Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 51 397
  • 827
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Голям сладур е Laughing

# 631
  • Русе
И аз съм от тези, които обичат да посещават фризьорски салон, много ми е релаксиращо. Нищо не правя сама по косата си. Изрусена и дълга,  на месец, месец и нещо боядисвам корени. Преди години съм си подстригвала само бритона. Ноктите си лакирвам сама, колкото мога толкова. Два-три пъти съм слагала гел и после бяха доста зле и повече не посмях.

# 632
  • София
Ето косата ми, ММ ме боядиса сутринта. Това русото отзад е куче.
Скривам.

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 10:45 от Rockstar

# 633
Роки, кой номер е този цвят? Муцка си!

# 634
  • София
Garnier color senastion 9.01 i 8.12 . И двете имат розов подтон.

# 635
Роки, и на мен ми харесваш много!
Сама съм се подстригвала някой и друг път, но по-скоро да коригирам нещо, което не ми е харесало при единични опити да посетя нов фризьор. На дълга коса не е особено трудно, но обикновено не го правя.
С маникюра съм обратно. По-често го правя сама. Гел лаковете в салоните и при мен влошават много състоянието на ноктите. Обяснявам си го с това, че преди нанасянето им махат емайла на плочката с пила, не толкова с някакви съставки в самия лак. Отдавна не изтърпявам дълги нокти, а моите растат много бързо. Намалявам леко с метална пила два пъти седмично. Лакирането ми отнема не повече от 10 минути. Кожички не пипам.
А и времето ми е ограничено, честно казано. Сутрин излизам за работа в 7.45 и се прибирам към 8 вечер. За събота и неделя имам достатъчно други ангажименти или гледаме да пътуваме някъде при възможност. Фризьор вмествам в съботните сутрини, веднъж на около три месеца. Махам 4-5 см и така ... Между другото, косата расте средно с 1 см на месец, но моята май не знае за това. Не съм мерила, защото не знам как, но съм почти убедена, че расте с повече, ако съдя от разликата в снимки правени точно след и непосредствено преди следващо постригване.

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 18:46 от Light Beam

# 636
  • София
Пробвахме мм да ме подстригва на етажи с вързана опашка, обаче все остават :дебели' кичури. Предпочитам фризьорката ми. Каквото й кажа - това ми прави.

# 637
Рокстар, много хубав цвят, много "твой" и много равномерно нанесен. Прати го твоя мъж и мен да боядиса. 😆

# 638
  • София
Да, даже имах лек балеаж от лятото и виждам, че се е скрил.

# 639
Как издържате с маникюр 1 път месечно?  Аз на 2 седмици ходя..
Средно по около 22 дни издържа гел маникюр с Шилак, но аз поддържам много къси нокти с френски маникюр или бели пастелни цветове , в по- голямата част на годината.

Преди  години и аз ходех на всеки 2 седмици. Принципно мразя да ходя по салони и ме нервира стоянето там и ги съкращавам. Особено с косата е мъка. Поне 5 часа ми правят кичурите, тониране, маски, подстрижка и сушене.

Хубав цвят Рокстар!

# 640
И аз прясно боядисана от ММ днес Simple Smile Но при мен само корени веднъж в месеца. През седмицата ще мина за постригване с цел освежаване. Ноктите си ги правя сама на 10 дни с гел лак. Точно 30 мин ми отнема, не декорирам. Сега съм в нюд тоновете. Напролет ще мина на цветни. Ползвам peel of база и много лесно свалям старото покритие след няколко минутно накисване във топла вода.
Скрит текст:

# 641
Кожичките са много сухи, иначе хубав цвят.

# 642
Моите ръце и кожа са все сухи тук. Климат и годинките променят кожата явно.

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 14:35 от Анонимен

# 643
Защото снимах преди да сложа масло. За ръце препоръчвам горещо и това

# 644
Защото снимах преди да сложа масло. За ръце препоръчвам горещо и това

Веднъж изсъхнат ли кожичките и маслото не може да ги оправи. Hushed

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 23:38 от G.Savova

Общи условия

Активация на акаунт