Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 51 816
  • 827
  •   1
Отговори
# 90
Агент, много ти се радвам на пристрастеността.

# 91
Agent Provocateur, останах безмълвна пред колекцията ти Blush

Обичам бялата козметика и не пропускам сутрешна и вечерна грижа - от млада съм така. Имам суха кожа, която след измиване опъва все едно е един номер по-малка от необходимото. Затова си я глезя, но се придържам към семпли процедури. Не ползвам повече от 5-6 продукта в едно и също време.
Например в момента сутрин слагам хиалуронова ампула, серум с ресвератрол и тониран слънцезащитен крем.
Вечер - серум с 1% ретинол, крем с ретинол и масло от макадамия. Сигурно за много жени и това е много, но за мен си е необходимият минимум.
За кожата на тялото и стъпалата се грижа само вечер, защото след сутрешния душ нямам време (обикновено е след фитнес и бързам, че работата чака). Ръцете - един-два пъти през деня и обилно за през нощта, като минавам и кожичките на ноктите с масло.

Декоративна козметика ползвам малко и имам малко.

# 92
Agent , респект.
Как успяваш да изразходиш всичко преди да им е минал срока на годност?
Аз купувам по 2-3 комплекта Бяла козметика и като привършват тогава купувам чак нови.

# 93
Агент отдавна искам да те питам случайно да си телец? 😂
Аз съм минималист в козметиката ,нооо чак пък нищо да не мажа ,не мога да си представя.....от няколко години полагам по целенасочени грижи за кожата си и само се ядосвам ,че не съм започнала по рано.
Почистване с пяна и Форео,маски ,ретинол,серуми - хиалуронова,вит Ц и Е ,масла ,крем.Имам домашно микро Дермабразио ,шпатула за почистване и доскоро една друга машинка ама се развали.Слънцезащитата е задължителна и отделно от фон дьо тена-50 фактор.

# 94
  • Виена
Момичета, аз ако ползвах толкова неща сигурно щях да светя отдалеч Simple Smile Ето и снимка на една ръчичка, никога немазана с крем за ръце

# 95
  • Sofia
Много са ми странни жени на наша възраст, които не ползват нищо, но също така, знам че са много.
Аз със моите 2 крема и 2 серума съм като кифла.
Поне нещо леко, хидратиращо? Има такъв огромен избор.

Странно, защото не си с моята кожа. Два дни мажа крем, изприщвам се и после седмица нищо, за да се успокои кожата. Така се получава повечето време да не ползвам козметика.  Иначе от 20-годишна имах желание. Намерих си кремчета без вреда и с полза, обаче струват колкото да си да направя процедури в клиника.  Joy По навик и от тях  слагам рядко.

# 96
  • пустинята Гоби
И аз имам добър ген, но се мажа от ученичка с кремове и памади. Не пречи да се помага на природата, защото нищо не е вечно.

# 97
  • Балчик
Да не ви изпусна. Зимата си нося топличко пуловер чета. Обичам и да си ги плета.
Прекрасно! Може ли снимки, много съм любопитна, обожавам да плета.
Благодаря.

# 98
Агент отдавна искам да те питам случайно да си Tелец? 😂
😂 😂 😂 Ама разбира се, че съм Телец! Гергьовденски!!!
И то Телец насред криза на средната възраст - никога не съм имала малко козметика, но стандартът беше 2 отворени крема за очи, а не 6 😂

Не си поставям за цел "да изразходя" - ако дори след цялото четене и проучване на продуктите преди да ги купя не ме впечатляват, то отиват за мазане на пети/крака/ръце. Ако изтича срока на годност - също...  не помня, да съм имала проблем след като си намажа лактите със крем за очи с изтекъл срок на годност, да си призная Wink

Жените сме различни и имаме различни нужди, режими и приоритети - ако вашите собствени работят и ви задоволяват като резултати какво значение има, че друга го прави по различен начин или има повече мазила?! Мои приятелки на моите години предпочитат по инвазивни процедури, аз съм "девствена" в това отношение, но съм ОК с това.

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 04:49 от Agent Provocateur

# 99
И то Телец насред криза на средната възраст
😂🤣😂 Човек ,сигурна бях аз съм на 7ми -трябва да имам най-доброто (проучвам всичко до полуда) по много и ВЕДНАГА!

# 100
  • Бургас
Всеки себеуважаващ се Телец има запас от всичко Laughing

# 101
И то Телец насред криза на средната възраст
😂🤣😂 Човек ,сигурна бях аз съм на 7ми -трябва да имам най-доброто (проучвам всичко до полуда) по много и ВЕДНАГА!
А аз на 8ми. И да, от всичко по много и ВЕДНАГА
Добре де за кремчетата правя изключение, но само за тях Joy

# 102
Light beam, то и аз исках моето палто да е по-дълго, но като поръчвам по интернет така става😆😁.

Зимата се старая да слагам и нощен крем.Дневният е задължителен, но сега включих и по-силни, за моята възраст, че досега хидратиращите много ми харесваха.

Агент, с нетърпение чаках да видя снимка на колекцията ти, впечатляваща👏.

И, около едни специални дати напрежението явно ми идва в повече,  та...в такъв момент взех, че поръчах и ето какво ще нося лятото 😁

Вдетиних се, има и още, но не е за показване🤭. Имам маратонки, чакам и кецове (за роклята), сега  ако и сандалки си намеря...🙂
Та, харесват ми 40-те-нови дрехи-стилове, нови аромати(поредна поръчка чакам, дано успея да я скрия от мъжо🤭🤭), повече грим(някои на тази възраст го правят по-дискретен, аз-като невидяла, но...не знам, по-силно е от мен🤷‍♀️), повече време за мен....хаааресва ми🤗.
Ако има и къда да ходя с всичко това ще е супер😄.
Вас, прихващат ли ви такива ..'лудости'😁

# 103
  • Mediterraneo

Вас, прихващат ли ви такива ..'лудости'😁
Чак такива като показаната не 😁

# 104
  • София
Къса набрана рокля с дълъг ръкав? Щом си вдигна ръката и ще ми се види Дто.

Общи условия

Активация на акаунт