Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 51 388
  • 827
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Имам такъв крем, добре че ме подсетихте да се намажа.
Сложих си и балсам на устните. Simple Smile

# 646
Тогава какво препоръчвате?
Моите ръце щом ги измия, дори само с вода да е, без сапуни, стават толлкова сухи, че чак шумолят като хартия. Дори сякаш не мога да усещам, като са такива сухи. Не успявам да хвана нещо добре, сякаш не мога да стисна. Не мога да усетя материя и т.н.
Мажа с крем 2 пъти след измиване, за да се нормализират.

# 647
И моите ръце са сухи и мажа с какво ли не. Последно открих че балсама за тяло на Нивеа ми действа много добре на ръцете и краката.

# 648
Аз не ползвам кремове за ръце, но имах едно гадже, което се кълнеше в ето този. Аз само установих, че мирише хубаво.
https://images.app.goo.gl/XZSrDymdSnVdMwC56

# 649
Витаминче, опитай с този. Но редувай, не бива да се прекалява с употребата, че е много силен.

Разбира се, че се оправят кожичките. Трябва само постоянство. Особено в студените месеци. Аз мажа постоянно. Понякога слагам първо олио, после крем. Понякога само крем. Както се сетя.

# 650
На мен за сухи ръце и сухи пети ми помага бадемово масло (моите са изключително сухи).

# 651
На мен нито един от посочените кремове не ми върши работа - някак си, стои на повърхността, създава мазен ефект, но не попива (което също много ме ядосва). Моят си крем, откакто е излязъл на пазара е този на Микса
(не го рекламирам; много съм доволна)
За кожичките понякога слагам на SVR крем за пети - щедро мажа така, че около нокътя да побелее - и оставям да си попива през нощта.

# 652
Cien - Lidl Wink и  пети и ръце това е крема ..уникален и е 1.49лв.

# 653
Витаминче, опитай с този. Но редувай, не бива да се прекалява с употребата, че е много силен.

Разбира се, че се оправят кожичките. Трябва само постоянство. Особено в студените месеци. Аз мажа постоянно. Понякога слагам първо олио, после крем. Понякога само крем. Както се сетя.
Чак пък много силен ... Simple Smile ако беше такъв щеше да е с рецепта. И какво ще стане ако прекали и какво значи да прекали? Тя няма да го де все пак.
Тези кожички както са в момента, за съжаление мгат да се оправят само с рязане и след това да ги мажеш там с каквото трябва.
Аз съм така в момента и даже ми се виждат дълги и ще ги режа!

# 654
Ползвам няколко крема за ръце като ги редувам, но през годините винаги имам поне по 1 тубичка от този и него ползвам най-често. Мирише много нежно и приятно. Попива добре и действа, аз съм със суха и тънка кожа и на мен по-скоро ми е проблем горната част на дланите. С този крем винаги се оправят нещата. Все ме е страх, че ще го спрат и гледам да имам по 1 тубичка резерва.

# 655
Боси, и аз съм с този и съм супер доволна.

# 656
  • София
Ще взема да си го купя този крем. Аз ползвам този "силния" и зехтин.

# 657
  • София
Аз ползвам този

и съм много доволна

# 658
  • Велико Търново
Това е най- любимия ми крем за ръце😀

# 659
  • София
Кремът за ръце на Velnea, който е марка на Лили дрогерия, е много, много добър. Откакто се намерихме, не сме се разделяли. Плътен е и попива в дълбочина, не оставя мазен горен слой. Цена около 2,50 за тубичка.
И аз не правя реклама, просто споделям мнение. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт