Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 51 385
  • 827
  •   1
Отговори
# 660
Това е най- любимия ми крем за ръце😀

Сиска, благодаря, че припомни този крем! Знам го от теб, вълшебен е - успя да ми поизбели старческите петна. От месеци не съм го ползвала обаче и веднага ще си го поръчам!

# 661
  • София
На маникюр ходя редовно от почти 3 години, реших, че като ще се нагърбвам с трето дете ми е много важно да имам 1-2 пъти месечно час лично за себе си. Преди това бях ходила, но все попадах на некадърни маникюристки и гелът издържаше макс седмица. Сега ми издържа и по месец, но ходя между 14 и 20 дни, защото ми писва да ги гледам едни и същи. Удоволствие ми да отида в салон и да се почувствам обгрижвана, понеже в останалото време аз съм тази, която се грижи за всички вкъщи.

# 662
Аз успявам донякъде да поддържам безкрайно сухата кожа на ръцете си (буквално се бели кожата и стават ранички) след дълги опити с този крем.

# 663
  • София
Маникюр, педикюр, фризьор, козметик - нищо не правя у дома, доверявам се на професионалисти. Маникюр и педикюр правя на 3 седмици, като печен правя съвсем бледо розов лак, върху него маникюристката ми слага какъвто искам цвят нормален лак. После, докато минат трите седмици, ако искам, отгоре сменям нормалния лак в различни цветове, според настроение или тоалет, или пък ги оставям в розов нюд, ако ме мързи.

# 664
  • София
Бях писала преди, че имам една риза, която не мога да намеря с какво да нося. Много ми харесваше, когато си я купих, толкова, че не помислих с какво ще я нося. Честно казано единствено я виждам с дънки, леко тип чарлстон, за да кореспондират ръкавите с крачолите. Пускам снимки на ризата и чакам някакви конструктивни идеи. Знам, че би била по вкуса на много малко хора, така че предлагам да не коментираме това. Представям си я в испански стил, фламенко по-точно, но пък класическите испански поли не ги нося и някак самата аз не се виждам така.
Скрит текст:

# 665
  • пустинята Гоби
Аз си я представям с тесни дънки (в светлата гама), или поне да са прави надолу, че иначе ще стане прекалено хипарска визията.

# 666
  • София
Защо само с дънки. Може с копринен широк панталон в бяло, черно, бежово. Ще е елегантно. Може и с пола, но трябва да  пробваш, за да видиш чисто като форма, дали ще отива по-разкроена или по-тясна пола, но непременно да е миди, според мен, не по-къса.

# 667
  • София
Аз си я представям с тесни дънки (в светлата гама), или поне да са прави надолу, че иначе ще стане прекалено хипарска визията.
Аз съм си хипи. Ще пробвам и с тесни, но някак не я виждам така.
А копринени панталони нямам никакви, въобще не са ми в стила.

# 668
  • пустинята Гоби
Нещо такова визирам:
Скрит текст:

Естествено важното е да ти е удобно, щом си имаш чарлстон дънки, защо не. Те май бяха актуални пак съвсем наскоро.

# 669
  • София
Нещо такова визирам:
Скрит текст:

Естествено важното е да ти е удобно, щом си имаш чарлстон дънки, защо не. Те май бяха актуални пак съвсем наскоро.
Охо, така е страхотно! Благодаря!

# 670
  • София
И аз я виждам с тесни панталони. Не е задължително да са дънки.

# 671
С тесни скъсани светли дънки и обувки с висок ток я виждам аз.

# 672
  • Бургас
Готова съм, даже си мисля да я вдигнем още следващият път отзад, но днес и закъснях за часа  и жената се справи учудващо бързо и добре с моята ужасна за подстригване коса
Не обръщайте внимание на подпухналият и ужасен вид на лицето ми, имах ужасно преживяване с един нов крем -маска, този уйкенд с хиалурон, направих адска реакция, в събота се събудих, все едно някой ме е ритал в лицето. С малко повече мазане и компреси , поспаднах, но пак съм с адските торбички над и под очите, около шията....бузите . Само не устните ахахах, да бяха се подули поне и те. Тъкмо си мислех за малко филъри и сега се изплаших адски и се отказах. Ще си ходя с малката уста.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 12:54 от Cherry^Blossom

# 673
  • Виена
Аз пък я виждам с високи обувки с прав елегантен ток, копринени чорапогащии и черна права пола молив до коляното.

# 674
Аз пък я виждам с високи обувки с прав елегантен ток, копринени чорапогащии и черна права пола молив до коляното.

Аз също... или върху вталена черна рокля с тънки презрамки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт