Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 51 374
  • 827
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Черно и червено за мен е тежко съчетание. И двата цвята са силни, така се подчертават още повече и накъртват.
Трябва много да се внимава с кройки, материи и оттенък.

# 691
  • Бургас
Да си дам и аз моят дан за тая риза , наистина е много красива, но ще се носи трудно, трябва си тяло и съчетаването, ще е трудно според мен. Вижда ми се нещо коженко за нея в шампанско примерно. Но и за коса и аксесоари и долната част на дрехата трябва да е много семпло и изчистено, защото тя е достатъчно пищна. Ето нещо такова, също на мен много ми се нрави.  След като снощи гледах нюансите, сега всичко ми се струва една идея по-закачливо, но ако останалата визия издава стил и изчистеност, смятам ризката може да е малко бижу Simple Smile

Скрит текст:

# 692
Момичета, давате чудесни идеи, но показаната риза няма нищо общо с примерите. Проблемът при нея идва от ръкавите. Не е просто черна дантелена риза. Ръкавите я правят трудна за красиво съчетаване без да се пресоли манджата.

# 693
Първия въпрос, който си задавам, като видя малко по-екстравагантна дреха, която много ми харесва - къде и кога ще я нося. И ще я облека ли повече от един път. Преди години ми се е случвало да се поддам. След това съм изхвърляла немалко такива дрехи, сложени един път или никак.

# 694
  • Бургас
Гледам в оригиналният "стайлинг" я дават с бял панталон, но аз като цяло съм предубедена към бялото и най-вече в поли и още повече панталони. Обаче всичко чисто и с права линия надолу в екрю, дънково или директно черно би си отивало.Коса и бижута също мнооооого обрани и едноцветни, без аксесоари. Друг е въпроса, че ако наистина не съм "във филма" в 50 нюанса сиво, не бих отишла на рработа така, да кажем на среща, на която имам желание да завърши по приятен начин.

# 695
  • София
Съгласна съм с Калина. Акцентът трябва да се ограничи в ризата. С дънки, прав панталон ще е супер. Не ми се връзва с пола.

# 696
Стилът на ризата с интересния ръкав е много типичен за сценичен тоалет изцяло в черно. Подходящ за камерен състав, соло изяви, специално за флейтистки.
За струнни инструменти ръкавите ще пречат и дразнят. Извън сцена не виждам приложение.

# 697
Аз бих я сложила също, загащена в скъсани бой-френд дънки, с навити над глезена крачоли и с високи токчета(боти) по глезена, но на ленти, изрязана кожа..)
Това имам, и бих ги комбинарала с такава риза.

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 09:25 от Angel_wing

# 698
  • Sofia
С пола ще изглежда прекалено официално,  освен ако не отиваш на сватба,  симфоничен концерт или новогодишно парти.
С дънки е впечатляващ контраста между стиловете. С кожени неща абсурд, като от филм за възрастни е комбинацията.
Аз бих сложила прав черен/тъмносин/бежов панталон и високи стилето ако е за повод. В ежедневието ако я носиш, с дънки .

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 10:05 от Karen

# 699
С пола ще изглежда прекалено официално,  освен ако не отиваш на сватба,  симфоничен концерт или новогодишно парти.
С дънки е впечатляващ контраста между стиловете. С кожени неща абсурд, като от филм за възрастни е комбинацията.
Аз бих сложила прав черен/тъмносин/бежов панталон и високи стилето ако е за повод. В ежедневието ако я носиш, с дънки .

Да добре седи, но тази е няква моделка.
Колко от нас, с ръка на сърцето, можем да кажем ме и нас ще ни седи так и колко от нас изобщо биха излезли така облечени? На картинка е едно, на живо съвсем друго.
И както каза Дез, това нещо май има място само на сцената.

# 700
  • Sofia
Клеми е във форма.

# 701
То освен форма се искат още много неща - самочувствие, излъчване, къде живееш и къде ще го носиш? Да не говорим че ако по принцип не носиш такива дрехи, колко нелепо изглежда ако изведнъж се облечеш така. Мен ще ме гледат все едно съм си сменила професията и съм станала чалга певица или компаньонка, макар да съм в завидна фирма, докато виж мацката от снимката е съвсем друга работа.

# 702
  • София
А, мацки, ризката седи чудесно и без да е на манекенка. Аз като си купих бях бременна 4-5 месец и си имах коремче, даже го скриваше. Нямам проблем да изляза с нея и с дънки. Май тази комбинация най-много ми хареса. Не работя в офис, аз съм художник и си работя вкъщи. Т.е явно съм и достатъчно хахо, че да си купя нещо, което не знам кога и къде ще облека. Но ми дадохте чудесни идеи. С прав панталон и стилето също ще седи чудесно, но понеже аз не нося офисно и елегантно облекло, нямам много такива панталони, да не кажа, че май нямам дюс такъв панталон въобще. Явно ще трябва да се сдобия занапред.
Ще снимам по-късно ризката с няколко вида дънки и стилето, да си кажете тежката дума как ви седи най-добре.
И още веднъж благодаря на отзовалите се конструктивно! Страхотни сте!

# 703
Клемс и с кубинки и дънки ще стане..Wink

# 704
  • Mediterraneo
За моя вкус, единственото приемливо съчетание е само с дънки, дали със стилето или с кубинки, няма значение. Ризата не носи нито червено, нито бяло. Със съчетанието черно и бяло трябва да се внимава много, често се постига само една сервитьорска визия и нищо повече.

Общи условия

Активация на акаунт