирах, добре ми беше,  но все пак....

Не се шашкай предварително. Но бъди предпазлива.
На твое място ще спра рязко с тренировките. Ако се размине, ще ги подновя.

# 71
Дез, не все шашкай, плс.
Аз постоянно се срещам с хора всякакви, мисля, че на крак го изкарах през Декември, за 1 ден.

# 72
Light Beam, благодаря за темата. През зимата си се обличам добре, зиморничава съм. От връхните дрехи, за голям студ само пухенки по възможност до коляното поне, успяват да ме стоплят.
Аз съм с доста суха кожа и без крем не мога. От известно време ползвам и някои серуми на THE ORDINARY . Добре ми се отразяват.

Dez, не се шашкай предварително. Не всички се заразяват, например аз, въпреки че чинно си изкарах карантината заедно с ММ, който беше положителен. Надявах се да съм от безсимптомните, но след 40 дни си пуснах тест за антитела и нямам. Ограничи тренировките за няколко дни поне.

# 73
Благодаря ви! Рязко минавам на йога до края на седмицата, за по-сигурно.
Тичам над 100км на седмица от декември насам.
От понеделник отчитам 16 седмици до маратона, и никога не съм започвала маратонски цикъл в такава блестяща кондиция.
Обикновено през зимата тичам малко, по 30-40км на седмица, и докато си върна формата, няма място за обем. Но аз съм начинаещ маратонец, и ми е хоби. Няма да умра, и не ми зависи работата от резултата.

Важно е да сме здрави, а аз умирам за йога, и все ми е виновно, че правя малко, а наистина искам още, и още.

# 74
Аз изкарах вируса преди 3 месеца и още нямам обоняние, да се оплача.
Като си остана насаме и все мисля за това мога ли с нещо да си помогна и май не мога. Но равносметката ми е, че повечето миризми, които усещах преди бяха неприятни (непрекъснатото проверяване дали нещо в хладилника се е развалило, как е въздуха в стаите, дали не съм се изпотила и прочее и прочее).
Но ми е мъчно за хубавите миризми, особено за храната...

Общи условия

Активация на акаунт