Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 51 410
  • 827
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Миналата пролет хванах едни кубинки на намаление в Зара. Е няма такова ценно нещо! Установих тия дни, че стават и за лед.
И всъщност от 10 чифта боти и ботуши, ползвам само тях.

# 571
  • София
Отиди на фризьор. Вероятно ще се наложи отнемане на цвят и изсветляване. Не бих рискувала в къщи.

# 572
Колкото и смешно да ви звучи, най-удобни са ми обувките от паоло ботичели, но на една конкретна марка - Daniele Gilardo. Уточнявам, че говоря за естествените кожи. Имам едни боти на 5 години, които спуквам от носене и не са мръднали. И ботуши техни имам, също много удобни, но вече не нося ботуши и съм ги покрила по шкафовете. Имам и едни сандали кожа, които нося много, плюс боти на ток от изкуствен велур, които са ми единствените обувки на ток, с които мога да бягам дори.

# 573
  • София
Отиди на фризьор. Вероятно ще се наложи отнемане на цвят и изсветляване. Не бих рискувала в къщи.

Обичам да експериментирам. Но със сигурност ще посетя фризьор.

# 574
  • София
Високи на тънък ток от евтините са ми най-удобни на Тенденс. Все едно за мен са правени. Поне преди няколко години бяха. Не съм купувала скоро.
Ежедневно нося туристически обувки.

# 575
  • София
На Тенденс не са ли много твърди обувките?! С такова впечатление съм останала от техните обувки.

# 576
  • Бургас
Колкото и смешно да ви звучи, най-удобни са ми обувките от паоло ботичели, но на една конкретна марка - Daniele Gilardo. Уточнявам, че говоря за естествените кожи.
Имах черни боти /не зная дали ги изхвърлих вече/, мого красиви, много удобни, мека кожа ...... обаче след няколко обувания, горната част започна да се отлепя от подметката. Носих ги на обущар, не могат да се шият, лепи ги. Пак две обувания и пак разлепени. И пак лепене, и пак разляпяне..Страх ме е в един момент да не тръгна боса. Дълго време ги държах, че ме е жал да ги изхвърля, на практика са почти нови, не повече от 10-тина пъти обути. Така, че хубави са, но аз не случих.

# 577
  • София
Моите са от естествена кожа и не са ми твърди. Просто извивката им ми пасва, но аз имам много висок свод и на друг човек може да са му неудобни.

# 578
Сисли,  права си за нюанса на кафявото. Показах за илюстрация колко тъмно ми се носи само. Иначе идея по-студено бих сложила. Пушеният лешник е много близък до моя си цвят.
Иначе - да, на такава коса белите косми се забелязват по-малко.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 20:19 от Light Beam

# 579
Не харесвам сива и бяла коса. По отношение на черната, малко са жените, на които им отива.
+1

По отношение на черното съм забелязала, че отива много на синеоки и зеленооки жени, но иначе наистина състарява чертите. Мое мнение.

Понеже работя от вкъщи от над 5 години , официални обувки нося твърде рядко, но се родих със Скетчърс  с много съпорт на стъпалата и удобство за вървене.

На фризьор за кичури ходя 2 пъти годишно и си правя корените у дома на 4 седмици, а на маникюр ходя веднъж месечно.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 21:10 от Анонимен

# 580
Как издържате с маникюр 1 път месечно?  Аз на 2 седмици ходя..

# 581
  • Велико Търново
Аз ходя на 21 дни, но ноктите както и косата, за разлика от килограмите ми растат бавно. Иначе израснал лак и очукани върхове на червения ми маникюр ще е кошмар!

# 582

Защо? Колко му е сама да си скъся ноктите и да се лакирам?

# 583
  • София
Аз не ходя на маникюр. Лакирам се  веднъж седмично. Не ми действа добре нито шилак, нито гел, а и супер бързо ми растат ноктите. Нося едноцветен лак. Не ми харесват рисунки.

# 584

Защо? Колко му е сама да си скъся ноктите и да се лакирам?
С гел лак ще ти е малко трудничко да го свалиш сама без поражения. Оставам с впечатлението, че се говори за гел лак.

Общи условия

Активация на акаунт