Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 51 378
  • 827
  •   1
Отговори
# 675
И аз съм за пола-молив..Wink
Но и показаната комбинация с дънки е чудесна.

П.С - много харесвам такива ризи, но имам нетърпимост към всякакви ръкави, които ми покриват подлакътника. Особено да ми се веят..)

# 676
  • София
Аз преди 2 г лятото бях на едно парти така: черен дантелен топ, бежов панталон, черни сандали на ток.

За съжаление, нямам хубави снимки, само общи.

# 677
  • София
Благодаря на всички, чудесни идеи!

# 678
На мен тази риза, освен предходните предложения би ми допаднала и с някакъвпепит, каре и т.н. без прозиращо бяло бельо разбира се,
с
кожен панталон/пола като за мен е най - добре да не е черен.
За лятото и с
къси панталони, като разбира се може и да не са чак толкова къси .

# 679
И аз имам подобен тренч, който за 5 год. съм облякла броени пъти. Чудя се дали да не го изхвърля, за да не ми заема място в гардероба.
Скрит текст:
Страхотен е, много ми харесва! Blue Heart

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 14:53 от mimi.7299

# 680
Клеми, аз съм за бели скини дънки с черни боти или сандали на висок ток, ако ще си секси.
Или черни кожени паталони (с тези ръкави според мен панталоните отново тесни) и примерно кубинки и да завиеш към нещо готик.
Виж и мацката от линка с широката шапка Simple Smile жалко, че не ѝ се виждат обувките.

Испанска романтика, честно казано, ми идва сладникаво и бутафорно.

# 681
Ако не бяха такива ръкaвите все можеше да се измисли нещо, но така е малко трудно. Аз бих я подарила на някой който му харесва. Hug

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 14:58 от G.Savova

# 682
  • София
Аз, честно казано, бих махнала ръкавите / на шивач/.

# 683
  • София
Момичета, аз мисля уточних, че ризата ми харесва. Неслучайно съм написала поста по начина, по който е написан. Wink
С кожен панталон въобще не я виждам, материите се бият, то няма и как да се прецени по снимката. Ще снимам някой от следващите дни с дънки и пола.

# 684
  • София
Блузата много ми харесва! Понеже съм фен на дънките, предлагам да се носи с дънки тип цигара. Обувки на висок ток.

# 685
A блузата къде ще се носи - със скъсани дънки е секси и аз бих я сложила така, но не и за офис... за офиса със палацо пантс (висока талия, широки крачоли, много дълги) или пенсил пола, но под коляното.

Не съм във възрастта, но да споделя моята любимка евър. Ужасно сладка и предлагаща съвършена козметика и съвършен начин за полагането ѝ.
Безупречен вкус и много моя
https://m.facebook.com/TrinnyWoodall/
Трини е страхотна и като стил и като чувство за хумор - много ми е важно хората около мен да имат self deprecating sense of humour -  за мен това е признак на интелигентност Grinning
https://www.inc.com/anne-gherini/what-a-self-deprecating-sense-o … bout-your-eq.html

А това ми е най-любимият "инфлуенсър" изобщо. 😍 -
Просто обичам как говори. Blush
Щерката ме запозна с него Grinning И аз съм му фен, като я насадя да я подстрижа - практика, откакто ни удари епидемията го пускам, че да я разсейва и да спре да се върти!

Маникюр, педикюр, фризьор, козметик - обожавам да ме правят професиналисти, релаксиращо ми е, но не обичам да плащам за посредствена работа или нещо, което аз мога да направя.

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 16:52 от Agent Provocateur

# 686
  • Враца
Готова съм, даже си мисля да я вдигнем още следващият път отзад, но днес и закъснях за часа  и жената се справи учудващо бързо и добре с моята ужасна за подстригване коса
Не обръщайте внимание на подпухналият и ужасен вид на лицето ми, имах ужасно преживяване с един нов крем -маска, този уйкенд с хиалурон, направих адска реакция, в събота се събудих, все едно някой ме е ритал в лицето. С малко повече мазане и компреси , поспаднах, но пак съм с адските торбички над и под очите, около шията....бузите . Само не устните ахахах, да бяха се подули поне и те. Тъкмо си мислех за малко филъри и сега се изплаших адски и се отказах. Ще си ходя с малката уста.

Скрит текст:

Просто прекрасно Flowers Sunflower Ribbon

# 687
  • София
За сухи кутикули от миналата година ползвам това масло на Sally Hansen

Подходящо е за сухи кутикули и нокти. Действа много добре.

# 688
  • В градината...
Ризата е много красива, най-вече ръкавите. Представям си я с ягодово червен панталон, тесен.
Или бордо. Сандали с тънки каишки, черни, с много каишки.

# 689
Имам чувството че описа чалга певица от зората на чалга музиката Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт