Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 51 323
  • 827
  •   1
Отговори
# 810
И мем ме учуди коментарът на Перуника. Обожавам ДиКа и, когато си ходя в БГ, винаги си купувам нещо. Някои от моделите им ми идват прекалено сексапилни за работата ми (къси или прекалено дълбока цепка), но като цяло ги намирам за доста елегантни. Аз работя в доста консервативна професия и дори в годините, когато бях на друга позиция и имахме много строги правила за обличане, никога не са ме гледали несериозно. Даже напротив - доста по-високо качество на кройка от стандартнава конфекция в САЩ.

Коментарът и предложението на НФБ за ДиКа, предполагам, бе продиктуван от желание да онагледи как именно тези рокли могат да се носят - все пак роклята, която се коментираше, беше от ДиКа.

Относно лелките ... На 40+ сме си лели, както и да ни погледне човек, но за мен понятието "лелка," както и понятието "селянин," е състояние на духа, а не как изглеждаме или откъде сме родом. Не е само до килограми, прическа, т.н. Физическите характеристики на пръв поглед могат да сложат някой в категория "лелка," но аз познавам доста такива дами, които с излъчването си, далеч не попадат в тази графа (по моите разбирания). Надявам се, и си вярвам, че не съм от "лелките."  Joy

# 811
  • В градината...
Имах предвид колорита, не може всеки да си го позволи, уви.
А ми се иска. Омръзна ми от тъмни предимно консервативни дрехи.

# 812
Аз на 40 не се чувствам лелка, не мисля, че и изглеждам, но вие щом така се определяте, аз нямам против. Simple Smile

В тази връзка, мисля, че лайфсталът се определя и от начина на мислене. Това с годините винаги ме е ужасявало. Как хората сами си поставят лимити – оууу, на 40 вече съм лелка, на 50 стара, на 60 направо ми е време да мра. Отпуснете ги тия души малко и грам да не ви пука за години. Flowers Hibiscus

# 813
  • Mediterraneo
Колорит добре, ама какво имаш предвид, че дори и в почивните дни не може да си по-кежуъл и в повече цвят, Перуника? Малък град, професия, какво общо имат със свободното време?

# 814
  • пустинята Гоби
И аз не го разбрах това с колорита, все пак не става въпрос за монокини или високи лачени обувки на платформи.

# 815
  • Sofia
Днес си купих лятна зелена рокля до коленете . Смятам да я нося с безкрайните ми нюд чехли и сандали и ето това кубче в същия цвят, което е антика. Обожавам го, то е от времето, когато майка ми е била госпожица.

# 816

Коментарът и предложението на НФБ за ДиКа, предполагам, бе продиктуван от желание да онагледи как именно тези рокли могат да се носят - все пак роклята, която се коментираше, беше от ДиКа.

Точно! Благодаря ти Спринкълс!
Перуника учудва ме коментарът за това и питах за каква професия става въпрос,аз се срещам покрай работата си с много професионално активни жени,абе направо кариеристки -лекари,адвокати,съдии,с проспериращ бизнес и винаги те са атрактивно и освободено  облечени.

# 817
Страхотно е кубчето Karen.

# 818
Дика харесвам и аз, имам доста рокли, имат и десени без флорални мотиви. Делови са, доста съм намерила с дължина до коляното и под...

# 819
Днес си купих лятна зелена рокля до коленете . Смятам да я нося с безкрайните ми нюд чехли и сандали и ето това кубче в същия цвят, което е антика. Обожавам го, то е от времето, когато майка ми е била госпожица.

Търся един модел на Зара -зелена рокля от години ....ккаъм модел е твоята ?

# 820
  • Sofia
Помня онази от Зара, страхотна беше.
Моята е от гладък нееластичен плат , зелено без шарки, свободна с дължина до коленете и  паднал къс ръкав.  Мисля да я нося с кожен колан.

# 821
  • София
И аз се чудя коя ще е тази професия, която да не позволява цветни дрехи и в уикендите. Те и първите дами си позволяват цвят.

# 822
И аз се чудя коя ще е тази професия, която да не позволява цветни дрехи и в уикендите. Те и първите дами си позволяват цвят.
Само за погребален агент се сещам аз Simple Smile))
............... в голяма международна финансова компания. Никога не съм допускала социалната ми функция да се слива с личната. .................. съм от 9 до 6, през останалото време съм и всичко друго - майка, тичаща след детето, шопинг маниак, пътешественик, домакиня, фен на луксозните обувки...и какво нося през това време си е изцяло мое решение и данък обществено мнение не плащам. Между дрегото и в офиса мога да нося каквото реша, когато си отворя устата останалото губи значение Simple Smile))

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 11:56 от atenan

# 823
Помня онази от Зара, страхотна беше.
Моята е от гладък нееластичен плат , зелено без шарки, свободна с дължина до коленете и  паднал къс ръкав.  Мисля да я нося с кожен колан.
Карен, може ли да ни я покажеш? Дори и на закачалка много искам да я видя. А кубчето е страхотно. Имам подобно, но го ползвам за гримовете си - розовко е и също много старо.

# 824
  • В градината...
Много просто, в малкия град се срещаме с клиенти и в почивните дни случайно. 95% са от малцинствата и се респектират, когато си по-официален. Клиенти от Турция са ми правили без д асе усетят забележка защо не съм с костюм. Колкото по-на изток си, явно повече се гледа на тези неща.

Общи условия

Активация на акаунт